- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
Seninle burç yükselenimiz aynı demek ki karşıma bi akrep çıkacakŞu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle burç yükselenimiz aynı demek ki karşıma bi akrep çıkacakŞu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen,
Hmm önerebileceğim başka burç kalmadı yavAkrep erkeğinin gözleri güzel olurmuş zaten okumuştum :) Ama dediğin gibi beni boğabilecek özellikleri var. Tutkulu ilişkilere bayılırım gerçi ama fazla sorgu suale de gelemem
Kova beni cezbetseydi illaki bir kova erkeğiyle tanışırdım diye düşünüyorum, hiç mi denk gelmez? İlgimi çekmiyorlar demek kiZaten fazla rahat adama gelemiyorum
İki koç tanıdım, birinden bayağı hoşlandım hatta ama o kadar garip bir adamdı ki bana aşık olmasına rağmen devam edemedim. Arada uyum olduğu bir gerçek yine de. Boğa ise çok hoşlandığım biri vardı yıllar yıllar önce, başka tanımadım galiba. O zaman tavlayabilseydim şimdiye evlenirdik bak, ideal eş de diyorlar![]()
Aynen ya benim de cozemedigim burclardan Terazi erkegi... Soyledikleriyle yaptiklari baska midir nedir, ben de anlayamadim. Anlayan varsa, anlayanlar anlamayanlara anlatsin lutfennnKizlar yaw ben basagim,ay burcum yay..
Esim terazi ama saatini tam bilmedigi icin ay burcunu bilemiyom
Yaw su terazi erkeklerini cozebilen varsa beri gelsin yaa
Zira ben yetisemiyorum nasil bir ruh halleri var bunlarin?bunlar kac kisi bea![]()
Seninle burç yükselenimiz aynı demek ki karşıma bi akrep çıkacakbekliyoree ahahah
![]()
Tamam canımAl tum Kovalar senin olsun canim. Ama ben almiyayim, alana da mani olmayayim.![]()
Hmm önerebileceğim başka burç kalmadı yav![]()
Ay yok kız mesela ben aslan erkeğini severim ha olabilitesi var ama ikizler kadını tatlış ondan ikizler erkeği kakaValla 12 burcu tükettiysem de yazıklar olsun bana
Az önce bir sitede okudum ikizler aslan aşkı muhteşem olur süper uyum yakalanır diyor, siteyi şikayet edesim geldi![]()
Yaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğimeAy hadi inşallah, belki de bize akrep iyi gelir kız? Höt dedi mi aslan kediye dönüyormuş![]()
Balıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorumYaa ben baskın isterdim hep ama anladım ki bana uysal lazım yani ben genelde evde kedi dışarda aslan olurum sevdiceğimeiki baskın olmuyo ya bide akrep oldu eskiden ve çok baskıcıydı akrep yerine cup cup balık gelebilir mi lütfen
![]()
Şerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelimBalıklar şerefs.zmiş kız bu dediğim astrolog dedi ki evde karısı olur onların ikinci evi açarlar başka kadına yengeç erkekleri için de aynısını dedi size hep o iki burç sadık olur derler ama inanmayın dedi valla bilemiyorum![]()
Ya benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlarŞerefsiz olmayan bi burç varsa ona yönelelim
Ne kaldı ki elimizde
Şuraya bi panda burcu ekleyelim bence
Toparlak ama masum![]()
Kova platoniğim oldu hiç bilemedi beniYa benim masum bulduklarım normalde toplumun sevmediği burçlarbkn:Kova İkizler Koç Aslan Akrep
![]()
Boğalar da beni cezbetmedi bir oğlaklar iki boğalar yok ya hiiçç ilgimi uyandırmıyorlarKova platoniğim oldu hiç bilemedi beni
İkizler erkeği hiç ilgimi çekmedi ve sadık değiller gibi
Aslan denedim flört şeklinde ama ilgiyi görünce egosu tavan yapıyor hele kavga edince gurur kibir amaan aslan-aslan nolamaz
Akrepte kısacık geldi geçti ama boğa erkeğini merak ediyorum ben ya![]()
Oğlak erkaanı kuyuya atsınlarBoğalar da beni cezbetmedi bir oğlaklar iki boğalar yok ya hiiçç ilgimi uyandırmıyorlar![]()
Paragöz oğlaklarOğlak erkaanı kuyuya atsınlar![]()
Hehe ya oğlunuz ne de olsa o çok göze batmaz da :) sevgili ya da eş durumunda hayattan bezdirir...Yalniz su basak erkekleri konusunda hemfikiriz cogunlukla sanirim, iliski konularinda aman Allahiim olmasinlar en iyisi. Ben anlasamiyorum hicbir basakla, oglumda ola ola basak burcu oldu bakalim nedceez![]()
Ohh ağzına sağlıkSoğukkkhırslı inatçı kindar pislik
![]()