- 4 Mayıs 2015
- 36
- 2
-
- Konu Sahibi aypardonya
bence kendini geri çek biraz
şu an senden çözüm bekliyor ama sorun onda çözümü de kendisi aramalı
önceden de dediğim gibi sen çözüm ararsan kaçacak bence
ayrıcaaa sen kendin de değerlendir böyle adam ne kadar güvenilir??
Daha önce uzun süreli bir ilişki yaşamamışsa bu durumda bocalıyor olması normal. Yani herinsanın hayatında bir "ilk en uzun ilişki" vardır sonuçta. Adam sürekli aynı insanla birlikte olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Bu onu kötü biri yapmaz ya da bu kızcağızı sevmiyor anlamına gelmez bence. Sadece ilişkilerin başında yaşanan o heyecanın sürekli olacağını sanıyor. Bunun olmayacağını birinin anlatması ayaklarını yere bastırması lazım.
ama konu yanlış yerde.Kızlar, 6 aydır bir ilişkim var. Çok seviyoruz birbirimizi. Karakterlerimiz uyuşuyor, sürekli ailevi konular olsun arkadaş konularında olsun birbirimizle konuşuruz. Yani anlayacağınız hem arkadaş gibiyiz hem sevgili. Kişiliklerimiz birbirine çok yakın. Cinsel hayatımızda iyi. Haftanın iki günü buluşuyoruz, mesajlaşırız hergün. Fakat erkek arkadaşım bana dün monotonlaştığımızı artık heyecanlanmadığını artık sabırsızlanmadığını beni çok sevdiğini söyleyip çözüm istedi. Ne yapmalıyım ilişkiyi heyecanlandırmak için??
ama konu yanlış yerde.
Evet heh işte buda aynen böyle söylüyor!!! Ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ki daha önce başıma bu durum hiç gelmedi
Senin yapabileceğin bir şey yok. Monotonluksa sorun bütün ilişkiler bir yerden sonra monotonlaşıyor. Hiç birimiz her gün deliler gibi eğlendiğimiz heyecanın dibine vurduğumuz ilişkiler yaşamıyoruz. Öncelikle monotonluğun bir sorun olmadığını anlamanız lazım ikinizin de. Burda sadece 6 ayda monotonluktan bahsetmek biraz tuhaf ama o da kişilikle ve yaşanmışlıklarla alakalı. Ben eşimle evlenebileceğime koskoca bir haftayı birlikte geçirip sıkılmadığımı gördüğüm zaman karar vermiştim mesela. Bir erkekle 7 gün 24 saat bir arada olup sıkılmamak benim sınırımdı. Sizin sınırınız ne, sevgilin ne gibi heyecanlar arıyor anlayamıyorum malesef şu an. Anlayamadığım için de işe yarar bir yorum yapamıyorum sanırım.
Evet çok haklısın. Ya canım öyle herşeyide yaşamadık ki. Hep yalnız kalıp sıkılmadık ki. Bende anlamadım. Ben eğlendiğimiz falan sanıyordum beyefendi monotonlaştığımızı düşünüyormuş meğerse. Kendisi sorunu bilmiyor ki çözümü ben bulayım. Hep napıcaz nereye gidicez böyle diyor. Sen benim için mükemmelin ötesindesin hayatıma böyle biri hiç çıkmamıştı diyor. Hatta diyor ki keşke daha önceden karşıma çıksaydın da evlenebilseydik seninle diyor. Şuan evlenmeye kadar bişi olur sıkılırız falan diye korkuyorum diyor.
Herşeyi yaşayan insanlar bir irlerinden sıkılmazlar, korkma. Bununla alakası yok.
İki ihtimal var bence. Birincisi bu adam seni yeterince sevmiyor ama özelliklerin falan filan ona çok uyduğu seni çok beğendiği için sevmeye çalışıyor. İkincisi de ilişki nasıl yaşanır, monotonluk nedir bilmiyor bu yüzden sıkıntı duyuyor kendince. Önce sebebin ne olduğundan emin ol, sonra çözümü birlikte buluruz.
ne dersenız deyin adam geçecek karşıma bi çözüm bul monotunuz dicek,gidene yol yakışır,el bile sallamam
Kimin sevip kimin sevmediğini anladığım zamandayım yani. Sebep bu ama sebep ne tam olarak oda bilmiyor. Bu arada çok doğru ve mantıklı konuşuyorsun sevdim seniSence ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım? Hatta dün o tarz bişi söyledim. 6 ay yani dedi o kadar şey paylaştık basit mi geliyor sana dedi bitirmeme izin vermedi. Sadece çözüm istiyor
iyi işte sen terk et monotonlukta kurtulun o peşindne gelsin,yalbvarsın sen sonra barış falan yavrum aklıma bişey gelmıyor yanı
Ayrılmak değil burda çözüm bence. Ama yerinde olsam rest çekerdim. Benim başıma gelmiş olsa böyle bir şey sevgilime "beni bu saçma sapan duruma sokmaya hakkın yok. Elimde olmayan şeyler için beni üzmeye, bunları düşünmeme sebep olmaya hakkın yok. Bu ilişki benim açımdan monoton değil, sen monoton olduğunu söylüyorsun. O zaman bu benim çözebileceğim bir sorun değil. Ya sen ilişki yaşamayı bilmiyorsun, normal ilişkiler nasıl olur haberin yok ya da beni yeterince sevemedin. Olabilir, bu da sebep olmuştur belki. Bu konuda sana kızamam. Ama şimdi otur bir kaç gün düşün. Bu ilişkiden ne bekliyorsun, benden ne bekliyorsun, kendin ne yapacaksın. Konuyu iyi ya da kötü bir çözüme ulaştır ve bana öyle aç bu konuyu tekrar. Her türlü kararına saygı duyarım" der topu ona atardım.
Bişi diil cicim. Bunun için burdayız zaten. Ben çıkıyorum şimdi yaz mutlaka merak ederim.Bu dediklerinin aynısını yazacağım ona cevabı bu konunun altına atarım canım. Çok çok teşekkür ederim. Kafamda bazı şeyler netleşmeye başladı sayende
Bişi diil cicim. Bunun için burdayız zaten. Ben çıkıyorum şimdi yaz mutlaka merak ederim.
Valla tatlim agirdan sat kendini.. duygulari azaldiysa geri donusu zor olacaktir, heleki uzerine gidersen batirirsin. Kadinlar kovalayan degil, kacan taraf kalmali bence. Madem oyle biraz uzaklas, bakalim iliski icin o cabaliyormu, cabalamiyorsa gecmis olsun.. bu kadar basit.