İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Dengeli bi adam var mı ki :KK53:
Benimde venüs yengeç mars başak artık beklentim yok :olamaz::KK45:

Yok hakikaten, bdv'de üyelerin eşlerini de okudukça emin oldum :D Genç yaşımda aşka tövbe ettirdiler beni :halay:

Ben de Ay burcumdan çok şikayetçiyim Yengeç olur mu ya? :KK43: Hassaslık, duygusallık ne ararsan var. Peki bundan anlayan adam var mı? Yokk :KK12::110:

Benim de ay burcum yengeç üstelik :KK51: Aah ah bazen kendimi kesesim geliyor hassasiyetim yüzünden. Bu doğum haritasını baştan yazdırmak lazım ya, niye yok ki öyle bir şansımız. Psikolojime kasteden ne varsa gelmiş beni bulmuş :D

Aa gamzecim naber nasılsın görüşmeyeli?

Boğa erkeği ile ilişkim olmadı ama birkaç defa ideal eş olduklarına dair bir şeyler okudum. Bunun yanında paraya ve cinselliğe düşkün olabiliyorlarmış.
Mervosm selam.
Iyiyim sen nasilsin canim?
Evet ideal es olurlarmis ve aldatmazlarmis genelde:D

Mervosm selam.
Iyiyim sen nasilsin canim?
Evet ideal es olurlarmis ve aldatmazlarmis genelde:KK70:

İyiyim canım ne olsun :)

Bir eniştem boğa burcu ve fazla tutumlu olması dışında kötü bir özelliğini söyleyemem, teyzem de yeniden dünyaya gelsem yine onunla evlenirim diyor :)

Yok hakikaten, bdv'de üyelerin eşlerini de okudukça emin oldum :KK70: Genç yaşımda aşka tövbe ettirdiler beni :halay:

Benim de ay burcum yengeç üstelik :KK51: Aah ah bazen kendimi kesesim geliyor hassasiyetim yüzünden. Bu doğum haritasını baştan yazdırmak lazım ya, niye yok ki öyle bir şansımız. Psikolojime kasteden ne varsa gelmiş beni bulmuş :KK70:

Sanırım biz, doğuştan şanssız denilen gruptayız. :halay::KK12::KK70:
Hayata, 1-0 yenik başlayanlar da denilebilir.:KK70:

Ben de bulucam dişime göre bir Balık dedim ama benim gördüğüm de fos çıktı. Yükselen burcu Koç idi. Koç'tan dolayı mı fos çıktı Balık'tan mı boş çıktı tam bilemedim tabii :KK53:

Sanırım bir Balık diğerine benzemiyor. Çift karakterli burçlar grubuna girdiği içindir belki de :KK45:
İki olasılıktan da olabilir ama balık erkeklerini sevmiyorum ya akreple yapamadım demiş olanlar var gözümden kaçmadı :KK70: ama akrep bir numeroo :KK70:yengeçleri de sevmem bu arada su grubunda akrepler iyi ama sert seviyor onlar da be :P

Benim de marsım başakta yav allahım hayatımda tek başakı buldum hayatımın aşkı zannettim allahtan değilmiş :KK43:
Çevremde bir başak mevcut ama yıldızlarımız barışmadı :confused:
Daha doğrusu onunki barışık benimki barışmadı :-)

Artik Kova, Oglak ve Boga oldugunu ogrendigim zaman, "seni tanimak guzeldi deyip kacacagim!" Topuuk yani :olamaz::sopa::KK70:
Kovaya laf yok :D
Beni seven çocuk kova burcu ama o da kovalıktan çıkmış bu kadar mı kıskanç olunur :( ben daha çok kovayım ondan haha :D

Kizlar boga erkegi sizce nasil?
Direk ök.z bence hiç sevmem
Erkeklerde toprak grubunu hiç sevmem en çok sevmediklerimden başlayıp sıralıcam:
Başak(1. sırada) Oğlak ve Boğa
Balık(1.sırada) Yengeç
Yay

Başak burcu olan eşimde gördüklerim.
Genelde saçlarına çok önem verir, fönler waxlar kaldırır indirir tarar.
İnanılmaz şekilde düzenlidirler çalışma odaları hep derli topludur.
Pratik zekalıdır bir işi çabucak halleder.
Eli çok hızlıdır gider gelir yapar eder halleder.
Sosyal, esprili, hoş sohbettir.
Genelde romantiktir.
Sevdiğini belli eder.
Kesinlikle cimrilik nedir bilmez.
Kimseye küsmez.
EN'LERİ yoktur. En çok hangi rengi seversin 2 3 tane sayar. En çok hangi yemek seçemez.
Onu sevmeyen insan neredeyse yoktur. Kimseye kin tutmaz.
En ağlamaklı anınızda sizi çok basit şeylerle güldürebilir.
AMAAAAA BAŞAK BURCU erkeği ÇOOOOK İNATÇIDIR: Ömrünüzü tüketir sinir eder hasta eder ama dediğinden vazgeçmez bu huyu çok kötü ya valla bana bazen bıkkınlık geliyor. Sevmesem hiç çekilmez :)))
Aklıma gelenler bunlar.

