İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Kalliope

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2006
126
125
303
Kızlar, deneyimlerinize göre aşk ilişkisinde sizce en iyi burçlar ve en kötü burçlar hangileriydi ve neden? Paylaşır mısınız?

Kızlar, deneyimlerinize göre aşk ilişkisinde sizce en iyi burçlar ve en kötü burçlar hangileriydi ve neden? Paylaşır mısınız?
Yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan gördüğüm kadarıyla;
Koç erkekleri heyecanlı ancak heyecanları ve ilgileri aynı hızla geri sönüyor.
Boğa erkekleri duygusal olarak mesafeli ve bu da ilerleyen zamanda sorun oluyor... Yesin içsin seks yapsın ama duygularını pek açmasın.
İkizler: Her şeyi o bilir. Her şey onların kontrollerinde olsun. Bunun için sizi eleştirmekten de hiç çekinmez.
Yengeç: Duygusal görünürler ancak kendi duygularına odaklıdırlar. Sizi konuşturur ama kalbindekilerini tamamen sizinle paylaşmaz. Sizin anlamanızı bekler. Onun bir bildiği vardır her zaman...
Aslan: İlişkide cömert olur genelde ancak biraz da gözü dışarıdadır. Sürekli alttan almanızı ve egosunu beslemenizi bekler.
Başak: Zor beğenir. Ölçer biçer. Uzaktan ilişki yaşamaya en müsait burçtur bence:)
Terazi: Çözemediğim bir burç :)
Akrep: Tutku olsun diyorsan, kıskançlıklarına ve sahiplenilmesine de katlanıcan :)
Yay: Başımın belaları... Ne onlarla ne de onlarsız... Gez dolaş ye iç eğlen ama bir son bekleme Yay'dan!
Oğlak: Arıza halleri çok. Çok pis duygusal mesafe koyuyorlar. Hep mantık, duygular geri planda... Hesap kitapla ilişki yaşanmıyor haliyle....
Kova: Ne istediğini bilmeden sürekli arar durur. Hep aksiyon ister. Huzur bulması ve size de buldurması zor...
Balık: İyisine denk gelmişseniz sakindir, uyumludur ve size bağlanır.

Son düzenleme:
Koç: Çok egoist. Çok inatçı. Fazla sosyal. Bu sebeple hep kontrol altında tutmak istiyorsun. Bu da insanı yoruyor. Herkesle ahbap. Ne kadar güvensen de bir "acaba" diyorsun. Zor beee. Ama işini o kadar iyi biliyor ki alttan girip üstten çıkıp seni kandırabiliyor. Kanmayın ablalar

İkizler: Böyle ayrılmalı barışmalı ilişkilere tapıyorum diyorsanız İkizler'den alasını bulamazsınız.

Yay: Ani planlar yapıp tatile çıkalım, çok özledim dediğim an hadi gel görüşelim de bana, sevişelim, sabahlara kadar içelim, eğlenelim, konsere, maça gidelim. Ama bu kadar yani. Zaten aşk da bu değil mi?

Terazi: Çok naif. Çok ince düşünüyor. Ömür törpüsü. En az İkizler kadar dengesiz ama İkizler kadar hödük değil.

Yengeç: Çok sıkıcı, aşırı duygusal ve mıymıy. Ben tahammül edemiyorum.

Tövbeler tövbesinde top one İkizler'dir ötesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkizler erkekleri evde kaldı.

En katlanamadigim ikizler terazi balık ve yengeç
Akrep candır. Koç Boğa ve aslan da. Yay çok uçarı ama olabilir.

Ha ne yaptın derseniz başakla evliyim ve çok memnunum.

Bence kadının burcuna göre değişir. Mesela boğa yada başaksanız sizi ancak yengeç erkeği çeker
Koç erkekleri heyecanlı ancak heyecanları ve ilgileri aynı hızla geri sönüyor.
Bu kısmada katılmıyorum . Babam, eşiim ve kızkardeşimin eşide koç burcu. 3 te 3 yani.

Dogru diyorsun. Sanirim kadinin burcu da onemli, erkeginki kadar... Bazi arkadaslar Kova cok iyi demis mesela... Benim ne kadinindan ne de erkeginden yana yuzum guldu Kovadan da, Oglaktan da... En uzun iliskilerim Yay oluyor ama sonu olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…