İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Nerde dandik burc ve yukselen var beni buluyo anlasilan! Bizi zampara Yengec, Basak, ikizler, Kova, Oglak burcu erkeginden koru yarabbi.
Olmaaaazzz Kova ve İkizleri ben seviyom hemi de çoookk onlara yamuğu ben yapıyom da ihihihi

Akılları işlerinde ve paradadır toprak grubu burcundaki erkekleri bundan hiç sevmiyorum valla kusura bakmasın kimse Zaten ilgimi hiç çekmediler fazla sıkıcılar ateş grubunu denesenize
Denedim canim. Aslan ilk erkek arkadasimdi. Surekli yalan dolan ve sonu hazin bir aldatma ile bitti. Cok uzdu beni. Depresyona girdim, bekledim yuzum hic gilmedi. Koclar, tam olcak oldu derken, hop baska birine ya da baska yone kiriyolar dumeni, apisip kaliyorsun. Yay oldu uzun da surdu ama sonu olmadi iste. Yine de hep gonlum Yay burcuna kayiyor tovbe desem de. Yuksekenim Yay, yapacak bir sey yok sanirim...

Hmm anladım...
Ateş grubundakiler de hava gruplarındakiler gibi fazla çapkın yapacak bir şey yok valla ben de koçla aslanı çekici bulurum yayı hiç sevmem mesela

Kizlarr ya ustunuze alinmayin lutfenn. Burclar da, kadin ile erkek ayni olmuyor. Buradaki lanet burc sahipleri erkeklerin burclari...Kizlara laf yokk. hangi burctan olursaniz olun kardesimizsiniz, bacimizsinizz

Balıktan hoşlanmayabilirsin fazla ısrarcı olabiliyor :/ Bende biraz havailik var teraziden kaynaklı sanırım, azıcık peşinden koşmam lazım Aslan zaten seçilen değil seçen olmak ister

Evet balığa güvenmeyin kızlar. Düşündüm de tanıdığım balıklardan biri eski sevgilisini aldattığını anlatmıştı, diğeri de çok sadık değildi. Üstünü çiziyoruz

Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum

Panda manda yeter ki dürüst olsun nerede ne halt ediyor diye düşünmeyelim

Illaki kalmistir denenmemis bir iki burc. Kalmadiysa da kombinasyonlara baslarsin olmadi; koc ustu yukselen boga, boga ustu yukselen akrep....

Sohbeti ilerletmeden doğum saati de sorulmuyor ki, bayağı flört ediyoruz sonra bir bakıyorum ay burcu ikizler... Adeta bir yıkım, hüsran

Delikanli burcu cikarsinlar; bufalo burcu olur panda burcu olur, farketmez. Aramizda zaten 12 burcu da tuketmis arkadaslar varmis. Buradan yetkililere sesleniyoruz 13. Burcu cikarsinlar ya da piyasaya sursunler.

Lütfen daha kova ve boğa erkeği tanımadım Ama kovayı öyle övdünüz ki tanımadan çizdim üstünü

Arada kaynamış canım :) Valla kova erkeğini merak etmeye başladım
He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordum
Bak ya Akrep erkeği de iyidir heee
Kovalar arkadaş canlısı ya normalde kıskanç olmayan burç ama Türkiyedekiler kıskanç modelleri

Arada kaynamış canım :) Valla kova erkeğini merak etmeye başladım
Bence pek de merak etme. :) Benimle cikarken ayni zamanda ev arkadasim ile universitede birlikte oldu. Cok pis kazik atip ortadan kayboldu. Fazlasi da var da bu kadari bence yeterli... Bana yetti. Akrep burcuyum Yukselenim Yay.

Bence pek de merak etme. :) Benimle cikarken ayni zamanda ev arkadasim ile universitede birlikte oldu. Cok pis kazik atip ortadan kayboldu. Fazlasi da var da bu kadari bence yeterli... Bana yetti. Akrep burcuyum Yukselenim Yay.
Canım her kova bir değil dicem olmayacak beni sevip ben yüz vermeyince başka kız bulan ama hala beni seven ama hala o kızla da çıkan bir kovacık var ama biz çıksaydık beni aldatmayacağından eminim.Kova da sevince durulanlardan genelde gönül eğlendiriyorlar da :)

Yok Kova erkegi, o serefsizden sonra benim icin bitmistir. Yay havai mavai ama bu kadar kazik atmiyolar. Gamsizliklari sinir ediyo bazen o kadar... Demek ki neymis burclarini ogrenmeden kimseye yurumuyoruz kizlarr.

He Allah razı olsun yükselenini dedi de burcunu bilmiyordum
Bak ya Akrep erkeği de iyidir heee
Kovalar arkadaş canlısı ya normalde kıskanç olmayan burç ama Türkiyedekiler kıskanç modelleri

Zaten sorun bence türk erkekleri kaynaklı, burçlara b.k atmaktan vazgeçmemiz lazım

Vay şerefsiz kova vay. Ne kadar nefret etsen yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…