- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 38
Rica ederim canım inşallah,Allah gönlüne göre versinTamam canm çok teşekkür ederim inşallah şifa buluruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım inşallah,Allah gönlüne göre versinTamam canm çok teşekkür ederim inşallah şifa buluruz :)
Tabı cnm aynen karnımın ortasnda degısık bı agrı var ya sabahtan bero gecmedıdeDegerlendir canım eskiden yumurtlama testimi varmıs bakarsın sen farketmeden hamile kalırsın belli olmaz
Maşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin RabbimBenim adetten 4 gun sonrasi bel vekasık agrisi 1 ay surdu bu agri adet olcakmisim gibi sonra adete 1 hafta kala pembe akinti geldi istahim kesildi.bende dedim heralde yumurtalik sorunu falan var doktora gittim test yapmami soyledi yaptm ve hamileyim su anda 5 senedir olmuyo sukurler olsun allah herkeze versin 6. Haftayiz suann
Erken yumurtlamış olabilirsin canımKızlar bu kh nın sanırım koyulasmaya nıyetı yok
Gecen ay gec yumurtlamıstım cnm sımdı jel gıbı akıntı geldı koyulasırsa yumurtlarım 20 bugun gercı yarın alsam dr a gıdıcem oda der heralde ultrasonda gorunurMaşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Dr söyler canım yumurtan oluşmuşsaGecen ay gec yumurtlamıstım cnm sımdı jel gıbı akıntı geldı koyulasırsa yumurtlarım 20 bugun gercı yarın alsam dr a gıdıcem oda der heralde ultrasonda gorunur
Hakkında hayırlısı olsun canımSağ kasığımda yumurtlama günümden beri geçmeyen seğirme ve hafif ağrı oluyor.ara ara oluyor.beş gün oldu yumurtlayalı.başka da belirti yok.
Ins bakalım cnm kosmet artık sen nasılsınDr söyler canım yumurtan oluşmuşsa
Bende de problem aynı karnımda bı şişlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akintim var acaba hamilemiyim adetime 8 gün var test yapsam evde belli olur muHayırlısı olsun o vakit :) korunmayı bırakınca vücut afallıyor gerçekten inşallah sizinkisi bebektir reglinize de az kalmış bakalım belirtiler neye çıkacak :) benim adete bugün itibariyle 11 gün kaldı yine göğüs ağrısı ve karın kasık ağrısı var bir kaç gün geçse de test yapsam çok meraktayım :)
Bende 8gün kala çıkmıştı canım ama ben erken yumurtlamıştım, sende dayanamazsan test yap ama çıkmazsa da üzülme çünkü normal yumurtlama zamanına göre çıkması için erkenBende de problem aynı karnımda bı şişlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akintim var acaba hamilemiyim adetime 8 gün var test yapsam evde belli olur mu
Regline ne kadar kaldı canımKızlar sanırım ben yumurtlamıcam
8gun var cnm 11 12 en gec olmam lazımRegline ne kadar kaldı canım
Ben pco hastasıyım cnm o yüzden benimde erken yumurtluo bazen geç bazen de hiç yumurtlamiorum bu ay burdan duyduğum yönteme göre yumurta akı gibi bi akıntı oluo demişlerdi öyle yaptım inşallah tutmuştur ki bu sancilarim ondandırBende 8gün kala çıkmıştı canım ama ben erken yumurtlamıştım, sende dayanamazsan test yap ama çıkmazsa da üzülme çünkü normal yumurtlama zamanına göre çıkması için erken
İnşallah canımBen pco hastasıyım cnm o yüzden benimde erken yumurtluo bazen geç bazen de hiç yumurtlamiorum bu ay burdan duyduğum yönteme göre yumurta akı gibi bi akıntı oluo demişlerdi öyle yaptım inşallah tutmuştur ki bu sancilarim ondandır
Bi kaç gün geçince gebelik testi yap bence bi8gun var cnm 11 12 en gec olmam lazım
tebrik ederim hamile kalmışssınızBende 8gün kala çıkmıştı canım ama ben erken yumurtlamıştım, sende dayanamazsan test yap ama çıkmazsa da üzülme çünkü normal yumurtlama zamanına göre çıkması için erken
Canım çok teşekkür ederim sen nerelerdeydin kaç kere profiline girip bakmıştım darısı sana olsun inşallah sende durumlar nedirtebrik ederim hamile kalmışssınız