- 4 Mayıs 2015
- 36
- 2
-
- Konu Sahibi aypardonya
6ayda hafta da 2 kez buluşup monotonluğamı kapılmış erkek arkadaşın?
biz eşimle her gün sabah öyle akşam buluşurduk,
şuan evliyiz ve adam çıkıp çıkıp geliyor..
neyin monotonluğunu yaşıyormuş çok pardon?
Derdi senin tam ilişkiye girmemen hadi kadınım olda bitsin bu iş diyor. Sen gibileri de anlamıyorum zar duruyor her şey serbest kocana mı saklıyorsun kızlığını nolur nolmaz diye ?
Bakire değilsin zaten adamın da derdi belli sonunuz yok eğlencesinde
ayy biz hergün günde 3-4 sefer görüşürdük hala da öyle.biz aynı şehirdeyiz ama aramızdaki mesafe baya uzak şehrin bir uçunda ben bir uçunda o
haftada bir bazen 15 günde bir bazen abartıyorum 20 günde bir görüşüyoruz ama günde 3 -4 defa konuşuruz
genelde buluşamadığımız günler benim işim olur ve hep özledim özledim diye sayıklar
azcık uzak durun ne öyle vıcık vıcık her gün
bahaneye bak..!Ya olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş
ayy biz hergün günde 3-4 sefer görüşürdük hala da öyle.
bi tuhaflık mı var acaba?
SEN EVLİ DEĞİLMİYDİN CANIMayy biz hergün günde 3-4 sefer görüşürdük hala da öyle.
bi tuhaflık mı var acaba?
kızlık zarı sağlam kalınca ne oluyor?Ya canım zaten benden 1,30 saat uzaklıkta bi yerde oturuyor. Haftada 1 gün onlarda kalıyorum. Ayrıca bir gün daha da dışarda takılıyoruz falan. O gezmeyi seven biri yani izinli olduğu her gün dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmeyi seven biri. Bende geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum. Yani sürekli takılmıyoruz. Ya cinsellik konusuna da gelince kızlık zarına dokunmadan yapıyoruz bişiler
evliyim tatlım..SEN EVLİ DEĞİLMİYDİN CANIM
bahaneye bak..!
amin
Yok canım seviyosundur çok özlüyorsundur:) maşallah Allah ayırmasın
kızlık zarı sağlam kalınca ne oluyor?
çok mu namuslu oluyorsun?
el değmemiş, tertemiz vs vs vs..
kimi kandırıyorsun sen?
yazık kendini bu denli küçük ve hor görme.
kızlık zarına dokunmadan birşeyler yapıyor olmana.Tepkini neye göre yaptın anlayamadım?
belkide hem senden vazgeçmek istemiyordur, hem de bu heyecansız zamanlar (onun tabiriyle) canını sıkmaya başlamıştır, çünkü senden önce uzun bir ilişkisi olmamış... şimdi tuhafına gidiyor bu durumlar...Ya ben samimi olduğuna inanıyorum. Zaten samimi olmasa bana böyle söylese buraya yazmaya konu açmaya tenezzül bile etmem. Sonuçta ona mecbur değilim. Bırakıyorum gitmiyor zaten valla ne yapacağımı şaşırdım ya
Hangi niyetle yazdığını bilmiyorum ama yaptığın yorum çok rahatsız edici. Herkes kendisinden sorumludur. Herşeyden ben sorumluyum burda çözüm arıyorum. Lütfen yorumunu silmeni istiyorum
kızlık zarı sağlam kalınca ne oluyor?
çok mu namuslu oluyorsun?
el değmemiş, tertemiz vs vs vs..
kimi kandırıyorsun sen?
yazık kendini bu denli küçük ve hor görme.
belkide hem senden vazgeçmek istemiyordur, hem de bu heyecansız zamanlar (onun tabiriyle) canını sıkmaya başlamıştır, çünkü senden önce uzun bir ilişkisi olmamış... şimdi tuhafına gidiyor bu durumlar...
çok kızıyorum..Ağzına sağlık...
ya bu çok kişiye özel bir durum... birini heyecanlandıran şey ötekini heyacanladıramaz... o kişiyi iyi tanımak ve ona göre çözüm yolu aramak gerek... biz sana burdan bir ton tavsiye verebiliriz ama bunlar erkek arkadaşın üzerinde ne kadar etki yapar?Evet oda aynen dediğin şekilde söylüyor. Samimi olarak bana bu konuyu açtı yani. Hemen bizim kızlar yok istediğini alamamış yok böyle yok şöyle saydı bi ton şey. Bi kaç kişi sadece ciddi anlamda konuştu. Ya bi erkek zaten istemediği kızla beraber olabilir yani. Ki ben erkek arkadaşımın bu yönde olduğuna inanmıyorum. Sadece bu soruna çözüm arıyorum. Bu heyacanı monotonluğu nasıl kaldırabilirim diye?
ya bu çok kişiye özel bir durum... birini heyecanlandıran şey ötekini heyacanladıramaz... o kişiyi iyi tanımak ve ona göre çözüm yolu aramak gerek... biz sana burdan bir ton tavsiye verebiliriz ama bunlar erkek arkadaşın üzerinde ne kadar etki yapar?
çok kızıyorum..
malesef hala bu zihniyetle büyüyor kızlarımız..
herşeyi yaparım ama oraya dokundurtmam cısss.