Hmm olabilir tabii ben balık erkeklerini sevmem de sakin görünüşlerine kanmasınlar fazla saman altından su yürütüyorlarmış diyorlarSanirim dislerine gore sessiz ve sakin gorduler :) Iki baskin karakter bir evde olmaz diye dusunduler galiba :)
Bazı huyları katil eder haklısın.Başakla mı evlendiniz vay be!
Ben geçen senelerde başak katili olacaktım da az kala
Demek ki bir balık bulmalıyım :)Cevremde ne kadar baskin Aslan burcu kadini varsa, sakin bir Balik buldu evlendi :)
Konuya bayıldım
İkizler erkeğinden bahsedilmiş zaten, bence hiç varolmasalar daha iyi diyorum başka da bir şey demiyorum
Başak erkeği takıntılı, sabit fikirli olabiliyor. Duygularını mantığının gerisinde bırakıyor ve pek açmıyor. İlişkiyi yürütmek sizin tahammül sınırınızla ilgili. Şahsen katlanamadım.
Yay çok gamsız yaa. Yüzeysel yaşıyor her şeyi. Duygusal kadınlara gelmez.
Koç egoist, kendisinden bahsetmeyi çok seviyor. Mütevazi adamları severim, battı bana bu özellik o yüzden.
Yengeç bi değişik. Duygularına kaptırıyorlar kendilerini ilk etapta ve bu da karşısındaki kadının bir önemi olmadığını düşündürüyor bana. Adam o duygusal durumu yaşamayı seviyor yani, ayşe olmuş fatma olmuş farketmez.
İki balık erkeği tanıdım ikisi de birbirinden bayağı farklıydı, üstelik ikisinden de hazetmedim.
Aslan burcuyum yükselenim terazi, taliplerimi bekliyorum
Demek ki bir balık bulmalıyım :)
Akrep ve oğlaktan uzak durulmalı kesin bilgidir yayalım
benimde yükselenim terazi
Bahtsızlığımızdan anlaşılıyor zati
Evet akreple baş edemedim oğlak canımdan bezdirdiBalıkla da pek iyi anlaşamadım ya benAkrep tehlikeli geliyor bana da ya, aslan ve akrebin yıldızı pek barışmaz zaten
Valla gezegenlere sitemlerimi iletiyorum, o saatte o dakikada doğduk diye bu kadar da üzerimize gelinmez ya canım
Evet akreple baş edemedim oğlak canımdan bezdirdi
Baskın karakterli olduğumdan her ne kadar sert bi erkek ilgimi çekse de bence duygusal ve uysal bi erkekle evlenmem gerek
Aşktan yana yüzümüz gülmedi ki hiç
Akrep'i bilmiyorum henuz denemedim ama Oglak erkeklerinden kesinlikle uzak durulmali haklisin. Hem suclular hem gucluler hem zeytinyagilar.Demek ki bir balık bulmalıyım :)
Dengeli bi adam var mı kiBen de öyleyim, o sert tavır cezbetse de bir süre sonra "eeeh yeter be" diyorumBana şöyle düşünceli, sıkboğaz etmeyen dengeli bi adam lazım. Ama yeryüzünde öyle biri yok bence :)
Venüs ve mars başak benim, o aşkta şanssızlığa sebepmiş galiba. Sonunda astroloğa gideceğim yorumlatacağım şu haritayı :)
Dengesizlik dizboyu bir daha aman aman uzaaak olsunAkrep'i bilmiyorum henuz denemedim ama Oglak erkeklerinden kesinlikle uzak durulmali haklisin. Hem suclular hem gucluler hem zeytinyagilar.
Hmm olabilir tabii ben balık erkeklerini sevmem de sakin görünüşlerine kanmasınlar fazla saman altından su yürütüyorlarmış diyorlar
Demek ki bir balık bulmalıyım :)
Balıkla da pek iyi anlaşamadım ya benAkrep tehlikeli geliyor bana da ya, aslan ve akrebin yıldızı pek barışmaz zaten
Valla gezegenlere sitemlerimi iletiyorum, o saatte o dakikada doğduk diye bu kadar da üzerimize gelinmez ya canım
Haklisin, cogunda denge ve ne istedigini bilmeme problemi var. Bir de roller degismis sanki. Erkekler, onlarin pesinde kosmani bekliyor. Cogu sanki naz yapiyor. Anlamadim gitti.Dengeli bi adam var mı ki
Benimde venüs yengeç mars başak artık beklentim yok
Yükselen burcu sazandır belkiBen de bulucam dişime göre bir Balık dedim ama benim gördüğüm de fos çıktı. Yükselen burcu Koç idi. Koç'tan dolayı mı fos çıktı Balık'tan mı boş çıktı tam bilemedim tabii
Sanırım bir Balık diğerine benzemiyor. Çift karakterli burçlar grubuna girdiği içindir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?