- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Bence sana once klomen verse kistin icin tehlike olabilr.asilama yapar belki ama onun iinde yumurtluyo olman lazim.kist icin ilac verirse ki bi tanidigimizin oyle yapiyor doktor kist gider gitmez hamile kalman lazim yoksa kist tekrarliyormus onun.biraz zor bi surec sanirim ama ins seninkisi kolay olur.bi git bakalim doktor ne diyecek.Bu durumu bu aşamaları yaşayan bar mı kızlar? Şimdi doktor eğer olmazsa gel demişti, 1 aydan sonra kendi halinize bırakmayacam da müdahale edecem artık demişti, şimdi ne yapacak bana genital bölgeme tüpleri açıcı iğne mi yapar yumurta mı çatlatır ne yapacak çok merak ediyorum
Herkes kayboldu batları bekleyen caşısmalara baslayan komse kalöadı haftasonu tatılınemı gırdınoz kozlar benım bat haşa yok tarlusal boran once getırse
Neyin ne olduğunu bilmiyorum, beni neler bekliyor bilmiyorum , daha ilk denemem olumsuz olunca umudumu yitirdim. Herşey normal olsa sıkıntı yok, ama biliyorsunki engelleyecek durumlar var bu insanı geriyorBence sana once klomen verse kistin icin tehlike olabilr.asilama yapar belki ama onun iinde yumurtluyo olman lazim.kist icin ilac verirse ki bi tanidigimizin oyle yapiyor doktor kist gider gitmez hamile kalman lazim yoksa kist tekrarliyormus onun.biraz zor bi surec sanirim ama ins seninkisi kolay olur.bi git bakalim doktor ne diyecek.
Benim bat takvime göre yarın (bu ay 1 hafta geç yumurtladım ondan belki 1 hafta geç gelebilir). Gelmemesini ümit ediyorum
Neyin ne olduğunu bilmiyorum, beni neler bekliyor bilmiyorum , daha ilk denemem olumsuz olunca umudumu yitirdim. Herşey normal olsa sıkıntı yok, ama biliyorsunki engelleyecek durumlar var bu insanı geriyorkist yumurtalığımı nerdeyse kapatmış durumda. Aşılama nedir, tüp bebek nedir, klomen nedir, bişeyler okudukça kafam karışıyor. Hangi işlemde ne yapılıyor anlamak çok zor. Herşeye çok kızgınım herşeye öfkeliyim
Evet öyleymiş allahtan ama işte biraz uğraştırıcı insan stres oluyor, pazartesi doktora gitcem bakalım ne yapacak, arasıra ağlayıp rahatlamak istiyom, eşim görüp kızacak diye ağlayamıyom daAh cnm ıyı bır doktor bul arastırma yapsınlar senın dırumında olup hamıle kalan dırdum hatya butın rahmınde yumurtalıklarında mıyomları olup ıkı bebek doğuran arkadasım da var
Cnm cok sıkma kendını bukadar Pazartesi gıt gorus hayırlısıyla herseyın ınsallah cozumu bulunurEvet öyleymiş allahtan ama işte biraz uğraştırıcı insan stres oluyor, pazartesi doktora gitcem bakalım ne yapacak, arasıra ağlayıp rahatlamak istiyom, eşim görüp kızacak diye ağlayamıyom da
Burda hep beraberce ogreniyoruz canim hicccc sikma kendini.ins zor olsada seninde olucak bebisin.simdi kisaca bilgi vermeye calisiyim.simdi normal sartlarda ilk olarak doktorlar klomenle soyleee bi giris yapiyorlar tedaviye.klomen yumurta gelistirici bi ilac.belli gun iciyosun kontrole cagiriyor yumurtalara bakiyor 18mm gecince catlatma ignesiyle yumurtalari catlatiyor ve su gunde iliski olsun diyor.ama buna ragmen olmayabikuyor ornek ben 4 kere bu islemi yaptik ama olmadi malesef.sonraki asama asilama.bundada esinden sperm aliyorlar bunu yiķayip istenilen hale getiriyorlar hoppp senin rahmine birakiyorlar tabi once sende yine bi yumurts gelistirme islemi yapiyorlar.bundada kiminin tutuyor kiminin tutmuyor.tup bebekteyse asilama gibi ama onda senin yumurtalari topluyorlar esinin spermiyle dollendirip oyle birakiyorlar rahme.bunlarin hicbirinin garantisi yok malesef.isin en basi once rabbim ol diyecek bunlarin hepsi vesiledir.ins ama ins senin en kolay yontemle olur.bak bende hicbi problem yok ama yinede olmadi simdiye kadar.hersey kader kismet kendini cok sikma.hersey olacagina variyor.Neyin ne olduğunu bilmiyorum, beni neler bekliyor bilmiyorum , daha ilk denemem olumsuz olunca umudumu yitirdim. Herşey normal olsa sıkıntı yok, ama biliyorsunki engelleyecek durumlar var bu insanı geriyorkist yumurtalığımı nerdeyse kapatmış durumda. Aşılama nedir, tüp bebek nedir, klomen nedir, bişeyler okudukça kafam karışıyor. Hangi işlemde ne yapılıyor anlamak çok zor. Herşeye çok kızgınım herşeye öfkeliyim
En iyisi catlamadan hemen once icerde spermin olmasiymis canim.ama o takvimlerede pek guven olmuyor herkeste tutmuyormus.bu ay ben ovulasyon testi deniycem bakalim tutacakmi takvimle.sen bi sogan kuru yapsan kistlere filan cok iyi geliyormus bellimi olur yarar belki sana.Bişeyi merak ediyom arkadaşlar bir sonraki adet başlama günüm 17 ocak benim, 3 ocak ovulasyon günüm. İlişkiye de ovulasyon gününden 2-3 gün önce başlamak gerekiyormuş, 3 ocak en yüksek ihtimal olan gün mü? Yumruta çatladığı gün mü ilişkiye girmek gerekiyor yoksa yumurta çatlamadan tam öncesine mi denk getirmek gerekiyor ?
