- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
Şimdi pko ne diyecem olmayacak :) bunu google a sorayım daha öğreneceğim çok şey var :) hadin iyi gecelercanım ben bekarken pko nun ilahını yaşadım tedaviyi bıraktım gebe kalcam diye :)
ve kızım oldu ilk aydan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi pko ne diyecem olmayacak :) bunu google a sorayım daha öğreneceğim çok şey var :) hadin iyi gecelercanım ben bekarken pko nun ilahını yaşadım tedaviyi bıraktım gebe kalcam diye :)
ve kızım oldu ilk aydan
Iyi geceler canimkızlar ben kaçar hepinize bol yumurtalı geceler ve bebişli bir ay diliyorum
öpüldünüz
takipteyim :)
Aynentam gaz devam :)kuzum ne ağlaması tam gaz devam :)
birbirimize destek olup beklicez bebişleri
sanki hayatımızın son yumurtasımı
üzülmek yok aaaa
Canim benimsupersin hadi insallah .amaolmazsa da uzulmek yok gelecek ay insallahÇok fenasın çok :)))) ama evlimutlumusmutlu yu utandırmayacam :) sözümde duracam
Haberlerini bekliyoruz canımKuzlar herkese cevap yazıyorum 9da gıdıcem dr a bakalım ne dıyecek ınş ılgılenır yenıden beta be hırmon testı ıstıcem
Haberlerini bekliyoruz canım
Afetın gecmısmıydı cnmSabah iki farklı markayla aynı anda test yaptım.maalesef negatif hamilelik umudum kalmadı adeti bekliyorum.çok üZgünüm
3 gün var ama olsaydı çıkardı şimdiye önce pozitif şimdi negatif.sanırım kimyasaldı yumurta atıldı ,3 güne de adetle gider zatenAfetın gecmısmıydı cnm
Günü geçtikten sonra tekrar yaparsın,3 gün var ama olsaydı çıkardı şimdiye önce pozitif şimdi negatif.sanırım kimyasaldı yumurta atıldı ,3 güne de adetle gider zaten
Parol içsem nolur kızlar dayanamıyorum ağrıya , işteyim evde olsam neyseAğrı kesici de içemiyorum öldüm ağrıdan
Şekerli ılık su iç bence ağrı kesiciden ziyadeParol içsem nolur kızlar dayanamıyorum ağrıya , işteyim evde olsam neyse
Parol içsem nolur kızlar dayanamıyorum ağrıya , işteyim evde olsam neyse
Kozlar bu dr da sallamadı benı ne ultrason ne kan sokturucu ıc adet ol ucuncu gunu olunca hormon ıcın gelebılırsın okdr
Kozlar bu dr da sallamadı benı ne ultrason ne kan sokturucu ıc adet ol ucuncu gunu olunca hormon ıcın gelebılırsın okdr
neye göre söktürücü veriyor bunlar ya
ben dava edecektim doktoru sonradan vazgectik