- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Zaten asik olmasam bogardim heraldeSen çekme canım sen çiziği nikah defterine atmışsın çünkü
Bide insan ilgi duymayınca o yönleri göze batıyo ben ondan çekemedim belkide :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten asik olmasam bogardim heraldeSen çekme canım sen çiziği nikah defterine atmışsın çünkü
Bide insan ilgi duymayınca o yönleri göze batıyo ben ondan çekemedim belkide :)
Benimki diyor evet inatcisin:)
Bende diyorum:neee benmiyim inatci hayattaa!demekki inatciyim oylemi
![]()
Yaralanmak denemez de israf yaniHahah kim hangi burçtan yaralıysa ona söyleniyor
Biri oğlak iyi mi desin bende oğlağa güzel söverim bak![]()
Buna benzer bi durum yaşadımYaralanmak denemez de israf yanivalla adam sevgilisi varken onu benimle aldatmaya yeltendi daha ne diyim
Benim de intikamım acıdır ama![]()
Sevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı ben de onunla çıkmadım üç yıl boyunca çok uğraştı benim aklımda hep bu durum vardı yani sevgilisi varken benimle de bir şeyler yaşamak istemesi aklımdan hiç çıkmadı sinirimi bozuyordu sonra da çekti gitti zaten :)Buna benzer bi durum yaşadım
Oo intikam en sevdiğim
Merak ettim şimdi![]()
Hahahah süpersinSevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı ben de onunla çıkmadım üç yıl boyunca çok uğraştı benim aklımda hep bu durum vardı yani sevgilisi varken benimle de bir şeyler yaşamak istemesi aklımdan hiç çıkmadı sinirimi bozuyordu sonra da çekti gitti zaten :)
Yengeç yengeçse boğa boğaysa anlaşır tabii :)yengeç kadını boğa erkeği anlaşırmı
Sizin eşiniz başak değil valla başka burcun etkisi altında olmalıBaşak burcu olan eşimde gördüklerim.
Genelde saçlarına çok önem verir, fönler waxlar kaldırır indirir tarar.
İnanılmaz şekilde düzenlidirler çalışma odaları hep derli topludur.
Pratik zekalıdır bir işi çabucak halleder.
Eli çok hızlıdır gider gelir yapar eder halleder.
Sosyal, esprili, hoş sohbettir.
Genelde romantiktir.
Sevdiğini belli eder.
Kesinlikle cimrilik nedir bilmez.
Kimseye küsmez.
EN'LERİ yoktur. En çok hangi rengi seversin 2 3 tane sayar. En çok hangi yemek seçemez.
Onu sevmeyen insan neredeyse yoktur. Kimseye kin tutmaz.
En ağlamaklı anınızda sizi çok basit şeylerle güldürebilir.
AMAAAAA BAŞAK BURCU erkeği ÇOOOOK İNATÇIDIR: Ömrünüzü tüketir sinir eder hasta eder ama dediğinden vazgeçmez bu huyu çok kötü ya valla bana bazen bıkkınlık geliyor. Sevmesem hiç çekilmez :)))
Aklıma gelenler bunlar.
Ya bence deHahahah süpersin![]()
Dogru valla ömür törpüsüyüz birazcikAhh Ahh siz Başak burçları ömür tüketirsiniz vallahi.Ama yinede seviliyorsunuz işte yapacak bişey yok.
![]()
Hahaha o sabır kolay kolay bulunmuyor bacıımmDogru valla ömür törpüsüyüz birazcik
Bak hala yinede tam kabul etmiyorum ha..
Benim bile kendimi dovesim geldibizi cekenlere allah sabi versin
![]()
Hahaha cok guldumm Allah da senı guldursun canım benım:)Artik Kova, Oglak ve Boga oldugunu ogrendigim zaman, "seni tanimak guzeldi deyip kacacagim!" Topuuk yani![]()
İki olasılıktan da olabilir ama balık erkeklerini sevmiyorum ya akreple yapamadım demiş olanlar var gözümden kaçmadıama akrep bir numeroo
yengeçleri de sevmem bu arada su grubunda akrepler iyi ama sert seviyor onlar da be
![]()
Sanırım biz, doğuştan şanssız denilen gruptayız.
