İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

8 günde idrarda çıkmaz ama kendini üzme kuzum. Doktor muane etsin kafan rahat etsin. Bende geçenlerde gittim doktora alttan muane etti hiç bişeyin yok dedi sadece pkoyum oda hap kullandığım için şuan gozukmuyor. Hapı bıraktığımda hamile kalma ihtimalim yüksekmis ama olmazsa tedaviyle olabilirmiş. Allah kimseye aratıp sormasın inşallah tedaviye gerek kalmadan olur :dua:
Hassas teste cıkar belkı cnm kosmet uc gundur yapıskan akıntım var sureklı bel kasık agrısı ıdrarda hafıf koku sık ıdrara cıkma yanı bunlar nıye oluyo gecen dr a gıdıce kost falan yok dedı rahım duvarın kalınlasmıs dedı ama hala adet olmadım uc dort ayda bır adet duzenım bozuluyo nıye ama ıste delırcem

Hassas teste cıkar belkı cnm kosmet uc gundur yapıskan akıntım var sureklı bel kasık agrısı ıdrarda hafıf koku sık ıdrara cıkma yanı bunlar nıye oluyo gecen dr a gıdıce kost falan yok dedı rahım duvarın kalınlasmıs dedı ama hala adet olmadım uc dort ayda bır adet duzenım bozuluyo nıye ama ıste delırcem

testi bir yap canım 8 gün az bir süre değil gecikme için
hadi güzel haberler ver inşallahh

Bende var canım bir profa gittim 15 günlük diyet verdi onu uyguladım geçti.kabız olmamaya ve ıkınmamaya da dikkat ediyorum
Çok zor bi rahatsızlık canım valla bizde dikkat ediyoruz çalıştığım için düzenli yemek yapamıyordum ama artık 1gün önceden yapıyorum yemeklerini kabız olmaması için ama zor geçeceğe benziyor :KK43:

Bendede vardı aynı belirtiler kuzum yazılarımda var hatta asla kasık ağrım olmaz ama 15 gün boyunca kask ağrısı çektim göğüslerimin ucu çok acıyodu ama üşüttüğüm için olmuş hepsi ve birazda psikolojik :KK43: bide kuzum sen testi simdi yaptın galiba sabah ilk idrarla çıkıyo ilk başlar belki ondan çıkmadı?

Bendede vardı aynı belirtiler kuzum yazılarımda var hatta asla kasık ağrım olmaz ama 15 gün boyunca kask ağrısı çektim göğüslerimin ucu çok acıyodu ama üşüttüğüm için olmuş hepsi ve birazda psikolojik :KK43: bide kuzum sen testi simdi yaptın galiba sabah ilk idrarla çıkıyo ilk başlar belki ondan çıkmadı?
Hassass test yapcam cnmm bakcam dört bes ayda bır duzenlı gıden adet bozuluyo benım anlamadım gıttı 6aundogum kont duzenleyıcı de kullandım gene aynı 4 5 ay gecıyor hop duzen bozluyor 1 ay 45 gun kadar gelmıyor hormon testı yaptırdıgım zaman oyle bı sıkıntıda cıkmadı acaba yumurtlamadıgım ıcın mı sasıyor anlamadım kı

Çok zor bi rahatsızlık canım valla bizde dikkat ediyoruz çalıştığım için düzenli yemek yapamıyordum ama artık 1gün önceden yapıyorum yemeklerini kabız olmaması için ama zor geçeceğe benziyor :KK43:
Günlük 100 gr lif alırsa 15 günde toparlanır ağrı kalmaz.yulaf esmesi yedim ben 15 gün boyunca büyük bir kase sütle kuru meyveyle karıştırıp.günlerce ağladığımı biliyorum

Hassass test yapcam cnmm bakcam dört bes ayda bır duzenlı gıden adet bozuluyo benım anlamadım gıttı 6aundogum kont duzenleyıcı de kullandım gene aynı 4 5 ay gecıyor hop duzen bozluyor 1 ay 45 gun kadar gelmıyor hormon testı yaptırdıgım zaman oyle bı sıkıntıda cıkmadı acaba yumurtlamadıgım ıcın mı sasıyor anlamadım kı
Kuzum lh değerin fsh değerinden yüksek çıkıyorsa pko vardır büyük ihtimalle hiç yaptırdınmı bu aralar hormon testi? Ben yaptırdığımda lh 4 olması gerekirken benim hep 10-15 arası çıkıyordu, doğum kontrol hapına başladım 15 gün sonra lh değerim 4e düşmüştü. Bende hapı bıraktıktan sonra 3 ay falan düzenli oluyorum daha sonra tekrar gecikiyor.

Canım uc ay adet duzensızlıgı yasadıgım zaman yaptırmıstım bunu ben anlamıyorum yorumlarmısın

Eklentiler

• 00A3A9DB-6E63-41F4-B51C-3585E53A9662.jpeg
    00A3A9DB-6E63-41F4-B51C-3585E53A9662.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 44
Cnm buda 7.ayda bakarsan

Eklentiler

• 04F78697-F828-4BB1-B374-661F6E7F3858.jpeg
    04F78697-F828-4BB1-B374-661F6E7F3858.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 49
X