Bi de cikana kadar pesimden kostu etkilemek icin 40 takla atti. Galiba burnu surtulen olmamak icin bunlarin burnunu surtmek gerekiyor. Hep bi zemini kaygan tutup, bunlari rahatlatmamak gerekiyor. Rahatlayinca bunlarin akil da goz de baska yerlere kayiyor.Zaten sorun bence türk erkekleri kaynaklı, burçlara b.k atmaktan vazgeçmemiz lazım
Vay şerefsiz kova vay. Ne kadar nefret etsen yeri
Vay şerefsiz kova vay. Ne kadar nefret etsen yeri
Disarida oldugum ivin internet biraz yavas. Gitmiyo mesaj bazen, nen de tekrar yaziyorum. Ne geldi ne gitti bir sure takip edemedim :) Akrep denemedim hic, bir ipte iki canbaz oynamaz diye. Belki de denemeliyim bilmiyorum.He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordum
Bak ya Akrep erkeği de iyidir heee
Kovalar arkadaş canlısı ya normalde kıskanç olmayan burç ama Türkiyedekiler kıskanç modelleri
Bence deYok Kova erkegi, o serefsizden sonra benim icin bitmistir. Yay havai mavai ama bu kadar kazik atmiyolar. Gamsizliklari sinir ediyo bazen o kadar... Demek ki neymis burclarini ogrenmeden kimseye yurumuyoruz kizlarr.
Ee öyle zaten daha yeni mi anladınız yavBi de cikana kadar pesimden kostu etkilemek icin 40 takla atti. Galiba burnu surtulen olmamak icin bunlarin burnunu surtmek gerekiyor. Hep bi zemini kaygan tutup, bunlari rahatlatmamak gerekiyor. Rahatlayinca bunlarin akil da goz de baska yerlere kayiyor.
Bağlanan bağlanıyor ama şöyle mesela bulduğu kadın da aynı onun gibiyse öyle bağlanıyor sıkan kadınlar onlara göre değilbende kovayimbence kovalarin baglanma sorunu oluyo özgürlükcüler ya asiri derecede, arada eskiyede kayabilirler diye düsünüyorum. (ben degil erkek olanlari ) Sevdimmi cok sevseler bile baglanmak onlara göre degil.
Bi de cikana kadar pesimden kostu etkilemek icin 40 takla atti. Galiba burnu surtulen olmamak icin bunlarin burnunu surtmek gerekiyor. Hep bi zemini kaygan tutup, bunlari rahatlatmamak gerekiyor. Rahatlayinca bunlarin akil da goz de baska yerlere kayiyor.
bende kovayimbence kovalarin baglanma sorunu oluyo özgürlükcüler ya asiri derecede, arada eskiyede kayabilirler diye düsünüyorum. (ben degil erkek olanlari ) Sevdimmi cok sevseler bile baglanmak onlara göre degil.
Bağlanan bağlanıyor ama şöyle mesela bulduğu kadın da aynı onun gibiyse öyle bağlanıyor sıkan kadınlar onlara göre değil
Bilmem belki de öyle olurdu ama sezgilerim kuvvetli benim tam tersi olacağını hissediyordum da erkek milleti bu belli olmaz be amanCanım karşılık versen ve seni cepte bilse değişirdi bu kova bence. Okuduklarımla kova düşmanı oldum
Bence o erkegi icin gecerli yaBasak Burcu erkekleri cidden cok kil oluyor ama :/naneelimoonn
Degilmi ama yaKizlarr ya ustunuze alinmayin lutfenn. Burclar da, kadin ile erkek ayni olmuyor. Buradaki lanet burc sahipleri erkeklerin burclari...Kizlara laf yokk. hangi burctan olursaniz olun kardesimizsiniz, bacimizsinizz
Kalliope Ya sen ne kadar tatlis birisin oyle:)
naneelimoonn Basak kadinlariyla sorunum yok, hatta onlarla iyi anlasiyorum. ama erkekleri tovbeler tovbesi
Sagol canim. O senin tatliss bakis acin... Simdi de mutluss oldum okuyunca bunu...Kalliope Ya sen ne kadar tatlis birisin oyle:)
naneelimoonn Basak kadinlariyla sorunum yok, hatta onlarla iyi anlasiyorum. ama erkekleri tovbeler tovbesi
Tabii yaaDegilmi ama ya
Biz erkeklerini gomelim
Tisikirler
Ilk Kova deneyimimdi, bilemedimEe öyle zaten daha yeni mi anladınız yav
mutluslugunu yerimSagol canim. O senin tatliss bakis acin... Simdi de mutluss oldum okuyunca bunu...
Ne yazmış canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?