Hayata, 1-0 yenik başlayanlar da denilebilir.![]()
Kovaya laf yok
Beni seven çocuk kova burcu ama o da kovalıktan çıkmış bu kadar mı kıskanç olunurben daha çok kovayım ondan haha
![]()
Akrep benim hoşuma gitti ya onun o tutkulu bakışlarına başkasında rastlamadım anlamlı bakışları uzun güzel kirpikleri vardı ah canım ya ama fazla sert sever şiddet var yani kıskançlık yani benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir o benim için başka nedenden dolayı da çok özeldi :)Şu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen, biraz kafa dinleyeyim diyordum ama sen böyle övünce merak ettim helenra
Zaten insanın başına ne gelirse meraktan
Hiç kova tanımadım biliyor musunuz? Ya da burcunu öğrenecek kadar tanımamışım :) Nasıl erkekler acaba
Tesekkur ederim canim, aminnHahaha cok guldumm Allah da senı guldursun canım benım:)
Boyle erkekler de varmis. Masallah size, mutlulugunuz daim olsun. Herkes sikayetci; evlisi de bekari da esinden, sevgilisinden, EX'inden. Boyle erkeklerin oldugunu duymak guzel. Tukenmis umutlarimiz kiprasiyoo en azindan...Benim burcum terazi yükselenimde terazi Valla yeryüzünde ki tek iyi balığı ben kapmışım sanırımevden işe işten eve her ev işini yapar kıskançlığını esprili dille yapar sıkmaz evde gülmekten öldürür beni fırlamanın teki dışarıda tam bir beyefendi. Hayatımı kolaylaştırmak için elinden geleni yapar sevgisini belli etmekten hiç çekinmez. Romantik derler balık burcuna ama bizde yok hiç o romantiklik çokta aramıyorum tek sevmediiim huyu var aşırı yavaş mıy mıy mıy on saatte yapar herşeyi. 5 sene bitiyor aşık olalı 1 senedir de evliyiz sadece bir kez kavga ettik. Gerçi bunum sebebi eşimin beni iyi idare ediyor oluşu idareci taraf genelde odur. Maşallah diyeyim Rabbim herkese böyle adam nasip etsin
![]()
Akrep benim hoşuma gitti ya onun o tutkulu bakışlarına başkasında rastlamadım anlamlı bakışları uzun güzel kirpikleri vardı ah canım ya ama fazla sert sever şiddet var yani kıskançlık yani benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir o benim için başka nedenden dolayı da çok özeldi :)
Kova erkekleri de iyidir benim rastladığım biraz saçmalıyor da yani rahat özgür erkekler genelde ikizler kadınlarına aşık olurlar ikizler ağızlarına s.çar hehe
Akrep sana kıskançlığı şiddetli sevmesi tutkusundan dolayı ağır gelebilir kova da fazla rahat
Bence koçu denemelisin ya da boğa?
Benim burcum terazi yükselenimde terazi Valla yeryüzünde ki tek iyi balığı ben kapmışım sanırımevden işe işten eve her ev işini yapar kıskançlığını esprili dille yapar sıkmaz evde gülmekten öldürür beni fırlamanın teki dışarıda tam bir beyefendi. Hayatımı kolaylaştırmak için elinden geleni yapar sevgisini belli etmekten hiç çekinmez. Romantik derler balık burcuna ama bizde yok hiç o romantiklik çokta aramıyorum tek sevmediiim huyu var aşırı yavaş mıy mıy mıy on saatte yapar herşeyi. 5 sene bitiyor aşık olalı 1 senedir de evliyiz sadece bir kez kavga ettik. Gerçi bunum sebebi eşimin beni iyi idare ediyor oluşu idareci taraf genelde odur. Maşallah diyeyim Rabbim herkese böyle adam nasip etsin
![]()
Al tum Kovalar senin olsun canim. Ama ben almiyayim, alana da mani olmayayim.Kovaya laf yok
Beni seven çocuk kova burcu ama o da kovalıktan çıkmış bu kadar mı kıskanç olunurben daha çok kovayım ondan haha
![]()