- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 35
Ahhhh canımın içi öyle zor ki su yazdıklarını insanlara anlatabilmek... ne diyim bilemedim yazı müthiş ve diyecek söz yok tek kelime haklısın..
Bu ay bizim ayımız olsun mu kutsalım panterimmyaptım canım lh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi
tahmin etmistim canm ama baksana sendrn iyi bir anne olurSana güveniyorum
Ayy zeki kadınsın hee. 4 yıl çalışınca öğrencilerimi çok sevdim bütün sevgimi sabrımı onlara verdim. Sorumluklarını üstümde çok hissettim. Ve onların kılıma zarar gelecek diye ödüm koptu. Bu yüzden çocuk sahibi olmaya da korktum. Ama çocukları hep sevdim. Şu an çalışmıyorum da baya özledim çocuklarla beraber olmayo. Çocuğum olması için tam zamaı Allah kısmet ederse. Eğer 6-12 ay falan olmazsa tekrardan hemen yakınımızdaki okulda çalışacağım.
Sağol ablam Allah razı olsun.. yok sen tanımıyonya gıybet olmuyo yoksa ben konuşur muyum aslaaa
Esmam burdan kötü anne çıkmaz ki zaten. Amann kızlar hamile kalınca, hamişlerde doğurunca burda yazdıklarımızı unutmayalım ki bebişlerimize iyi birer anne olalım inşallahtahmin etmistim canm ama baksana sendrn iyi bir anne olur
Bize de dua et yatmadan canımcım. İyi uykular sizeeBen yatıyorum kızlar hayırlı geceler inşallah Rabbim olucak bberklerimizi rüyanızda görmeyi nasip etsin inşallah
amin canmmmmmmmmmBen yatıyorum kızlar hayırlı geceler inşallah Rabbim olucak bberklerimizi rüyanızda görmeyi nasip etsin inşallah
aynen canm orasi ole demek istedigim de ogretmenlikte annekik gibi kutsal bir istirEsmam burdan kötü anne çıkmaz ki zaten. Amann kızlar hamile kalınca, hamişlerde doğurunca burda yazdıklarımızı unutmayalım ki bebişlerimize iyi birer anne olalım inşallah
Bize de dua et yatmadan canımcım. İyi uykular sizee
Sabah namazında hepinize dua edicem inşallah :)Esmam burdan kötü anne çıkmaz ki zaten. Amann kızlar hamile kalınca, hamişlerde doğurunca burda yazdıklarımızı unutmayalım ki bebişlerimize iyi birer anne olalım inşallah
Bize de dua et yatmadan canımcım. İyi uykular sizee
Hayırlı olsun kuzum masAllah seni de hamislere ekledik bize ne zmn nasip olacak acabaewett canm
Bi de ben hala yok biseyA Annelerin en yorgunu biz tam 7 kişi olduk hamile kalmayi bekleyen en tecrübeli olarak bizi aydinlat lütfennnnn
olsun inşallah şeymam Rabbim bizede nasip etsin inşallah. b.a.t beraber sayıyoruz ozamanAllah bu süreçte bize sabır versin valal.
Bu ay bizim ayımız olsun mu kutsalım panterimm
yakindir bitznmmm. hepiniz hamis olczksinz. insHayırlı olsun kuzum masAllah seni de hamislere ekledik bize ne zmn nasip olacak acaba
Benimde hormonlarım hemen hemen normal fsh 5.7 lh 6.3 mi neydi mesela arada çok fark yoktu doktorda normal dedi ultrasonda görünüyorCanm bn inofolic combi kullandıktan snra 2 kez yumurtladm :) bndede pcos var ama bnm fsh ve lh hormonum normaldi pcos sadece ultrasonda görünmüştü
Aynen kuzum daha kolay olacak her şeyAminnnn İnşaAllah kuzum zaten çok stres yaptığımızdan olmuyor ahh bir rahat olabilsek
yok canim takmadim. bu üçüncü denememizdi. senelerce bekleyen insanlar var. hep onlari dusunuyorum. hayirli zamanda olacak insallah.insan da yine bir hayal kirikligi oluyor ama umutsuzluga dusmuyorum kesinlikle.Canım bir daha ki aya bebiş haberini alıcaz İnşAllah.Sakın takma kafana,üzülme❤
inşallah canim. ne kadar dogru soylemissin. geç olsun güç olmasin inşallah. çok da geç vermesin. hayirlisi.O zaman şöyle diyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurr
Aynı benAnacum 3 yıl gezdim tozdum. Bileydim 2 yıl gezerdim. 3. Yılı çocuk denemekle geçirirdim. Ahh bileydiiimmmmm
Valla oluyo bulantılarım. Geceleri pek uyuyamıyorm. Gunduzde uykusuzluktan kıvranıyormBenimde hormonlarım hemen hemen normal fsh 5.7 lh 6.3 mi neydi mesela arada çok fark yoktu doktorda normal dedi ultrasonda görünüyorcombi ile yumurtluyorum yani test koyu çıkıyor ama çatlama sıkıntısı var mı onu anlayamıyorum belki incir havuç falan yesem faydası olur ya da kürünü yapsam sen nasılsın nasıl gidiyor bulantıların falan var mı
Aynen kuzum daha kolay olacak her şey
Allah yardımcın olsun kuzum annelik böyle bir şey işte rahime düştüğü andan itibaren başlıyor fedakarlıkValla oluyo bulantılarım. Geceleri pek uyuyamıyorm. Gunduzde uykusuzluktan kıvranıyorm
kac suanAteşim düşmüş biraz,canım sıkıldı.İnşallah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?