Tam yumurtlama tarihini bilemiyoruz ama oncesinden bes gün icinde araliklarla sonrasinda da uc dort gün bence ihtimal olan gunler ama kismet tabi.tam yumurtlama gunu bile olsa kismette varsa olur.yumurta 24 saat yasiyormus sanrm.ama benim okudugum uzman tavsiyesi fazla fazla hesaplama yapmayip dogal akisinda yasamak...Bişeyi merak ediyom arkadaşlar bir sonraki adet başlama günüm 17 ocak benim, 3 ocak ovulasyon günüm. İlişkiye de ovulasyon gününden 2-3 gün önce başlamak gerekiyormuş, 3 ocak en yüksek ihtimal olan gün mü? Yumruta çatladığı gün mü ilişkiye girmek gerekiyor yoksa yumurta çatlamadan tam öncesine mi denk getirmek gerekiyor ?
Çok sağol :) internette bu şekilde sade anlatmıyor bak işte aradığım buydu, peki benim yumurtaşıklarım dediğim gibi kistle nerdeyse kapanmış durumda direk tüp bebek uygulasa olur mu zaman kaybetmemek için, bizim talebimize mi bağlı doktor kendi mi karar veriyorBurda hep beraberce ogreniyoruz canim hicccc sikma kendini.ins zor olsada seninde olucak bebisin.simdi kisaca bilgi vermeye calisiyim.simdi normal sartlarda ilk olarak doktorlar klomenle soyleee bi giris yapiyorlar tedaviye.klomen yumurta gelistirici bi ilac.belli gun iciyosun kontrole cagiriyor yumurtalara bakiyor 18mm gecince catlatma ignesiyle yumurtalari catlatiyor ve su gunde iliski olsun diyor.ama buna ragmen olmayabikuyor ornek ben 4 kere bu islemi yaptik ama olmadi malesef.sonraki asama asilama.bundada esinden sperm aliyorlar bunu yiķayip istenilen hale getiriyorlar hoppp senin rahmine birakiyorlar tabi once sende yine bi yumurts gelistirme islemi yapiyorlar.bundada kiminin tutuyor kiminin tutmuyor.tup bebekteyse asilama gibi ama onda senin yumurtalari topluyorlar esinin spermiyle dollendirip oyle birakiyorlar rahme.bunlarin hicbirinin garantisi yok malesef.isin en basi once rabbim ol diyecek bunlarin hepsi vesiledir.ins ama ins senin en kolay yontemle olur.bak bende hicbi problem yok ama yinede olmadi simdiye kadar.hersey kader kismet kendini cok sikma.hersey olacagina variyor.
Kuzum istediğin gibi muhabbet edebilirsinBu arada arkadaşlar ben hamile kalırım umuduyla bu başlıktaydım ama şimdi test boş çıkınca benim durumum farklı biyere kaydı :) burda yazmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki site kurallarına göre. Burda belirtileri konuşuyorduk. Kist yada aşılama gibi konu başlıklarına mı yazsam ama bu başlığın altındaki kişilere de alıştım gitmek istemiyorum :)
Zaten oyle bi durum olursa doktor sana hic ugrasmayalim tup bebek tedavisine baslayalim der sanirim.sen icini ferah tut ins guzel sonuclar alicaksin.Çok sağol :) internette bu şekilde sade anlatmıyor bak işte aradığım buydu, peki benim yumurtaşıklarım dediğim gibi kistle nerdeyse kapanmış durumda direk tüp bebek uygulasa olur mu zaman kaybetmemek için, bizim talebimize mi bağlı doktor kendi mi karar veriyor
Hayırlısı, güzel haberini alırız inşallah :))))Benim bugün bat günüm bilemedin yarın beklemedeyim
Çalışmasam ben bu durumu hiç sıkıntı etmeyecem de çalışınca izin alma derdi varNehira-27 canım başka dr a da görünmende fayda var.ben bu ay Prof a gidicem farklı görüşlere ihtiyaç var.birinin göremediğini diğeri görebilir