Ama bende üşüme de olıyor doktora dedim üşütmüşsündür dedi dikkat et dedi bu arada yarın sabah doktora gidicem hayırlı haberler alırım inşallaj ablam
Haberlerin en güzel i siz güzel hamiş annelerimizin olsun inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş olurAma bende üşüme de olıyor doktora dedim üşütmüşsündür dedi dikkat et dedi bu arada yarın sabah doktora gidicem hayırlı haberler alırım inşallaj ablam
sen bana guven seymamEsmam en som böyle @ozgur1982 demişti bence sen hamişsin bu ay diye olmadıgelecek ay da inşallah sen haksız çıkmazsın öyle
İyi geceler canımcım. Bu arada imzan çok yakışmış 9 ay boyunca daim olsun inşallah
Evet canım onu diyorum
simdi anlasildi neden korundugunAyyy kızlar bakın yapamadığım mesleğim okul öncesi öğretmenliğiher türlü desteğe hazırım yavrularınız için. 4 yıl da tecrübem var, az da değil yanee.
Haberlerin en güzel i siz güzel hamiş annelerimizin olsun inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş olur QUOTE]
Amin canım benim allah razı olsun boyle güzel düşünen birine de Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah
Zaten abla ben kanıma baktırıcam asla gel kan tahlili yapalım sana demedi ya yarında bir gideyim demezse doktor değiştircemusume oluyor tabi ki bu doktorlar tuaf ya. hic dusunmuyor hamile kadin kansiz oluyor ekstra enerji istiyor. bnlar olunca tabiki ates usyme oluyo
Hamileyim zaten canım benim :)Canım bende çok fena ateş basması oluyordu sonra üşümeye başlıyordum.bi öyle bi böyle yaniİnşAllah senin yaşadıkların da hamileliktendir .
ula saglik ocaginda bile gebelik testi yapacm deyimce kan sayiminada bakiyor ama kuzu demiri simdi vermez doktor 6 aydan sonra genede tam bilmiyormZaten abla ben kanıma baktırıcam asla gel kan tahlili yapalım sana demedi ya yarında bir gideyim demezse doktor değiştircem
Hç yapmadı valla betaya baktı iki kez sadece bakalım yapacakmı bu sefer olmadı ben dicemula saglik ocaginda bile gebelik testi yapacm deyimce kan sayiminada bakiyor ama kuzu demiri simdi vermez doktor 6 aydan sonra genede tam bilmiyorm
Sana güveniyorumsen bana guven seymam
Ayy zeki kadınsın hee. 4 yıl çalışınca öğrencilerimi çok sevdim bütün sevgimi sabrımı onlara verdim. Sorumluklarını üstümde çok hissettim. Ve onların kılıma zarar gelecek diye ödüm koptu. Bu yüzden çocuk sahibi olmaya da korktum. Ama çocukları hep sevdim. Şu an çalışmıyorum da baya özledim çocuklarla beraber olmayo. Çocuğum olması için tam zamaı Allah kısmet ederse. Eğer 6-12 ay falan olmazsa tekrardan hemen yakınımızdaki okulda çalışacağım.simdi anlasildi neden korundugun
folik adit verdi mi pekiHç yapmadı valla betaya baktı iki kez sadece bakalım yapacakmı bu sefer olmadı ben dicem
Ahhhh canımın içi öyle zor ki su yazdıklarını insanlara anlatabilmek... ne diyim bilemedim yazı müthiş ve diyecek söz yok tek kelime haklısın..Sana mı düştü derdi. Ya bir de anne olmayı isteyen kişinin arzusu, sevgisi, heycanı kim de olur kızlar, bunu en iyi biz bilirz. Bu kadar isterken bir sorun var mı acaba diye düşünmez miyiz, bunu en iyi en detaylı biz düşünürüz zaten. Başkasının bizim yerimize düşünmesi kadar saçma bir şey yok. Gördüğünüz gibi o kişiyi üzmekten başka bir işe yaramıyor bu durum. Hepimiz her ay hatta her gün nerdeyse şahit oluyoruz, şu sıkıntısı olan arkadaşlar ne yaptınız gebe kalmak için tarzında bi sürü soru ve bir sürü topik. Bir sorun varsa gebeliğe engel bunu en iyi düşünecek kişi biziz zaten bu yüzden daha 1 yıl olmadan doktorlara koşuyoruz. Doktorun bizi daha erken deyip göndermesin diye korkup 6 ay olmasına rağmen 1 yıldır deniyoruz diyenler bile olmuş okudum ben burda. Uzun oldu ama anlatabilmişimdir inşallah kızlar..
Yok senam bu insanlar susöaz. Kayınvalidenin artık konuşma takati kalmamıştır umuyorum.
Zaten bu tür soruları kayınvalidenin sorması da bana çok ayıp ve edebe aykırı geliyor ya.
Verdi ablafolik adit verdi mi peki
yaptım canım lh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdiEsmam en som böyle @ozgur1982 demişti bence sen hamişsin bu ay diye olmadıgelecek ay da inşallah sen haksız çıkmazsın öyle
İyi geceler canımcım. Bu arada imzan çok yakışmış 9 ay boyunca daim olsun inşallah
Evet canım onu diyorum
Hamileyim zaten canım benim :)
Amin cnm yapmak istemedim hamile olamayan arkadaşlarda var bir tuhaf hissederim oyle yaparsam şuanlık boyle iyi :)Pardon canımHamilelik programı olmayınca hamile değilsn sandım.Hayırlı olsun.Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah.
Sağol ablam Allah razı olsun.. yok sen tanımıyonya gıybet olmuyo yoksa ben konuşur muyum aslaaasaglam kisiligin var kuzu aman kuzu bosver. rabbim islah etsin. bosyere. giybet edecegiz bos insanlar yuzunden£
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?