İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Akrep erkeğinin gözleri güzel olurmuş zaten okumuştum :) Ama dediğin gibi beni boğabilecek özellikleri var. Tutkulu ilişkilere bayılırım gerçi ama fazla sorgu suale de gelemem :KK70:

Kova beni cezbetseydi illaki bir kova erkeğiyle tanışırdım diye düşünüyorum, hiç mi denk gelmez? İlgimi çekmiyorlar demek ki :KK48: Zaten fazla rahat adama gelemiyorum

İki koç tanıdım, birinden bayağı hoşlandım hatta ama o kadar garip bir adamdı ki bana aşık olmasına rağmen devam edemedim. Arada uyum olduğu bir gerçek yine de. Boğa ise çok hoşlandığım biri vardı yıllar yıllar önce, başka tanımadım galiba. O zaman tavlayabilseydim şimdiye evlenirdik bak, ideal eş de diyorlar :KK48:
Hmm önerebileceğim başka burç kalmadı yav :D

Kizlar yaw ben basagim,ay burcum yay..
Esim terazi ama saatini tam bilmedigi icin ay burcunu bilemiyom :KK53:
Yaw su terazi erkeklerini cozebilen varsa beri gelsin yaa:işsiz:
Zira ben yetisemiyorum nasil bir ruh halleri var bunlarin?bunlar kac kisi bea:KK70:
Aynen ya benim de cozemedigim burclardan Terazi erkegi... Soyledikleriyle yaptiklari baska midir nedir, ben de anlayamadim. Anlayan varsa, anlayanlar anlamayanlara anlatsin lutfennn :işsiz::KK70:

Valla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana :KK70:

Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi :KK70:
Ay yok kız mesela ben aslan erkeğini severim ha olabilitesi var ama ikizler kadını tatlış ondan ikizler erkeği kaka :D
Dur ya yay burcuna ne dersin :D

Ay hadi inşallah, belki de bize akrep iyi gelir kız? Höt dedi mi aslan kediye dönüyormuş :KK70:
Yaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğime :D iki baskın olmuyo ya bide akrep oldu eskiden ve çok baskıcıydı akrep yerine cup cup balık gelebilir mi lütfen :KK53:

Yaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğime :KK70: iki baskın olmuyo ya bide akrep oldu eskiden ve çok baskıcıydı akrep yerine cup cup balık gelebilir mi lütfen :KK53:
Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum :D

Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum :KK70:
Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim :D
Ne kaldı ki elimizde :D
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum :D

Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim :KK70:
Ne kaldı ki elimizde :KK70:
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum :KK70:
Ya benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlar :D bkn:Kova İkizler Koç Aslan Akrep :D

Ya benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlar :KK70: bkn:Kova İkizler Koç Aslan Akrep :KK70:
Kova platoniğim oldu hiç bilemedi beni :D
İkizler erkeği hiç ilgimi çekmedi ve sadık değiller gibi
Aslan denedim flört şeklinde ama ilgiyi görünce egosu tavan yapıyor hele kavga edince gurur kibir amaan aslan-aslan nolamaz :D
Akrepte kısacık geldi geçti ama boğa erkeğini merak ediyorum ben ya :KK45:

Kova platoniğim oldu hiç bilemedi beni :KK70:
İkizler erkeği hiç ilgimi çekmedi ve sadık değiller gibi
Aslan denedim flört şeklinde ama ilgiyi görünce egosu tavan yapıyor hele kavga edince gurur kibir amaan aslan-aslan nolamaz :KK70:
Akrepte kısacık geldi geçti ama boğa erkeğini merak ediyorum ben ya :KK45:
Boğalar da beni cezbetmedi bir oğlaklar iki boğalar yok ya hiiçç ilgimi uyandırmıyorlar :D

benim esim boga, bana iliskilerde en cazip burclardan biri geliyor. Dayim da boga burcu ve kücükken cok severdim esiyle cocuguyla gecimini. Dayimin esi yani yengem benim esimin burcunu sordugunda, ohh iyi iyi en güzel burc demisti:)

Yalniz su basak erkekleri konusunda hemfikiriz cogunlukla sanirim, iliski konularinda aman Allahiim olmasinlar en iyisi. Ben anlasamiyorum hicbir basakla, oglumda ola ola basak burcu oldu bakalim nedceez:KK51:

Yalniz su basak erkekleri konusunda hemfikiriz cogunlukla sanirim, iliski konularinda aman Allahiim olmasinlar en iyisi. Ben anlasamiyorum hicbir basakla, oglumda ola ola basak burcu oldu bakalim nedceez:KK51:
Hehe ya oğlunuz ne de olsa o çok göze batmaz da :) sevgili ya da eş durumunda hayattan bezdirir...

Back
X