- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
kiz marla onemli degil ama dur gidip bakayim sabah erken saatte yap mesela 10 gibi yap 7 gibi. yap aksamda 10 dan sonra canmSabah kaçta akşam kaçta ölçeyim balim birde hepsini dil altından mi ölçeyim ve de son sirum derecenin markası ne ne deyip alacağım
Bnde gezdim birazda çocuk büyüteyimsonra büyüdükler yine hep gezeriz ablamoyle yapacam vala:) sonra. bir gun bende gezer tozarim ah zamaninda cok gezdim her istedigimi yaptim suan zaten icimden gelmiyor
Inşallah güzelim benim teşekkür ederim Allah razı olsunKesinlikle al yap esma ablamdan ogrenerek yaptım hep ateşim yüksek çıktı ve şuan hamileyim inşallah Rabbim sanada hayırlısını nasip eder :)
Abla valla bilmiyorum kişiliğim nedir ne değildir de kırmak istemedim yapamıyorum ya elimde değil ama insanlara bunlsrı anlatmak bile bana cok koyuyo... evet bugun geçince unutuyorum belkide saatine aklımdan gidiyo ama o esnada açıklamak bile açıklama ihtiyacı hissetmek bile dilimi düğüm düğüm ediyo konuşamıyorum ifade edemiyorum.. sadece sunu iyi biliyorum diyo Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir nasıl ki Allah Kabe’yi yıkmak isteyen ebreheyi helak etti Allah diyo kalp kıranı da bu şekil helak etmez mi.. bu düstur da ilerliyoruz bakalım nereye kadar.. abla valla soylicem ama seni üzmek istemiyorum ama ben açık sözlü biriyimdir lafı eveleyip gevelemem çocukların cok küçük minnacık ne bileyim o çocuğun sana tam ihtiyacı olan zamanlarda senin bu şekil hamile kalman ona olan ilgini azaltacak ve bu o çocuğa bence büyük haksızlıksana ne n deseydin ben olsam derim ben uzulecegime o uzulsun sen dogurgansin sadece rabbimi taktiri bi kuxum inan senin yerinde olsam. bukada guclu duramazdim cok taktir edilcek bir kisiligin varsorma herkes kizima uzuldu. bnde biliyorum zor zehram en kucugunun ikizi vardi o olsaydi zorlanmayack miydim ayni sey rabbimin taktiri erken adet olmam kizimn beni emmemesi benm tekrardan anne olma arzusu. belki kimine gore sacma ama 3 tanede olsun heycan istek annelik icgudusu hep ayni. kuzum rabbim yardim eder 3 ne bakan 4 de bakar
Dimi aynen zaten o hocalarda para karşılığında yapıyor . Kuranda geçmeyen bşeye inanmam ben. Rabbim hidayet versin tüm insanlaraKutsalım panterim hoş geldinTetkik sonuçları için doktora gitmiş miydin canım?
Bazılarına anladığı dilden konuşmak lazım.
Ohhh maşallah sana. Rabbim cevabını vermiş senin yerine. Ayrıca veren Allah alan Allah. Pardon da bu durumla dalga geçen Allahı yok saymış demektir bu kadar net.
yav gezipte ne yapacagiz. en keyiflisi cocugun elinden tutup markete gitmek yada parka gitmekBnde gezdim birazda çocuk büyüteyimsonra büyüdükler yine hep gezeriz ablam
valla seni. dovecem. balim her iste bir hayir var hem sen bana biraz inan ve guven diger ay bak. dersin su esma varya su esma bir olecegi gunu bilmiyor dersinAnacum 3 yıl gezdim tozdum. Bileydim 2 yıl gezerdim. 3. Yılı çocuk denemekle geçirirdim. Ahh bileydiiimmmmm
elifim ates basma. fena ya
Büyügünce parkamı goturcem onları gitsin okusunlaryav gezipte ne yapacagiz. en keyiflisi cocugun elinden tutup markete gitmek yada parka gitmek
İşte abla anlatabilsek ne ala ama anlayan yok ki.. valla ben böyle bi insan olmadım kimsenin bişryini araştırmam sormam banane ama insanlar öyle değilsadece hosttt desrydin o anlardi elalemin derdi. niye hamile olamiyor sana ne kardes veren sen misin ali veli mi veren allah rabbim herkesr iman gucu versin la ilahe illallah diyormmm
orasi ayri kuzum. 2 yasindan sonrasi icin diyorum:)Büyügünce parkamı goturcem onları gitsin okusunlar
Ama bende üşüme de olıyor doktora dedim üşütmüşsündür dedi dikkat et dedi bu arada yarın sabah doktora gidicem hayırlı haberler alırım inşallaj ablamelifim ates basma. fena ya
Ya illa ben çocukları çok severim zaten hepsiyle oynarım Rabbim kendi çocugumlada oynamayı nasip etsin inşallaj :)orasi ayri kuzum. 2 yasindan sonrasi icin diyorum:)
hoşbulduk şeymamKutsalım panterim hoş geldinTetkik sonuçları için doktora gitmiş miydin canım?
Bazılarına anladığı dilden konuşmak lazım.
Ohhh maşallah sana. Rabbim cevabını vermiş senin yerine. Ayrıca veren Allah alan Allah. Pardon da bu durumla dalga geçen Allahı yok saymış demektir bu kadar net.
saglam kisiligin var kuzu aman kuzu bosver. rabbim islah etsin. bosyere. giybet edecegiz bos insanlar yuzundenİşte abla anlatabilsek ne ala ama anlayan yok ki.. valla ben böyle bi insan olmadım kimsenin bişryini araştırmam sormam banane ama insanlar öyle değil
iyi geceler bende uyyacm. goz kapakkrima hakim olamiyorm hadi hayirli sonuclarla gel bende persrmbe verecmKızlar ben yatayim 7de kalkicam hepinize allah rahatlık versin
Esmam en som böyle @ozgur1982 demişti bence sen hamişsin bu ay diye olmadıvalla seni. dovecem. balim her iste bir hayir var hem sen bana biraz inan ve guven diger ay bak. dersin su esma varya su esma bir olecegi gunu bilmiyor dersin
İyi geceler canımcım. Bu arada imzan çok yakışmış 9 ay boyunca daim olsun inşallahKızlar ben yatayim 7de kalkicam hepinize allah rahatlık versin
Evet canım onu diyorumhoşbulduk şeymamtetkik derken bu lh fsh değerleri olan tetkikmi canım
amin insallah simdiden oyun bul cok ise yariyor onlsrin gozunde super anne oluyorsunYa illa ben çocukları çok severim zaten hepsiyle oynarım Rabbim kendi çocugumlada oynamayı nasip etsin inşallaj :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?