Nickinden de anladığım kadarıyla yeni evlisin ve yaşın küçük üZülme önünde upuzun bir zaman varBen artık hangi ruh halinde olduğumu bilmiyorum ve birdah heralde test yapmam çünkü doktora gittim bugün Doktorda yaşadığım durumu gebeliğe yordu ama ne ultrasında kese gördü ne kanda hiçbişey yok yani bütün sevinçlerim hayal kırıklığına dönüştü napıcağımı bilmiyorum Bi yanim hala ümitli bi yanımsa unut yok artık diyo 18 gün sonra testte pozitif görüpte o kadar belirti yaşayıpta ultrasında ve kanda negatif çıkması yani beyninden aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim hamile değilmişim yani
Ah canım ah Allah gerçekten herşeyin hayırlısını versin inşallahh hep dua'mı öyle ediyorum istiyorum tabikide ama hayırlıysa olsun seninde inşallah vardır sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun inşallahhCanım hayırlısı buymuş üzülme tekrar denersin bende pozitif görüyorum ama hamileyim diyemiyorum maalesef daha önce kimyasal gebelik yaşadım seninki de kimyasal olabilr
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım kimyasal gebelik nasıl oluyo biraz bilgi verir misin? Ben 2 hafta önce kan verdim 1.20 çıktı bugünde 2.00 çıktı bebek yoksa neden yükseliyor değer ki?Nickinden de anladığım kadarıyla yeni evlisin ve yaşın küçük üZülme önünde upuzun bir zaman var
Yumurta dölleniyor ama sağlıklı olmadığı için adetle birlikte atılıyor.buda değerin yüksek görünmesine neden oluyor ama hamilelik kadar yüksek değil kritikte kalıyor.kadınlar bir çok kes yaşarmış ama test yapılmadığı için bilinmezmiş.yasın sonunda yaşadım 9 çıktı değerim testimde silik çıktı 2 gün sonra 6?yanaonrada 0 a düştü ertesi gün adet oldumAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım kimyasal gebelik nasıl oluyo biraz bilgi verir misin? Ben 2 hafta önce kan verdim 1.20 çıktı bugünde 2.00 çıktı bebek yoksa neden yükseliyor değer ki?
Zaten 5 e kadar olan değer her zaman için nehatiftirYumurta dölleniyor ama sağlıklı olmadığı için adetle birlikte atılıyor.buda değerin yüksek görünmesine neden oluyor ama hamilelik kadar yüksek değil kritikte kalıyor.kadınlar bir çok kes yaşarmış ama test yapılmadığı için bilinmezmiş.yasın sonunda yaşadım 9 çıktı değerim testimde silik çıktı 2 gün sonra 6?yanaonrada 0 a düştü ertesi gün adet oldum
Kız 22 yaşında mısın :) ne kadar şanslısın , bu sürece erken başlamışsın ben 32 yaşındayım ve ilk çocuk denemem bu ay :))) cuma günü inşallah adet olmam , test yapmaya korkuyorumAh canım ah Allah gerçekten herşeyin hayırlısını versin inşallahh hep dua'mı öyle ediyorum istiyorum tabikide ama hayırlıysa olsun seninde inşallah vardır sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun inşallahhben 22 yaşındayım evet yaşım daha küçük biliyorum ama pko var bende o yüzden biraz endişe ediyorum galiba olmucak diye aslında çok kafaya takmamak lazım ama olmuyo işte
Ypma ya hala sonuclanmadi dimi durumun . bnm adet bitti2 gunduroylebisey yok sizleri merak ettimValla akıntı var ıkı gundur gaz bel agrısı uyku halı ne ararsan var cnm sen
Test yapmistin ben mi yanlos gordm yoksaCanım emin olamıyorum ki adete 5 gün var
Test yaptım ama çatlatma iğnesinindede gebelik hormonu olduğu için güvenemiyorum.onun etkisiyle pozitif görünme ihtimali varmışTest yapmistin ben mi yanlos gordm yoksa
