İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Buna benzer bi durum yaşadım:KK53:
Oo intikam en sevdiğim:kk77:
Merak ettim şimdi :KK45:
Sevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı ben de onunla çıkmadım üç yıl boyunca çok uğraştı benim aklımda hep bu durum vardı yani sevgilisi varken benimle de bir şeyler yaşamak istemesi aklımdan hiç çıkmadı sinirimi bozuyordu sonra da çekti gitti zaten :)

Sevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı ben de onunla çıkmadım üç yıl boyunca çok uğraştı benim aklımda hep bu durum vardı yani sevgilisi varken benimle de bir şeyler yaşamak istemesi aklımdan hiç çıkmadı sinirimi bozuyordu sonra da çekti gitti zaten :)
Hahahah süpersin :D

Başak burcu olan eşimde gördüklerim.
Genelde saçlarına çok önem verir, fönler waxlar kaldırır indirir tarar.
İnanılmaz şekilde düzenlidirler çalışma odaları hep derli topludur.
Pratik zekalıdır bir işi çabucak halleder.
Eli çok hızlıdır gider gelir yapar eder halleder.
Sosyal, esprili, hoş sohbettir.
Genelde romantiktir.
Sevdiğini belli eder.
Kesinlikle cimrilik nedir bilmez.
Kimseye küsmez.
EN'LERİ yoktur. En çok hangi rengi seversin 2 3 tane sayar. En çok hangi yemek seçemez.
Onu sevmeyen insan neredeyse yoktur. Kimseye kin tutmaz.
En ağlamaklı anınızda sizi çok basit şeylerle güldürebilir.
AMAAAAA BAŞAK BURCU erkeği ÇOOOOK İNATÇIDIR: Ömrünüzü tüketir sinir eder hasta eder ama dediğinden vazgeçmez bu huyu çok kötü ya valla bana bazen bıkkınlık geliyor. Sevmesem hiç çekilmez :)))
Aklıma gelenler bunlar.
Sizin eşiniz başak değil valla başka burcun etkisi altında olmalı ;)

Dogru valla ömür törpüsüyüz birazcik:KK53:
Bak hala yinede tam kabul etmiyorum ha..
Benim bile kendimi dovesim geldi :KK70:bizi cekenlere allah sabi versin:KK24:
Hahaha o sabır kolay kolay bulunmuyor bacıımm :D
Kadınları bir nebzecik iyiyken erkekleri tam ıslak odunla dövülmelik :sopa:

İki olasılıktan da olabilir ama balık erkeklerini sevmiyorum ya akreple yapamadım demiş olanlar var gözümden kaçmadı :KK70: ama akrep bir numeroo :KK70:yengeçleri de sevmem bu arada su grubunda akrepler iyi ama sert seviyor onlar da be :p

Şu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen, biraz kafa dinleyeyim diyordum ama sen böyle övünce merak ettim helenra :D

Zaten insanın başına ne gelirse meraktan :KK51:

Sanırım biz, doğuştan şanssız denilen gruptayız. :halay::KK12::KK70:
Hayata, 1-0 yenik başlayanlar da denilebilir.:KK70:

Dezavantajımızı avantaja çevirmemiz gerek yoksa isyan bayrağını çekeceğim :KK31:

Kovaya laf yok :KK70:
Beni seven çocuk kova burcu ama o da kovalıktan çıkmış bu kadar mı kıskanç olunur :KK43: ben daha çok kovayım ondan haha :KK70:

Hiç kova tanımadım biliyor musunuz? Ya da burcunu öğrenecek kadar tanımamışım :) Nasıl erkekler acaba

Şu an bir akrep var benden hoşlandığını söyleyen, biraz kafa dinleyeyim diyordum ama sen böyle övünce merak ettim helenra :KK70:

Zaten insanın başına ne gelirse meraktan :KK51:

Hiç kova tanımadım biliyor musunuz? Ya da burcunu öğrenecek kadar tanımamışım :) Nasıl erkekler acaba
Akrep benim hoşuma gitti ya onun o tutkulu bakışlarına başkasında rastlamadım anlamlı bakışları uzun güzel kirpikleri vardı ah canım ya ama fazla sert sever şiddet var yani kıskançlık yani benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir o benim için başka nedenden dolayı da çok özeldi :)
Kova erkekleri de iyidir benim rastladığım biraz saçmalıyor da yani rahat özgür erkekler genelde ikizler kadınlarına aşık olurlar ikizler ağızlarına s.çar hehe :KK70:
Akrep sana kıskançlığı şiddetli sevmesi tutkusundan dolayı ağır gelebilir kova da fazla rahat :KK70:
Bence koçu denemelisin ya da boğa?

