İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Zaten sorun bence türk erkekleri kaynaklı, burçlara b.k atmaktan vazgeçmemiz lazım

Vay şerefsiz kova vay. Ne kadar nefret etsen yeri
Bi de cikana kadar pesimden kostu etkilemek icin 40 takla atti. Galiba burnu surtulen olmamak icin bunlarin burnunu surtmek gerekiyor. Hep bi zemini kaygan tutup, bunlari rahatlatmamak gerekiyor. Rahatlayinca bunlarin akil da goz de baska yerlere kayiyor.

He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordum
Bak ya Akrep erkeği de iyidir heee
Kovalar arkadaş canlısı ya normalde kıskanç olmayan burç ama Türkiyedekiler kıskanç modelleri
Disarida oldugum ivin internet biraz yavas. Gitmiyo mesaj bazen, nen de tekrar yaziyorum. Ne geldi ne gitti bir sure takip edemedim :) Akrep denemedim hic, bir ipte iki canbaz oynamaz diye. Belki de denemeliyim bilmiyorum. Korkunun, ecele faydasi yok

Yok Kova erkegi, o serefsizden sonra benim icin bitmistir. Yay havai mavai ama bu kadar kazik atmiyolar. Gamsizliklari sinir ediyo bazen o kadar... Demek ki neymis burclarini ogrenmeden kimseye yurumuyoruz kizlarr.
Bence de

Ee öyle zaten daha yeni mi anladınız yav

bende kovayim bence kovalarin baglanma sorunu oluyo özgürlükcüler ya asiri derecede, arada eskiyede kayabilirler diye düsünüyorum. (ben degil erkek olanlari ) Sevdimmi cok sevseler bile baglanmak onlara göre degil.
Bağlanan bağlanıyor ama şöyle mesela bulduğu kadın da aynı onun gibiyse öyle bağlanıyor sıkan kadınlar onlara göre değil

İnsan ilişkisinde de rahat edemeyecekse ne anlamı var ya... Huzurum kalmaz valla takip edeyim taktik yapayım şu adamın burnunu sürteyim uğraşamam yani :/ Kova bana gelmez belli

bende kovayim bence kovalarin baglanma sorunu oluyo özgürlükcüler ya asiri derecede, arada eskiyede kayabilirler diye düsünüyorum. (ben degil erkek olanlari ) Sevdimmi cok sevseler bile baglanmak onlara göre degil.

Evet en belirgin özelliği özgürlüğüne düşkün olmasıymış. Şahsen ben bağlanırım, yani herkese değil ama bu saatten sonra ilişki yaşayacaksam o kişiyi sevip saymalı ona bağlı olmalıyım. Karşımdakinden aynı şeyi görememediğimde huzursuz hissediyorum. İlişkide aradığım güvenli alanı, o sığınılan sakin limanı kova veremez demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…