İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Buna benzer bi durum yaşadım
Oo intikam en sevdiğim
Merak ettim şimdi
Sevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı ben de onunla çıkmadım üç yıl boyunca çok uğraştı benim aklımda hep bu durum vardı yani sevgilisi varken benimle de bir şeyler yaşamak istemesi aklımdan hiç çıkmadı sinirimi bozuyordu sonra da çekti gitti zaten :)

Hahahah süpersin

Sizin eşiniz başak değil valla başka burcun etkisi altında olmalı

Ahh Ahh siz Başak burçları ömür tüketirsiniz vallahi. Ama yinede seviliyorsunuz işte yapacak bişey yok.
Dogru valla ömür törpüsüyüz birazcik
Bak hala yinede tam kabul etmiyorum ha..
Benim bile kendimi dovesim geldi bizi cekenlere allah sabi versin

Dogru valla ömür törpüsüyüz birazcik
Bak hala yinede tam kabul etmiyorum ha..
Benim bile kendimi dovesim geldi bizi cekenlere allah sabi versin
Hahaha o sabır kolay kolay bulunmuyor bacıımm
Kadınları bir nebzecik iyiyken erkekleri tam ıslak odunla dövülmelik

Şu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen, biraz kafa dinleyeyim diyordum ama sen böyle övünce merak ettim helenra

Zaten insanın başına ne gelirse meraktan

Sanırım biz, doğuştan şanssız denilen gruptayız.
Hayata, 1-0 yenik başlayanlar da denilebilir.

Dezavantajımızı avantaja çevirmemiz gerek yoksa isyan bayrağını çekeceğim

Kovaya laf yok
Beni seven çocuk kova burcu ama o da kovalıktan çıkmış bu kadar mı kıskanç olunur ben daha çok kovayım ondan haha

Hiç kova tanımadım biliyor musunuz? Ya da burcunu öğrenecek kadar tanımamışım :) Nasıl erkekler acaba

Akrep benim hoşuma gitti ya onun o tutkulu bakışlarına başkasında rastlamadım anlamlı bakışları uzun güzel kirpikleri vardı ah canım ya ama fazla sert sever şiddet var yani kıskançlık yani benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir o benim için başka nedenden dolayı da çok özeldi :)
Kova erkekleri de iyidir benim rastladığım biraz saçmalıyor da yani rahat özgür erkekler genelde ikizler kadınlarına aşık olurlar ikizler ağızlarına s.çar hehe
Akrep sana kıskançlığı şiddetli sevmesi tutkusundan dolayı ağır gelebilir kova da fazla rahat
Bence koçu denemelisin ya da boğa?

Boyle erkekler de varmis. Masallah size, mutlulugunuz daim olsun. Herkes sikayetci; evlisi de bekari da esinden, sevgilisinden, EX'inden. Boyle erkeklerin oldugunu duymak guzel. Tukenmis umutlarimiz kiprasiyoo en azindan...

Akrep erkeğinin gözleri güzel olurmuş zaten okumuştum :) Ama dediğin gibi beni boğabilecek özellikleri var. Tutkulu ilişkilere bayılırım gerçi ama fazla sorgu suale de gelemem

Kova beni cezbetseydi illaki bir kova erkeğiyle tanışırdım diye düşünüyorum, hiç mi denk gelmez? İlgimi çekmiyorlar demek ki Zaten fazla rahat adama gelemiyorum

İki koç tanıdım, birinden bayağı hoşlandım hatta ama o kadar garip bir adamdı ki bana aşık olmasına rağmen devam edemedim. Arada uyum olduğu bir gerçek yine de. Boğa ise çok hoşlandığım biri vardı yıllar yıllar önce, başka tanımadım galiba. O zaman tavlayabilseydim şimdiye evlenirdik bak, ideal eş de diyorlar

Maşallah allah bozmasın

Ay burcunu biliyor musunuz eşinizin? Duygusal ilişkileri ay burcu yönetirmiş de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…