Cok enteresanya doktor ne diyo bu duruma acabaerken mi kesegorunmesifalan ama kandacikardi. Cok ilginc uzulme sen sabirlabekle. Testinin pozitif cikmasi ama kanda cikmamasi bunu yasayanlarda vardir mutlaka . birilerinin bisey biliyo olmasi lazm boylebelirsiz birakmamalodoktorBen artık hangi ruh halinde olduğumu bilmiyorum ve birdah heralde test yapmam çünkü doktora gittim bugün Doktorda yaşadığım durumu gebeliğe yordu ama ne ultrasında kese gördü ne kanda hiçbişey yok yani bütün sevinçlerim hayal kırıklığına dönüştü napıcağımı bilmiyorum Bi yanim hala ümitli bi yanımsa unut yok artık diyo 18 gün sonra testte pozitif görüpte o kadar belirti yaşayıpta ultrasında ve kanda negatif çıkması yani beyninden aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim hamile değilmişim yani
Oyle mii kac gunun var adete yada nekdrgeciktin.Test yaptım ama çatlatma iğnesinindede gebelik hormonu olduğu için güvenemiyorum.onun etkisiyle pozitif görünme ihtimali varmış
Canım pkoluyum ben ama doktor yumurtamın olup olmadığını veya çatlayıp çatlayamadığını söylemedi eğer kandada çıkmassa ben kese görmedim çünkü sana tarlusal vercem dedi ama kullanmak istemiyorum çünkü genç kızlığımdan beri gecikmeli adet oluyorum ama bi şekilde ilaç kullanmadan olabiliyorum yaniCok enteresanya doktor ne diyo bu duruma acabaerken mi kesegorunmesifalan ama kandacikardi. Cok ilginc uzulme sen sabirlabekle. Testinin pozitif cikmasi ama kanda cikmamasi bunu yasayanlarda vardir mutlaka . birilerinin bisey biliyo olmasi lazm boylebelirsiz birakmamalodoktor
Anladim canmzaman neyi gostercek bakalim insallah istedigin gibi olur herseyCanım pkoluyum ben ama doktor yumurtamın olup olmadığını veya çatlayıp çatlayamadığını söylemedi eğer kandada çıkmassa ben kese görmedim çünkü sana tarlusal vercem dedi ama kullanmak istemiyorum çünkü genç kızlığımdan beri gecikmeli adet oluyorum ama bi şekilde ilaç kullanmadan olabiliyorum yani
Balla cnm bısı yok yrn dr a gıdıcemYpma ya hala sonuclanmadi dimi durumun . bnm adet bitti2 gunduroylebisey yok sizleri merak ettim
Amiinnn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAnladim canmzaman neyi gostercek bakalim insallah istedigin gibi olur hersey
Erken gebelık testınde cızgı cokto basıl hamıle olmazsın cnm yaBen artık hangi ruh halinde olduğumu bilmiyorum ve birdah heralde test yapmam çünkü doktora gittim bugün Doktorda yaşadığım durumu gebeliğe yordu ama ne ultrasında kese gördü ne kanda hiçbişey yok yani bütün sevinçlerim hayal kırıklığına dönüştü napıcağımı bilmiyorum Bi yanim hala ümitli bi yanımsa unut yok artık diyo 18 gün sonra testte pozitif görüpte o kadar belirti yaşayıpta ultrasında ve kanda negatif çıkması yani beyninden aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim hamile değilmişim yani
Değilmişim canım kesede yoktu kandada çıkmadı ama kafayı yicem yani neden yicem belim çok ağrıyo sol kasığım ağrıyo adet olucakmışım gibi ve o beyaz parlak koyu akıntı arada da olsa geliyo gazım hala var ve en büyük kafamın takıldığı 8 gün önce gelen pembemsi akıntı anlamıyorum yaniErken gebelık testınde cızgı cokto basıl hamıle olmazsın cnm ya
Yazdıgın belırtıler bende de var gaz akıntı bel agrıso hassasıyet topıklerde kızlarla konustm 20 gun 90 gun sonra cıkan olmus rahmı tersmıs kızın alttan muayneyle cıkmıs sokturucu kullanmıs olmamıs sen dusun bana sakın sokturucu kullanma drlar yok desede dedı belkı gec dollenmedor dıye bende yarn aksam gıdıcem cok korkuyorum kesın benımde negatıftır ıkı uc gun once ıdrarda yoktu zaten ya kesın kanda da cıkmaz bende hamıle oldumu hıssetmıyorumDeğilmişim canım kesede yoktu kandada çıkmadı ama kafayı yicem yani neden yicem belim çok ağrıyo sol kasığım ağrıyo adet olucakmışım gibi ve o beyaz parlak koyu akıntı arada da olsa geliyo gazım hala var ve en büyük kafamın takıldığı 8 gün önce gelen pembemsi akıntı anlamıyorum yani
5 günüm galan var ama benim gebeliklerimde çok erken belli oluyor 5 gün kala öğreniyorum o kafamı karıştırdıOyle mii kac gunun var adete yada nekdrgeciktin.