- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 33
1gun daha bitti yarin a hayirlisi bakalim ne olcakNatöalar azaldı bel kasık agrım da yok cnm normalım gaz bar mıdemde cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1gun daha bitti yarin a hayirlisi bakalim ne olcakNatöalar azaldı bel kasık agrım da yok cnm normalım gaz bar mıdemde cok
2 gün gecikmiştiGecikmen oldu mu canim.cunki gecikmeli adette bende mide bulantisi olmuslugu olmustur.
Adetim bitti bugün akşam baş ağrısı ve bulantı başladıBenmde adetim ilk iki gunu deli gibi midem bulanmistti. Canm hani diyolr ya adet ile hamilelikbelirtidi aynioliyor o mide bulantisi kisiyegoreadette de olur bence
Mrb canım Allah kalbine göre versin inşallah istediğini.. Birşey sorucam safra kesende sorunmu var taş falanmi var yoksaVaryaa bende suan adetmn 3. Gunu amaadet olmadan once iki kere istifrs ettim biri safraydi aha dedim kesin hamileyim bu aralar asitli seyleride fazla kacirdm ya mahfetti bni ama ben kesn hamilrym demistim. Burda belirtileri anlattim arkdslara baya hamilelige benziyo dediler ama sonuc husran :)
Yok tatlim midemde ulser ve gastrit var yillardir 26 yasndaymama 7 yildir falan cekiyorum yediklerimle alakali mide bulanti ve kusma Yasiyorum. Amin canim cunleizin kalbini duysun rabbim :)Mrb canım Allah kalbine göre versin inşallah istediğini.. Birşey sorucam safra kesende sorunmu var taş falanmi var yoksa
Amin canım amin Allah şifa versin. bende safrada taş varondan sordum bilgi almak açısındanYok tatlim midemde ulser ve gastrit var yillardir 26 yasndaymama 7 yildir falan cekiyorum yediklerimle alakali mide bulanti ve kusma Yasiyorum. Amin canim cunleizin kalbini duysun rabbim :)
Hi anladim canm ben. Kardesim gecen aybobrek agrisi sikayetiyle hastnye kaldirirldi2 3 5 mm boyutnda 5taasi tespit edildi 1 tanesini dusurdu asiri ide bulantisi cekti cok aci cekti Allah kolaylik versin cok zr bi rahstsizlik umarmiyilesirsin dusurursunAmin canım amin bende safrada taş varondan sordum bilgi almak açısından
Yok canim bu böbrek taşı gibi değil düşme olasılığı yok tedavisi falanca yok safra yoluna düştüğünde hayatı tehlike oluşuyormuş anlayacağın bir bombayla yaşıyorum.. doktorlar ameliyat diyor fakat çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadimHi anladim canm ben. Kardesim gecen aybobrek agrisi sikayetiyle hastnye kaldirirldi2 3 5 mm boyutnda 5taasi tespit edildi 1 tanesini dusurdu asiri ide bulantisi cekti cok aci cekti Allah kolaylik versin cok zr bi rahstsizlik umarmiyilesirsin dusurursun
Kardeşine de Allah şifa versin inşallahHi anladim canm ben. Kardesim gecen aybobrek agrisi sikayetiyle hastnye kaldirirldi2 3 5 mm boyutnda 5taasi tespit edildi 1 tanesini dusurdu asiri ide bulantisi cekti cok aci cekti Allah kolaylik versin cok zr bi rahstsizlik umarmiyilesirsin dusurursun
Cnm amelyt olsan iyi olur aslnda hayatini tehlikere atmamanlazm allah kirusun dikkt etmen lazmYok canim bu böbrek taşı gibi değil düşme olasılığı yok tedavisi falanca yok safra yoluna düştüğünde hayatı tehlike oluşuyormuş anlayacağın bir bombayla yaşıyorum.. doktorlar ameliyat diyor fakat çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadim
Hayra yoralm umarm bebis sebep oluyordur bu duruma ama o kdr cok adetle hanilelik benziyo ki insani yaniltiyo bende snn gibiydim insallah sende bisiler vardir bakalim hayirlisiKızlar biliyorum bıktınız benden ama yazmadan duramıyorum şimdi meyve yedim normalde meyveyi çok severim ama bu sefer yedim ve şu anda keşke yemeseydim diyorum hem çok gaz yaptı hemde midem yanıyo bulanıyor gibi tuhaf bişi oldu ve sobanın yanındayım ama ayaklarım buz gibi bide miğdem böyle kazınıyo gibi yani tıka basa yemek yedim birsür şey yedim am acıktım gibi hissediyorum belim ve kasık ağrımda devam ediyo az azda akıntım var
Bayavarmis smdidendusunme sin birkac gun kala beklemedeolursun kafani dagit ozamana kdr zaman gecmez vucudunu dinlememrye calisAdete 8 gün kala kasık ve bel ağrısı vede akıntı mevcut.beklemedeyim
Sizi takip ediyorum sürekli ve nedense hamile oldugunuzu hissediyorum daha adet olamadınız değil mi? Bence sizde birşeyler var çünkü ikinciye nasıl yumurtlayacaksınız kiSabah lh testı yaptım sankı yenıden yumurtlıcm
Balla cnm adet olmadım sulu parlak akıntım bar ınankı belırtılerımı yazsam gercekten hamıleyım dıcem kendımı de bılıyorum erken genelık testımı yapsam koSizi takip ediyorum sürekli ve nedense hamile oldugunuzu hissediyorum daha adet olamadınız değil mi? Bence sizde birşeyler var çünkü ikinciye nasıl yumurtlayacaksınız ki
Geç yumurtladınız sanırım bu ay ama regl olmanız gerek tarihten cok zaman geçti mi? Bilemiyorum ben dayanamaz yapardım acıkçası Bence yapın en azından aklınızda ki şüphe gider ama üzülürüm diyorsanız bekleyin de böyle nasıl zaman geçer bilemiyorumBalla cnm adet olmadım sulu parlak akıntım bar ınankı belırtılerımı yazsam gercekten hamıleyım dıcem kendımı de bılıyorum erken genelık testımı yapsam ko
Cnm uc gun gecınce kan verdm cıkmadı ıste hanı gec yumurtlama olduysa az daha beklemek ıcın durdm dun test yaptm gene cıkmadı umudum zaten yok arada duzenım bozukuyor benım buay acıkcası yumurtladm mı bılmıyorumGeç yumurtladınız sanırım bu ay ama regl olmanız gerek tarihten cok zaman geçti mi? Bilemiyorum ben dayanamaz yapardım acıkçası Bence yapın en azından aklınızda ki şüphe gider ama üzülürüm diyorsanız bekleyin de böyle nasıl zaman geçer bilemiyorum