İLİŞKİDE HEYECANIN BİTMESİ

Valla bende anlamadım canım ne yapıcağımı şaşırdım

Hangi niyetle yazdığını bilmiyorum ama yaptığın yorum çok rahatsız edici. Herkes kendisinden sorumludur. Herşeyden ben sorumluyum burda çözüm arıyorum. Lütfen yorumunu silmeni istiyorum

ayy biz hergün günde 3-4 sefer görüşürdük hala da öyle.
bi tuhaflık mı var acaba?

kızlık zarı sağlam kalınca ne oluyor?
çok mu namuslu oluyorsun?
el değmemiş, tertemiz vs vs vs..
kimi kandırıyorsun sen?
yazık kendini bu denli küçük ve hor görme.

belkide hem senden vazgeçmek istemiyordur, hem de bu heyecansız zamanlar (onun tabiriyle) canını sıkmaya başlamıştır, çünkü senden önce uzun bir ilişkisi olmamış... şimdi tuhafına gidiyor bu durumlar...

Hangi niyetle yazdığını bilmiyorum ama yaptığın yorum çok rahatsız edici. Herkes kendisinden sorumludur. Herşeyden ben sorumluyum burda çözüm arıyorum. Lütfen yorumunu silmeni istiyorum

Her yoruma açık olmalısın ne ise oyum direk söylerim ya tam yaparsın ya hiç ki erkek arkadaşının asıl ne dediğini de yazdım mesajım da oda tam ilişki derdin de anal oral sürtünme takılıyorsun bari bu da olsun diyor ya açık ol evliliğe saklıyorum de ya da yol ver

Evet oda aynen dediğin şekilde söylüyor. Samimi olarak bana bu konuyu açtı yani. Hemen bizim kızlar yok istediğini alamamış yok böyle yok şöyle saydı bi ton şey. Bi kaç kişi sadece ciddi anlamda konuştu. Ya bi erkek zaten istemediği kızla beraber olabilir yani. Ki ben erkek arkadaşımın bu yönde olduğuna inanmıyorum. Sadece bu soruna çözüm arıyorum. Bu heyacanı monotonluğu nasıl kaldırabilirim diye?

ya bu çok kişiye özel bir durum... birini heyecanlandıran şey ötekini heyacanladıramaz... o kişiyi iyi tanımak ve ona göre çözüm yolu aramak gerek... biz sana burdan bir ton tavsiye verebiliriz ama bunlar erkek arkadaşın üzerinde ne kadar etki yapar?

Evet haklısın. Çok iyi tanıdığımı düşünüyorum zaten senelerdir tanışıyoruz. Ama benim yapabileceğim bir şey yok sanırım onun sorunu ona bırakacağım

çok kızıyorum..
malesef hala bu zihniyetle büyüyor kızlarımız..
herşeyi yaparım ama oraya dokundurtmam cısss.

Aynen yani neden tam yapmıyorsun da yarım vs zar korumalı aklı sıra bakire bir de bunların şu tipleri var erkek ani hareketle tam ilişkiye giriyor vay bana tecavüz etti :) Bunlar aklı sıra uyanık takılan iki yüzlüler arkasında asla duranazlar kendi hayatlarının seçimlerinim ve konusu açılsa namuslu numarası yaparlar ( namus göreceli gelebilir)

Erkek arkadaşının aradığı heyecan da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…