- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
aynen öyle oldu bezmek ki ne bezmek. ilk erkek arkadasimdi bide, öylede sanssiz bahtsizim yani..erkek milletinden sogumustum resmen.Hehe ya oğlunuz ne de olsa o çok göze batmaz da :) sevgili ya da eş durumunda hayattan bezdirir...
Ay benim de az kala öyle bir durumum olacaktı kiii allahım korudu hehe ben açılışı akreple yaptım o da kötüaynen öyle oldu bezmek ki ne bezmek. ilk erkek arkadasimdi bide, öylede sanssiz bahtsizim yani..erkek milletinden sogumustum resmen.
Her zaman söyleriz efendim itinayla böyle şeylerOhh ağzına sağlık
Küfür siparişi alınırHer zaman söyleriz efendim itinayla böyle şeyler
Rabbim size daha iyilerini nasip etsin inşallah sizlerde aynı mutlulukları faZlasıyla yaşayın.Boyle erkekler de varmis. Masallah size, mutlulugunuz daim olsun. Herkes sikayetci; evlisi de bekari da esinden, sevgilisinden, EX'inden. Boyle erkeklerin oldugunu duymak guzel. Tukenmis umutlarimiz kiprasiyoo en azindan...
Canim teraziler dengesiz ve flortozAynen ya benim de cozemedigim burclardan Terazi erkegi... Soyledikleriyle yaptiklari baska midir nedir, ben de anlayamadim. Anlayan varsa, anlayanlar anlamayanlara anlatsin lutfennn
Canim teraziler dengesiz ve flortoz
Eski sevgilim, terazi yukseleni akrepdi
En yakin arkadaslarimdan birisi terazi yukselen yay. Bunlarin en delikanlisi ve yaptigiyla soyledigi bir net olani hangi burc acaba, bana ondan lazim canim.
cok konuskan girisken komik tipler ama iliskilerdw ciddi dusunmuyorlad
Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana
Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi
Illaki kalmistir denenmemis bir iki burc.Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana
Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi
ciddi anlamda sordumYengeç yengeçse boğa boğaysa anlaşır tabii :)
Dalga geçmedim zaten stelyum tarzı şeyler yoksa demeye çalıştım adamın burcu boğa yükseleni kova yükseleni daha çok etkiliyorsa ilişkiniz olur ihtimali var mı meselaciddi anlamda sordum
Balik burcu icin bir sey diyemem ancak cogu Yengec burcu erkegi icinde o potansiyeli barindiriyor. Serefsiz bir Yengec vardi benimle cikmak istiyordu bir ogrendim ki uzun suredir devam eden bir iliskisi varmis. Adamdaki pislinlige bak!Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum
Onun yükseleni garanti başaktır daBalik burcu icin bir sey diyemem ancak cogu Yengec burcu erkegi icinde o potansiyeli barindiriyor. Serefsiz bir Yengec vardi benimle cikmak istiyordu bir ogrendim ki uzun suredir devam eden bir iliskisi varmis. Adamdaki pislinlige bak!
Delikanli burcu cikarsinlar; bufalo burcu olur panda burcu olur, farketmez. Aramizda zaten 12 burcu da tuketmis arkadaslar varmis.Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum
13. burcu piyasaya çok sürdüler yalnız adı da yılan isterseniz tabiiDelikanli burcu cikarsinlar bufalo burcu olur panda burcu olur. Aramizda zaten 12 burcu fa tuketmis arkadaslar varmis.Buradan yetkililere sesleniyoruz 13. Burcu cikarsinlar ya da piyasaya sursunler.
Hay agzini opem.Soğukkkhırslı inatçı kindar pislik
Ay onu istemeyiz en baligindan hayir gelmemis yilandan delikanli burc olmaz. Sinsi, sogukk yok baska bisey olsun13. burcu piyasaya çok sürdüler yalnız adı da yılan isterseniz tabii
Akılları işlerinde ve paradadır toprak grubu burcundaki erkekleri bundan hiç sevmiyorum valla kusura bakmasın kimseHay agzini opem.Duygularimin tercumani oldun vallla! Adamin biriyle tanistik, bay Oglak ile... Hesap kitap, inceleme, uyuzluk derken 6 ayda disari cikma asamasina geldik. 3 kere bulustuk. Bir naz bir ciyaz sorma.. Cok mesgul, onemli isi var. Bi havalar, bi havalar... Havalar 1500, sonra yolculuk yaptik cok guzel gecti gulduk eglendik. Donduk bir kez daha gorustuk. Ben tatile gittim onun isi cok diye yazin. Adam bi sitem mesaji atti ve bir daha gorusemedik sonra 2 aydir. Bir aydir yazmadi bile. Noldu yani neyin hirsi ya fa inadi? 80 tl de borc takmis oldubana. Piss! Bari borcunu ode sonra ikilee
Amin canim insallah. Umutlar tukenmek uzere...Rabbim size daha iyilerini nasip etsin inşallah sizlerde aynı mutlulukları faZlasıyla yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?