Benim burcum terazi yükselenimde terazi Valla yeryüzünde ki tek iyi balığı ben kapmışım sanırım :halay: evden işe işten eve her ev işini yapar kıskançlığını esprili dille yapar sıkmaz evde gülmekten öldürür beni fırlamanın teki dışarıda tam bir beyefendi. Hayatımı kolaylaştırmak için elinden geleni yapar sevgisini belli etmekten hiç çekinmez. Romantik derler balık burcuna ama bizde yok hiç o romantiklik çokta aramıyorum tek sevmediiim huyu var aşırı yavaş mıy mıy mıy on saatte yapar herşeyi. 5 sene bitiyor aşık olalı 1 senedir de evliyiz sadece bir kez kavga ettik. Gerçi bunum sebebi eşimin beni iyi idare ediyor oluşu idareci taraf genelde odur. Maşallah diyeyim Rabbim herkese böyle adam nasip etsin :nazar:
Boyle erkekler de varmis. Masallah size, mutlulugunuz daim olsun. Herkes sikayetci; evlisi de bekari da esinden, sevgilisinden, EX'inden. Boyle erkeklerin oldugunu duymak guzel. Tukenmis umutlarimiz kiprasiyoo en azindan...:KK51::KK66:

Akrep benim hoşuma gitti ya onun o tutkulu bakışlarına başkasında rastlamadım anlamlı bakışları uzun güzel kirpikleri vardı ah canım ya ama fazla sert sever şiddet var yani kıskançlık yani benim hoşuma giden senin hoşuna gitmeyebilir o benim için başka nedenden dolayı da çok özeldi :)
Kova erkekleri de iyidir benim rastladığım biraz saçmalıyor da yani rahat özgür erkekler genelde ikizler kadınlarına aşık olurlar ikizler ağızlarına s.çar hehe :KK70:
Akrep sana kıskançlığı şiddetli sevmesi tutkusundan dolayı ağır gelebilir kova da fazla rahat :KK70:
Bence koçu denemelisin ya da boğa?

Akrep erkeğinin gözleri güzel olurmuş zaten okumuştum :) Ama dediğin gibi beni boğabilecek özellikleri var. Tutkulu ilişkilere bayılırım gerçi ama fazla sorgu suale de gelemem :D

Kova beni cezbetseydi illaki bir kova erkeğiyle tanışırdım diye düşünüyorum, hiç mi denk gelmez? İlgimi çekmiyorlar demek ki :KK48: Zaten fazla rahat adama gelemiyorum

İki koç tanıdım, birinden bayağı hoşlandım hatta ama o kadar garip bir adamdı ki bana aşık olmasına rağmen devam edemedim. Arada uyum olduğu bir gerçek yine de. Boğa ise çok hoşlandığım biri vardı yıllar yıllar önce, başka tanımadım galiba. O zaman tavlayabilseydim şimdiye evlenirdik bak, ideal eş de diyorlar :KK48:

Benim burcum terazi yükselenimde terazi Valla yeryüzünde ki tek iyi balığı ben kapmışım sanırım :halay: evden işe işten eve her ev işini yapar kıskançlığını esprili dille yapar sıkmaz evde gülmekten öldürür beni fırlamanın teki dışarıda tam bir beyefendi. Hayatımı kolaylaştırmak için elinden geleni yapar sevgisini belli etmekten hiç çekinmez. Romantik derler balık burcuna ama bizde yok hiç o romantiklik çokta aramıyorum tek sevmediiim huyu var aşırı yavaş mıy mıy mıy on saatte yapar herşeyi. 5 sene bitiyor aşık olalı 1 senedir de evliyiz sadece bir kez kavga ettik. Gerçi bunum sebebi eşimin beni iyi idare ediyor oluşu idareci taraf genelde odur. Maşallah diyeyim Rabbim herkese böyle adam nasip etsin :nazar:

Maşallah allah bozmasın :nazar:

Ay burcunu biliyor musunuz eşinizin? Duygusal ilişkileri ay burcu yönetirmiş de :)

Back
X