İLİŞKİDE HEYECANIN BİTMESİ

Evet haklısın. Çok iyi tanıdığımı düşünüyorum zaten senelerdir tanışıyoruz. Ama benim yapabileceğim bir şey yok sanırım onun sorunu ona bırakacağım
evet onun sorunu... yani uzun yıllardır evli olanlar napsın o zaman? sürekli heyecan aramak heyecan peşinde koşmak kesinlikle sağlıklı bir durum değil..

evet onun sorunu... yani uzun yıllardır evli olanlar napsın o zaman? sürekli heyecan aramak heyecan peşinde koşmak kesinlikle sağlıklı bir durum değil..

Canım ben burdaki konuyu nasıl kapatabilirim? Çünkü açtığım konunun dışına çıktılar rahatsız edici yani sabırlı olmaya çalışıyorum:KK66:

Aynen yani neden tam yapmıyorsun da yarım vs zar korumalı aklı sıra bakire bir de bunların şu tipleri var erkek ani hareketle tam ilişkiye giriyor vay bana tecavüz etti :) Bunlar aklı sıra uyanık takılan iki yüzlüler arkasında asla duranazlar kendi hayatlarının seçimlerinim ve konusu açılsa namuslu numarası yaparlar ( namus göreceli gelebilir)

Erkek arkadaşının aradığı heyecan da bu zaten
belliki adam yarı da kalmak istemiyor..

Kızlar, 6 aydır bir ilişkim var. Çok seviyoruz birbirimizi. Karakterlerimiz uyuşuyor, sürekli ailevi konular olsun arkadaş konularında olsun birbirimizle konuşuruz. Yani anlayacağınız hem arkadaş gibiyiz hem sevgili. Kişiliklerimiz birbirine çok yakın. Haftanın iki günü buluşuyoruz, mesajlaşırız hergün. Fakat erkek arkadaşım bana dün monotonlaştığımızı artık heyecanlanmadığını artık sabırsızlanmadığını beni çok sevdiğini söyleyip çözüm istedi. Ne yapmalıyım ilişkiyi heyecanlandırmak için??
İyide her ilişkide böyle iniş çıkışlar olur ..paylaşımınız çokmu fazlaydı ,yada her dk dipdibemiydiniz ,evli olsanız belki bikaç şey önerebilirdim ama bekarsın ve bukadar erken heyecanınızı yıtırmesi bna pek normla gelmedi ,

Ne kadar iğrenç ve terbiyesizsiniz. Evli barklı kadınlarsınız bırakın insanların ne yaptığını burda da namuslu ayaklarını bırakın. 26 yaşındayım ne yapacağımı ne düşüneceğime ben karar vereyim
burda namuslu ayaklarında olan sensin.
biz değiliz.

Ne kadar iğrenç ve terbiyesizsiniz. Evli barklı kadınlarsınız bırakın insanların ne yaptığını burda da namuslu ayaklarını bırakın. 26 yaşındayım ne yapacağımı ne düşüneceğime ben karar vereyim

Namuslu ayağına yatan sensin canım ayrıca haklısın ne yapacağına sen karar verirsin aman takılmana bak kızlığa bişey olmasın evliliğe sakla

Ayrıca dediğim gibi aradığı heyecan tam ilişki kız oğlan kızım diye takılmanı istemiyor nasılsa olcak bi gün böyle gidersen bende olsun bari diyor

burda namuslu ayaklarında olan sensin.
biz değiliz.

İstediğim ayaklara yatarım bu kimsenin umrunda değil. Günahı sevabı bana yazılıyor. Sizin bu şekilde çocukça bakış açınız beni çok rahatsız etti. Lütfen yaşınız ve konumunuzun gerektiği gibi davranın!!

tercih tabiki.
sürekli birlikte olmak beni zinde tutuyor,
bir başkasını sıkabilir.
zaten eşinle sürekli beraber olmak zorundasın mesela geçenlerde bir öneğini gördüm şaştım kaldım
sabahtan akşama kadar mesajlaşıyorsun akşam görüşüyorsun görüştükten sonra uyuyana kadar yine mesajlaşıyorsun bence sıkıcı olur ya

İstediğim ayaklara yatarım bu kimsenin umrunda değil. Günahı sevabı bana yazılıyor. Sizin bu şekilde çocukça bakış açınız beni çok rahatsız etti. Lütfen yaşınız ve konumunuzun gerektiği gibi davranın!!
polemiğe girmiyorum.
iyi günler.

X