- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
-
- Konu Sahibi aypardonya
sen bilirsin deYa olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş
heyecan lazımsa
ilişki monotonlaşmışsa ver kırbacı ver kırbacı
bak gör heyecanı nasıl yerine gelecek!
İşte oda arkadaşlarına sormuş çözüm bulamamış. Bu konuda önemliymiş çözüm istiyormuş beraber çözelim diyor.
heyecan lazımsa
ilişki monotonlaşmışsa ver kırbacı ver kırbacı
bak gör heyecanı nasıl yerine gelecek!
bişey sorcam6 ayda adam hızla istediklerini almış cinsellik yüzeysel de olsa sizinle birşeyler yaşamış
ve o heyecanı bitmiş.
durum bu
senden bal aldım sıradaki gelsin diyor yani.
Biz suan evliyiz. Üniversitede özellikle o Şişli'de ben Sultanahmet tarafında okudum okulu Ekmediğim günlerde gelir alırdı muhakkak bu yerlerde oturur takilirdik. 4 günlüğüne tatile gitti 4. Gün ikimizde mahvolmustuk :) hayatta hiç bir telaşı ikimizin ötesinde tutmadım o da tutmadı hersey de gönlümüzce oldu. Üniversitede dersleri ekim bitmedi mi bitti kpss kursuna yazılıp doğru düzgün gitmedim ama kazandım mi kazandım. İyiki kendimi çok kasmamisim diyorum dönüp bakınca birdaha o günlerim gelmeyecek biliyorum çok da mutluyum değerlendirdiğim için. Şimdi de bu kafadayim ani yaşamaya verdigim onem gelecek kaygımin herzaman 1 tık ötesinde...birşey sorcam haftada 5 gün nasıl buluşuyorsunuz
bana haftada 2 bile çok geliyor habire çocuğu iteliyorum bir güne indirtiyorum iş güç sınavlar hayat koşturmacası
Ben sana bu is olmaz diyorum başka da bisey demiyorum arkadaşım. 6 ay ya 6. Ne eksıkmis açıkça söylesin. Tamamen cinsel birliktelik mi ne yani.Ya olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş
Ben sana söyleyeyim çözümü, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Evli çiftler bile dönem dönem evliliklerini taze tutmak için uzaklaşırlar. Siz her dakika birlikte takılırsanız heyecanın azalması çok normal. Biraz uzaklaşın birbirinizden. Kendi arkadaşlarınıza da zaman ayırın. Bu ne böyle buldumcuk gibi.
Bir de bu forumun klasik önerisi var. Dantelli gecelik, topuklu terlik ve mum üçlüsü. Cinsellik konusunda anlaşıyoruz ama seks yok demişsin. Garip bir durum var ortada ama bu tavsiye herkese verilir buralarda.
6 ayda adam hızla istediklerini almış cinsellik yüzeysel de olsa sizinle birşeyler yaşamış
ve o heyecanı bitmiş.
durum bu
senden bal aldım sıradaki gelsin diyor yani.
çok güzel :) inşallah hep böyle mutlu olursunuz ^_^Biz suan evliyiz. Üniversitede özellikle o Şişli'de ben Sultanahmet tarafında okudum okulu Ekmediğim günlerde gelir alırdı muhakkak bu yerlerde oturur takilirdik. 4 günlüğüne tatile gitti 4. Gün ikimizde mahvolmustuk :) hayatta hiç bir telaşı ikimizin ötesinde tutmadım o da tutmadı hersey de gönlümüzce oldu. Üniversitede dersleri ekim bitmedi mi bitti kpss kursuna yazılıp doğru düzgün gitmedim ama kazandım mi kazandım. İyiki kendimi çok kasmamisim diyorum dönüp bakınca birdaha o günlerim gelmeyecek biliyorum çok da mutluyum değerlendirdiğim için. Şimdi de bu kafadayim ani yaşamaya verdigim onem gelecek kaygımin herzaman 1 tık ötesinde...
Ben sana bu is olmaz diyorum başka da bisey demiyorum arkadaşım. 6 ay ya 6. Ne eksıkmis açıkça söylesin. Tamamen cinsel birliktelik mi ne yani.
bişey sorcam
forumda okudum yine evlenince işte cinsellikten sıkılır mı soğur mu demişti biri
diğeri de demişti ki cinsellikten soğulur mu hiç her gün olsa bıkılmaz tarzından bişey
ama bu evlenmeden önce olunca niye tam tersi oluyor? cidden meraktan soruyorum
başka kızlar gitme şansım da var hmm diye mi düşünüyor adamlar ???
seven insan gitmez ama yahu demek ki çoğu sevmiyor o zaman heves mi ediyor ki?
Yapmayın allah aşkına cinsellik yaşayınca sıkılmaz insanlar. Bu mantıkla hareket edersek evli insanların birbirinden 6 ayda sıkılıyor olması gerekirdi.
Cinsellik insanları uzaklaştırmaz aksine yakınlaştırır.
Oda eksiğin ne olduğunu bilmiyormuş işte. Bi sefer ara vermiştik 1 hafta yine bu durumlar olmuştu. Sonra birbirimize daha çok bağlandık yine böyle oldu. Cinselliğe gelince de üstte cevap verdim
bu konudaki yorumumu aşağıda yaptım
bence de cinsellik 2 kişiyi birbirine özel kılar.
ama en uzun ilişkim bile sensin sıkıldım demesi sevgilisinin acaba getirdi aklımda.
Ya canım zaten benden 1,30 saat uzaklıkta bi yerde oturuyor. Haftada 1 gün onlarda kalıyorum. Ayrıca bir gün daha da dışarda takılıyoruz falan. O gezmeyi seven biri yani izinli olduğu her gün dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmeyi seven biri. Bende geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum. Yani sürekli takılmıyoruz. Ya cinsellik konusuna da gelince kızlık zarına dokunmadan yapıyoruz bişiler
heyecan bitmiş derken bence yüzeysel yaptığınız şeyi daha derin yapalım yada bu iş bitsin demek istemiş o,çözüm bul derken,daha ileri gidelim demeni bekliyor ah safım benım
haklı , dünya herkesın kendı dunyası , kızın problemıde b napsın yavrucaktürkiye ve dünya gündeminden yazmanızbu da benim dünyam ,benim gündemim diyorsunuz yani
arkadasına mı sormus. bıze anlattıgın gbıde anlatmısmı pess artık yavrucagım yaa..İşte oda arkadaşlarına sormuş çözüm bulamamış. Bu konuda önemliymiş çözüm istiyormuş beraber çözelim diyor.
yavrum o sana dıyorkı ;Ya canım zaten benden 1,30 saat uzaklıkta bi yerde oturuyor. Haftada 1 gün onlarda kalıyorum. Ayrıca bir gün daha da dışarda takılıyoruz falan. O gezmeyi seven biri yani izinli olduğu her gün dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmeyi seven biri. Bende geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum. Yani sürekli takılmıyoruz. Ya cinsellik konusuna da gelince kızlık zarına dokunmadan yapıyoruz bişiler