ben ikizler'im, yükselen oğlak.
koç: gözü dışarıda, maço, gereksiz bir burç, babamdan bilirimuzak durun
boğa: duyduğum kadarıyla pek bir mevzuatı yok
ikizler: ALLAH KORUSUN
yengeç: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin
aslan: ego makinasi, dünya onun etrafında dönüyor.
başak: en iyisi gibi ama çok ketum ve eleştiri yapıp durur, çekene iyi
terazi: ALLAH KORUSUN
akrep: dengesiz ve kincidir. gözü dışarıda.
yay: gezelim tozalım eğlenelim ama ciddiyet olmasın. bana gelmez.
oğlak: sıkıcı oldukça ama sağlamlar. duyguları göstermiyorlar.
kova: ALLAH KORUSUN
balık: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin.
yalnız kendi grubumdan nefret etmişim. su grubu bana hiç çekici gelmemiş. ateş grubu işime gelmemiş
toprağı sevmişim gibi görünüyor.
ben ikizler'im, yükselen oğlak.
koç: gözü dışarıda, maço, gereksiz bir burç, babamdan bilirimuzak durun
boğa: duyduğum kadarıyla pek bir mevzuatı yok
ikizler: ALLAH KORUSUN
yengeç: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin
aslan: ego makinasi, dünya onun etrafında dönüyor.
başak: en iyisi gibi ama çok ketum ve eleştiri yapıp durur, çekene iyi
terazi: ALLAH KORUSUN
akrep: dengesiz ve kincidir. gözü dışarıda.
yay: gezelim tozalım eğlenelim ama ciddiyet olmasın. bana gelmez.
oğlak: sıkıcı oldukça ama sağlamlar. duyguları göstermiyorlar.
kova: ALLAH KORUSUN
balık: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin.
yalnız kendi grubumdan nefret etmişim. su grubu bana hiç çekici gelmemiş. ateş grubu işime gelmemiş
toprağı sevmişim gibi görünüyor.
E benim ki basak cektiriyor ama seviyorum adami ne yapayimöyle demeee yaaa
İkizler ve başak müthiş bir çekimle bir araya gelirler ama asla yürümez. Yürüyorsa o ilişki mutlaka fedakarlık eden bi taraf vardır ki bu genelde başaktır. O da ruh hastası olma yolunda ilerliyordur. Ah ulen ikizler
Valla dogru tespit ama fedakar olan benim su an ki iliskimdeikizler erkegi feci ama kadini iyidir kiz belki de yukselenimdendir agirbasliyim bilemedim bak.
ben yengecim yükselenim de akrep.
5 yıllık eski erkek arkadaşım yay burcuydu. tek diyeceğim bir şey var: GEVŞEK (evlilik yolunda arkama bakmadan kaçtım)
2 yıllık kara saplantım da başak. başakla ilgili söylenecek çooooook şey var. "ömür törpüsü"yle "dünyanın en tatlı adamı" arasında iki uç bu adamlar. kapalı kutu kısmı delirtebilir daha önce de söylediğim gibigözü asla dışarda olmaz, yalan söylemez. ama bunların yükünü kaldıramayacağı için içindeki küçük çocuğu gösterirse veya görebilirseniz her şey harika gider. yeter ki o kutu haline girmesin hem eğlenceli hem de çalışkandırlar. canım benim ya, yine de çok seviyorum
Yay'lar dünyanı nimetlerini yaşamaya gelmişler vallaEğlenmeye evet, evlenmeye hayır mottoları
yok bizimki evlenmeye dünden hazırdı hatta baskı yapıyordu hadi artık evlenelim diye. ama gevşekliği şurdan geliyor, ben yüksek lisans derslerimi bitirirken o hala üniversiteden mezun olamamıştı ki benden 4 yaş büyüktütamam çalışıyorsun çok güzel de, ben bu gevşeklikle sana nasıl güveneyim? arkama bakmadan kaçtım
İşte dünya nimetleri daha cazip geliyor demek
Yine de Yay'ları seviyorum yani anlaşıyorum belki yükselenim olduğundan bilmiyorum. İnanılmaz kafa dengim ama oturaklı bir ilişki yaşanmıyor. Durulmadan devam ederken herşey güzel ama Başak tarafım beni bi yerde durduruyor. Eeeee ? Diyorsun yedik, içtik, sonra?? O da diyor ki sanırım doyduk, hesabı kim ödeyecekArkadaş olarak mükemmeller ama geç olgunlaşıyorlar.
başaklar korkaklar biraz. korkaklıkları da sanırım hep bir adım hatta beş adım sonrasını düşünmelerinden kaynaklı. benim kara saplantım mesela 36 yaşında ve anlam veremiyorum bir ilişkiyi bu yaşta HALA yönlendirememesini, neyi nasıl yapacağını bilememesini
aynıı işteben yengecim yükselenim de akrep.
5 yıllık eski erkek arkadaşım yay burcuydu. tek diyeceğim bir şey var: GEVŞEK (evlilik yolunda arkama bakmadan kaçtım)
2 yıllık kara saplantım da başak. başakla ilgili söylenecek çooooook şey var. "ömür törpüsü"yle "dünyanın en tatlı adamı" arasında iki uç bu adamlar. kapalı kutu kısmı delirtebilir daha önce de söylediğim gibigözü asla dışarda olmaz, yalan söylemez. ama bunların yükünü kaldıramayacağı için içindeki küçük çocuğu gösterirse veya görebilirseniz her şey harika gider. yeter ki o kutu haline girmesin hem eğlenceli hem de çalışkandırlar. canım benim ya, yine de çok seviyorum
Bence aslan :) ona kendini kral hissettirdiginiz sürece ölümüne mutlu eder aslan erkeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?