İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

aynen öyle oldu bezmek ki ne bezmek. ilk erkek arkadasimdi bide, öylede sanssiz bahtsizim yani..erkek milletinden sogumustum resmen.
Ay benim de az kala öyle bir durumum olacaktı kiii allahım korudu hehe ben açılışı akreple yaptım o da kötü

Boyle erkekler de varmis. Masallah size, mutlulugunuz daim olsun. Herkes sikayetci; evlisi de bekari da esinden, sevgilisinden, EX'inden. Boyle erkeklerin oldugunu duymak guzel. Tukenmis umutlarimiz kiprasiyoo en azindan...
Rabbim size daha iyilerini nasip etsin inşallah sizlerde aynı mutlulukları faZlasıyla yaşayın.

Yaw amma tasladiniz su basaklari
Burdan bakinca ne lanet bir burcum varmis didim
Yapmayin bacilar aa olmuyo ama
Daha kimse bana su teraziyî cozemedi
Bari diyin hele uyum varmi uyum?basak+terazi
Bana gore cok degisken bir burc,illallah ettiriyor bazen yuhhh diyorum

Aynen ya benim de cozemedigim burclardan Terazi erkegi... Soyledikleriyle yaptiklari baska midir nedir, ben de anlayamadim. Anlayan varsa, anlayanlar anlamayanlara anlatsin lutfennn
Canim teraziler dengesiz ve flortoz

Eski sevgilim, terazi yukseleni akrepdi
En yakin arkadaslarimdan birisi terazi yukselen yay.

cok konuskan girisken komik tipler ama iliskilerdw ciddi dusunmuyorlad

Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana

Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi
Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana

Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi
Illaki kalmistir denenmemis bir iki burc. Kalmadiysa da kombinasyonlara baslarsin olmadi; koc ustu yukselen boga, boga ustu yukselen akrep....

Balik burcu icin bir sey diyemem ancak cogu Yengec burcu erkegi icinde o potansiyeli barindiriyor. Serefsiz bir Yengec vardi benimle cikmak istiyordu bir ogrendim ki uzun suredir devam eden bir iliskisi varmis. Adamdaki pislinlige bak!

Balik burcu icin bir sey diyemem ancak cogu Yengec burcu erkegi icinde o potansiyeli barindiriyor. Serefsiz bir Yengec vardi benimle cikmak istiyordu bir ogrendim ki uzun suredir devam eden bir iliskisi varmis. Adamdaki pislinlige bak!
Onun yükseleni garanti başaktır da M e g g

Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum
Delikanli burcu cikarsinlar; bufalo burcu olur panda burcu olur, farketmez. Aramizda zaten 12 burcu da tuketmis arkadaslar varmis. Buradan yetkililere sesleniyoruz 13. Burcu cikarsinlar ya da piyasaya sursunler.

Delikanli burcu cikarsinlar bufalo burcu olur panda burcu olur. Aramizda zaten 12 burcu fa tuketmis arkadaslar varmis. Buradan yetkililere sesleniyoruz 13. Burcu cikarsinlar ya da piyasaya sursunler.
13. burcu piyasaya çok sürdüler yalnız adı da yılan isterseniz tabii

Soğukkk hırslı inatçı kindar pislik
Hay agzini opem. Duygularimin tercumani oldun vallla! Adamin biriyle tanistik, bay Oglak ile... Hesap kitap, inceleme, uyuzluk derken 6 ayda disari cikma asamasina geldik. 3 kere bulustuk. Bir naz bir ciyaz sorma.. Cok mesgul, onemli isi var. Bi havalar, bi havalar... Havalar 1500, sonra yolculuk yaptik cok guzel gecti gulduk eglendik. Donduk bir kez daha gorustuk. Ben tatile gittim onun isi cok diye yazin. Adam bi sitem mesaji atti ve bir daha gorusemedik sonra 2 aydir. Bir aydir yazmadi bile. Noldu yani neyin hirsi ya da inadi anlamadim ki? 80 tl de borc takmis oldubana. Piss! Bari borcunu ode sonra ikilee

Akılları işlerinde ve paradadır toprak grubu burcundaki erkekleri bundan hiç sevmiyorum valla kusura bakmasın kimse Zaten ilgimi hiç çekmediler fazla sıkıcılar ateş grubunu denesenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…