- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Sarılalımmmm sıkııı sıkııııAynı ben gel sarılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarılalımmmm sıkııı sıkııııAynı ben gel sarılalım
Amiiinnn canımmm Gece uyuyakalmışımAllah bu süreçte bize sabır versin valal.
Bu ay bizim ayımız olsun mu kutsalım panterimm
Öyle biri olmayı öyle cok isterdim ki abla ama ben takıntılı biriyim ya hele önceden daha çok takardım şimdi gene o zamanlar ki gibi değil şükür :)hahayyy anammm salla. boylelerini takma. benm bir lafim var yavvv hehe derim gecerim sende ole ol:)
Aynen oyle. Hayırlısı olsun rabbim kmseye aratmasın inşallah isteyen herkese kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ❤Allah yardımcın olsun kuzum annelik böyle bir şey işte rahime düştüğü andan itibaren başlıyor fedakarlık benimde 2 gündür midem karışıyor ara ara gerçekten zorlayan bir şey ki sizinki daha yoğundur regli olmasan şüpheye düşerdim
Kardeşimin düğünü de geçsin öyle denerim dedim kendimi hazır hissetmiyorum Haziran ayına kadar sonra bir düşündüm denemediğim şey kalmadı Bilseydim tutmayacak 1 sene öncesinden başlardımSarılalımmmm sıkııı sıkıııı
Amin canım benim inşallahAynen oyle. Hayırlısı olsun rabbim kmseye aratmasın inşallah isteyen herkese kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ❤
❤❤Amin canım benim inşallah
Napim canım benim hala kanamam devam bitmedi ki kaldığımız yerden devam edelimKızlar napıyosunuz nasılsınız? Yeni test yapacak olanlar mı var mı ? :) Kimin adetine ne kadar kaldı :)
iste bu yuzden olma kendini uzmekten baska bise degil bnde oyleydim suan hic umrumda olmuyor kuzumÖyle biri olmayı öyle cok isterdim ki abla ama ben takıntılı biriyim ya hele önceden daha çok takardım şimdi gene o zamanlar ki gibi değil şükür :)
Ben de 2 sene korundum. Eylul de eşimle çocuga hazir oldugumuza karar verdik. Hala icimde bir korku vardi..Dogumumun yaza gelmesinden dolayi mutsuzdum,tedirgindim. keşke kışa denk gelseydi diyordum. sanki hemen hamile kalacakmisim gibi dusunuyordum. oysa 3. denememdi ve daha olmadi. her şey elimizde zannederek ne kadar yaniliyoruz.Kardeşimin düğünü de geçsin öyle denerim dedim kendimi hazır hissetmiyorum Haziran ayına kadar sonra bir düşündüm denemediğim şey kalmadı Bilseydim tutmayacak 1 sene öncesinden başlardım
Hımm demk degerin sıfırlanmams canm. Olsun kürtajdan iyidir. Rahimin temizleniyor suan.Napim canım benim hala kanamam devam bitmedi ki kaldığımız yerden devam edelim
Ohoo daha adetimiz bitmedi kiKızlar napıyosunuz nasılsınız? Yeni test yapacak olanlar mı var mı ? :) Kimin adetine ne kadar kaldı :)
guzel kuzum ne zamn yaptin testiKızlar merhaba kaybettim burayı ben yeni buldum kan testim hcg 876.4 çıktı sizce nasıl A Annelerin en yorgunu Youlost16 @Whismaster
yakındır yakın kuzucum sen merak etme,eli kulağında senin iş inşAllah KutsalsekerpareEsmam en som böyle Ozgur06 demişti bence sen hamişsin bu ay diye olmadı gelecek ay da inşallah sen haksız çıkmazsın öyle
İyi geceler canımcım. Bu arada imzan çok yakışmış 9 ay boyunca daim olsun inşallah
Evet canım onu diyorum
İnşallah hemen normale dönersin de yeni döngün başlar kuzumNapim canım benim hala kanamam devam bitmedi ki kaldığımız yerden devam edelim
Ben de 2 sene korundum. Eylul de eşimle çocuga hazir oldugumuza karar verdik. Hala icimde bir korku vardi..Dogumumun yaza gelmesinden dolayi mutsuzdum,tedirgindim. keşke kışa denk gelseydi diyordum. sanki hemen hamile kalacakmisim gibi dusunuyordum. oysa 3. denememdi ve daha olmadi. her şey elimizde zannederek ne kadar yaniliyoruz.
hic bir doktordan randevu bulamadım devlet hastanesine gittim dün yaptirdimguzel kuzum ne zamn yaptin testi
buyuk bir igtimalle test yapsan cikar bende takvim uygulamssinda 23 yaziyordu her gunu degerlendirdigimiz icin tuttu belki cikarSelam kızlar ben aranızda yeniyim SAT 22 kasım yumurtlama günüm 3 eylüldü klomen kullandım bu ay beklemedeyim