Kizlar yaw ben basagim,ay burcum yay..
Esim terazi ama saatini tam bilmedigi icin ay burcunu bilemiyom :KK53:
Yaw su terazi erkeklerini cozebilen varsa beri gelsin yaa:işsiz:
Zira ben yetisemiyorum nasil bir ruh halleri var bunlarin?bunlar kac kisi bea:KK70:

Başak burcu olan eşimde gördüklerim.
Genelde saçlarına çok önem verir, fönler waxlar kaldırır indirir tarar.
İnanılmaz şekilde düzenlidirler çalışma odaları hep derli topludur.
Pratik zekalıdır bir işi çabucak halleder.
Eli çok hızlıdır gider gelir yapar eder halleder.
Sosyal, esprili, hoş sohbettir.
Genelde romantiktir.
Sevdiğini belli eder.
Kesinlikle cimrilik nedir bilmez.
Kimseye küsmez.
EN'LERİ yoktur. En çok hangi rengi seversin 2 3 tane sayar. En çok hangi yemek seçemez.
Onu sevmeyen insan neredeyse yoktur. Kimseye kin tutmaz.
En ağlamaklı anınızda sizi çok basit şeylerle güldürebilir.
AMAAAAA BAŞAK BURCU erkeği ÇOOOOK İNATÇIDIR: Ömrünüzü tüketir sinir eder hasta eder ama dediğinden vazgeçmez bu huyu çok kötü ya valla bana bazen bıkkınlık geliyor. Sevmesem hiç çekilmez :)))
Aklıma gelenler bunlar.
Aa ayni ben:KK53:ama ben inatci degilimdir yani galibao_O
Basagim da ondan seettim:KK48:

Kizlar yaw ben basagim,ay burcum yay..
Esim terazi ama saatini tam bilmedigi icin ay burcunu bilemiyom :KK53:
Yaw su terazi erkeklerini cozebilen varsa beri gelsin yaa:işsiz:
Zira ben yetisemiyorum nasil bir ruh halleri var bunlarin?bunlar kac kisi bea:KK70:
Terazi bi arkadaş vardı yakın zamanda kestim iletişimi. Bende çözemedim değğşuh:KK45:
Ne istediğini bilmiyormuş gibi, bazen ne istediğinden emin gibi, bi net bi karışık. Konuları çok uzatır ayrıntıcı. Sorgular bayaa bi. Kalsın cınım bin almiyim hii sıul didim konuyu kapattım teraziye bi çizik çektim :KK53::KK53:

Aa ayni ben:KK53:ama ben inatci degilimdir yani galibao_O
Basagim da ondan seettim:KK48:

Eşimde inatçı olduğunun farkında olmayan inatçı değilim derken bile inatlaşan tiplerden :KK70:
Sor bakalım çevrene sen inatçı mıymışsın?
Eğer evet derlerse ve sen içinden yok be ne inadı dersen kesin sende de var :KK53::KK53:

Terazi bi arkadaş vardı yakın zamanda kestim iletişimi. Bende çözemedim değğşuh:KK45:
Ne istediğini bilmiyormuş gibi, bazen ne istediğinden emin gibi, bi net bi karışık. Konuları çok uzatır ayrıntıcı. Sorgular bayaa bi. Kalsın cınım bin almiyim hii sıul didim konuyu kapattım teraziye bi çizik çektim :KK53::KK53:
Anaa yanduk desene:-)
Yahu ben 7 senedir cozemedim biliyonmu?gercekten herseyi uzatmaya bayilir benimki illa hakli cikacak,yoksa yoookk mumkun degil susmaz:))
Kiz asikim ne yapim cizik cekemiyorum:KK53:

Anaa yanduk desene:-)
Yahu ben 7 senedir cozemedim biliyonmu?gercekten herseyi uzatmaya bayilir benimki illa hakli cikacak,yoksa yoookk mumkun degil susmaz:))
Kiz asikim ne yapim cizik cekemiyorum:KK53:
Sen çekme canım sen çiziği nikah defterine atmışsın çünkü:KK53:
Bide insan ilgi duymayınca o yönleri göze batıyo ben ondan çekemedim belkide :)

Eşimde inatçı olduğunun farkında olmayan inatçı değilim derken bile inatlaşan tiplerden :KK70:
Sor bakalım çevrene sen inatçı mıymışsın?
Eğer evet derlerse ve sen içinden yok be ne inadı dersen kesin sende de var :KK53::KK53:
Benimki diyor evet inatcisin:)
Bende diyorum:neee benmiyim inatci hayattaa!:KK70:demekki inatciyim oylemi:KK53:

Back
X