Nerde dandik burc ve yukselen var beni buluyo anlasilan! Bizi zampara Yengec, Basak, ikizler, Kova, Oglak burcu erkeginden koru yarabbi.
Sizin burcunuz neydi yavAy onu istemeyiz en baligindan hayir gelmemis yilandan delikanli burc olmaz. Sinsi, sogukk yok baska bisey olsun
Olmaaaazzz Kova ve İkizleri ben seviyom hemi de çoookk onlara yamuğu ben yapıyom da ihihihiNerde dandik burc ve yukselen var beni buluyo anlasilan! Bizi zampara Yengec, Basak, ikizler, Kova, Oglak burcu erkeginden koru yarabbi.
Denedim canim. Aslan ilk erkek arkadasimdi. Surekli yalan dolan ve sonu hazin bir aldatma ile bitti. Cok uzdu beni. Depresyona girdim, bekledim yuzum hic gilmedi. Koclar, tam olcak oldu derken, hop baska birine ya da baska yone kiriyolar dumeni, apisip kaliyorsun. Yay oldu uzun da surdu ama sonu olmadi iste. Yine de hep gonlum Yay burcuna kayiyor tovbe desem de. Yuksekenim Yay, yapacak bir sey yok sanirim...Akılları işlerinde ve paradadır toprak grubu burcundaki erkekleri bundan hiç sevmiyorum valla kusura bakmasın kimseZaten ilgimi hiç çekmediler fazla sıkıcılar ateş grubunu denesenize
Hmm anladım...Denedim canim. Aslan ilk erkek arkadasimdi. Surekli yalan dolan ve sonu hazin bir aldatma ile bitti. Cok uzdu beni. Depresyona girdim, bekledim yuzum hic gilmedi. Koclar, tam olcak oldu derken, hop baska birine ya da baska yone kiriyolar dumeni, apisip kaliyorsun. Yay oldu uzun da surdu ama sonu olmadi iste. Yine de hep gonlum Yay burcuna kayiyor tovbe desem de. Yuksekenim Yay, yapacak bir sey yok sanirim...
Kizlarr ya ustunuze alinmayin lutfenn. Burclar da, kadin ile erkek ayni olmuyor. Buradaki lanet burc sahipleri erkeklerin burclari...Kizlara laf yokk. hangi burctan olursaniz olun kardesimizsiniz, bacimizsinizzYaw amma tasladiniz su basaklari
Burdan bakinca ne lanet bir burcum varmis didim
Yapmayin bacilar aa olmuyo ama
Daha kimse bana su teraziyî cozemedi
Bari diyin hele uyum varmi uyum?basak+terazi
Bana gore cok degisken bir burc,illallah ettiriyor bazen yuhhh diyorum
Onun yükseleni başaktır burcu da yengeç değildir yanlış biliyosun sen kesin oğlaktır o
Kesinlikle öyledirOnun yükseleni başaktır burcu da yengeç değildir yanlış biliyosun sen kesin oğlaktır o
Ben Akrep burcuyum. Yukselenim Yay. Ay burcum Yengec. Ortaya karisikk.Sizin burcunuz neydi yav
Yaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğimeiki baskın olmuyo ya bide akrep oldu eskiden ve çok baskıcıydı akrep yerine cup cup balık gelebilir mi lütfen
Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum
Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum
Illaki kalmistir denenmemis bir iki burc.Kalmadiysa da kombinasyonlara baslarsin olmadi; koc ustu yukselen boga, boga ustu yukselen akrep....
Delikanli burcu cikarsinlar; bufalo burcu olur panda burcu olur, farketmez. Aramizda zaten 12 burcu da tuketmis arkadaslar varmis.Buradan yetkililere sesleniyoruz 13. Burcu cikarsinlar ya da piyasaya sursunler.
Doğru tespitEvet balığa güvenmeyin kızlar. Düşündüm de tanıdığım balıklardan biri eski sevgilisini aldattığını anlatmıştı, diğeri de çok sadık değildi. Üstünü çiziyoruz
Yengec gorunumlu Oglak olmasinn?Onun yükseleni başaktır burcu da yengeç değildir yanlış biliyosun sen kesin oğlaktır o
Balıktan hoşlanmayabilirsin fazla ısrarcı olabiliyor :/ Bende biraz havailik var teraziden kaynaklı sanırım, azıcık peşinden koşmam lazımAslan zaten seçilen değil seçen olmak ister
Burcunu ogrenmeden, kimseye yurumeye baslamayin kizlarr. Kesin bilgidir yayalim
Evet balığa güvenmeyin kızlar. Düşündüm de tanıdığım balıklardan biri eski sevgilisini aldattığını anlatmıştı, diğeri de çok sadık değildi. Üstünü çiziyoruz
Panda manda yeter ki dürüst olsun nerede ne halt ediyor diye düşünmeyelim
Sohbeti ilerletmeden doğum saati de sorulmuyor ki, bayağı flört ediyoruz sonra bir bakıyorum ay burcu ikizler... Adeta bir yıkım, hüsran
Lütfen daha kova ve boğa erkeği tanımadımAma kovayı öyle övdünüz ki tanımadan çizdim üstünü
Ben Akrep burcuyum. Yukselenim Yay. Ay burcum Yengec. Ortaya karisikk.
He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordumArada kaynamış canım :) Valla kova erkeğini merak etmeye başladım
Bence pek de merak etme. :) Benimle cikarken ayni zamanda ev arkadasim ile universitede birlikte oldu. Cok pis kazik atip ortadan kayboldu. Fazlasi da var da bu kadari bence yeterli... Bana yetti. Akrep burcuyum Yukselenim Yay.Arada kaynamış canım :) Valla kova erkeğini merak etmeye başladım
Canım her kova bir değil dicem olmayacak beni sevip ben yüz vermeyince başka kız bulan ama hala beni seven ama hala o kızla da çıkan bir kovacık var ama biz çıksaydık beni aldatmayacağından eminim.Kova da sevince durulanlardan genelde gönül eğlendiriyorlar da :)Bence pek de merak etme. :) Benimle cikarken ayni zamanda ev arkadasim ile universitede birlikte oldu. Cok pis kazik atip ortadan kayboldu. Fazlasi da var da bu kadari bence yeterli... Bana yetti. Akrep burcuyum Yukselenim Yay.
Yok Kova erkegi, o serefsizden sonra benim icin bitmistir. Yay havai mavai ama bu kadar kazik atmiyolar. Gamsizliklari sinir ediyo bazen o kadar... Demek ki neymis burclarini ogrenmeden kimseye yurumuyoruz kizlarr.Canım her kova bir değil dicem olmayacak beni sevip ben yüz vermeyince başka kız bulan ama hala beni seven ama hala o kızla da çıkan bir kovacık var ama biz çıksaydık beni aldatmayacağından eminim.Kova da sevince durulanlardan genelde gönül eğlendiriyorlar da :)
He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordum
Bak ya Akrep erkeği de iyidir heee
Kovalar arkadaş canlısı ya normalde kıskanç olmayan burç ama Türkiyedekiler kıskanç modelleri
Bence pek de merak etme. :) Benimle cikarken ayni zamanda ev arkadasim ile universitede birlikte oldu. Cok pis kazik atip ortadan kayboldu. Fazlasi da var da bu kadari bence yeterli... Bana yetti. Akrep burcuyum Yukselenim Yay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?