İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim adetten 4 gun sonrasi bel vekasık agrisi 1 ay surdu bu agri adet olcakmisim gibi sonra adete 1 hafta kala pembe akinti geldi istahim kesildi.bende dedim heralde yumurtalik sorunu falan var doktora gittim test yapmami soyledi yaptm ve hamileyim su anda 5 senedir olmuyo sukurler olsun allah herkeze versin 6. Haftayiz suann
Maşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar bu kh nın sanırım koyulasmaya nıyetı yok

Eklentiler

• 45F42815-35A0-47F4-88AC-0B36250B2BB8.jpeg
    45F42815-35A0-47F4-88AC-0B36250B2BB8.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 54
Maşallah canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Gecen ay gec yumurtlamıstım cnm sımdı jel gıbı akıntı geldı koyulasırsa yumurtlarım 20 bugun gercı yarın alsam dr a gıdıcem oda der heralde ultrasonda gorunur

Sağ kasığımda yumurtlama günümden beri geçmeyen seğirme ve hafif ağrı oluyor.ara ara oluyor.beş gün oldu yumurtlayalı.başka da belirti yok.

Kızlar sanırım ben yumurtlamıcam

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
Hayırlısı olsun o vakit :) korunmayı bırakınca vücut afallıyor gerçekten inşallah sizinkisi bebektir reglinize de az kalmış bakalım belirtiler neye çıkacak :) benim adete bugün itibariyle 11 gün kaldı yine göğüs ağrısı ve karın kasık ağrısı var bir kaç gün geçse de test yapsam çok meraktayım :)
Bende de problem aynı karnımda bı şişlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akintim var acaba hamilemiyim adetime 8 gün var test yapsam evde belli olur mu

Bende de problem aynı karnımda bı şişlik bel ağrısı kasık ağrısı ve akintim var acaba hamilemiyim adetime 8 gün var test yapsam evde belli olur mu
Bende 8gün kala çıkmıştı canım ama ben erken yumurtlamıştım, sende dayanamazsan test yap ama çıkmazsa da üzülme çünkü normal yumurtlama zamanına göre çıkması için erken

Bende 8gün kala çıkmıştı canım ama ben erken yumurtlamıştım, sende dayanamazsan test yap ama çıkmazsa da üzülme çünkü normal yumurtlama zamanına göre çıkması için erken
Ben pco hastasıyım cnm o yüzden benimde erken yumurtluo bazen geç bazen de hiç yumurtlamiorum bu ay burdan duyduğum yönteme göre yumurta akı gibi bi akıntı oluo demişlerdi öyle yaptım inşallah tutmuştur ki bu sancilarim ondandır

Ben pco hastasıyım cnm o yüzden benimde erken yumurtluo bazen geç bazen de hiç yumurtlamiorum bu ay burdan duyduğum yönteme göre yumurta akı gibi bi akıntı oluo demişlerdi öyle yaptım inşallah tutmuştur ki bu sancilarim ondandır
İnşallah canım

X