İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Hmm önerebileceğim başka burç kalmadı yav

Kizlar yaw ben basagim,ay burcum yay..
Esim terazi ama saatini tam bilmedigi icin ay burcunu bilemiyom
Yaw su terazi erkeklerini cozebilen varsa beri gelsin yaa
Zira ben yetisemiyorum nasil bir ruh halleri var bunlarin?bunlar kac kisi bea
Aynen ya benim de cozemedigim burclardan Terazi erkegi... Soyledikleriyle yaptiklari baska midir nedir, ben de anlayamadim. Anlayan varsa, anlayanlar anlamayanlara anlatsin lutfennn

Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana

Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi
Ay yok kız mesela ben aslan erkeğini severim ha olabilitesi var ama ikizler kadını tatlış ondan ikizler erkeği kaka
Dur ya yay burcuna ne dersin

Ay hadi inşallah, belki de bize akrep iyi gelir kız? Höt dedi mi aslan kediye dönüyormuş
Yaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğime iki baskın olmuyo ya bide akrep oldu eskiden ve çok baskıcıydı akrep yerine cup cup balık gelebilir mi lütfen

Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum

Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum

Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum
Ya benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlar bkn:Kova İkizler Koç Aslan Akrep

Ya benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlar bkn:Kova İkizler Koç Aslan Akrep
Kova platoniğim oldu hiç bilemedi beni
İkizler erkeği hiç ilgimi çekmedi ve sadık değiller gibi
Aslan denedim flört şeklinde ama ilgiyi görünce egosu tavan yapıyor hele kavga edince gurur kibir amaan aslan-aslan nolamaz
Akrepte kısacık geldi geçti ama boğa erkeğini merak ediyorum ben ya

Boğalar da beni cezbetmedi bir oğlaklar iki boğalar yok ya hiiçç ilgimi uyandırmıyorlar

benim esim boga, bana iliskilerde en cazip burclardan biri geliyor. Dayim da boga burcu ve kücükken cok severdim esiyle cocuguyla gecimini. Dayimin esi yani yengem benim esimin burcunu sordugunda, ohh iyi iyi en güzel burc demisti:)

Yalniz su basak erkekleri konusunda hemfikiriz cogunlukla sanirim, iliski konularinda aman Allahiim olmasinlar en iyisi. Ben anlasamiyorum hicbir basakla, oglumda ola ola basak burcu oldu bakalim nedceez

Yalniz su basak erkekleri konusunda hemfikiriz cogunlukla sanirim, iliski konularinda aman Allahiim olmasinlar en iyisi. Ben anlasamiyorum hicbir basakla, oglumda ola ola basak burcu oldu bakalim nedceez
Hehe ya oğlunuz ne de olsa o çok göze batmaz da :) sevgili ya da eş durumunda hayattan bezdirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…