İLİŞKİDE HEYECANIN BİTMESİ

Ya olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş:KK42:
sen bilirsin de
çözüm bulmaya çalışırsan uzaklaşacak hissi uyandırdı bende
sanki bu çocuğa biraz bazen umursamaz olan bir kız söker gibi geliyor ancak :KK51:

İşte oda arkadaşlarına sormuş çözüm bulamamış. Bu konuda önemliymiş çözüm istiyormuş beraber çözelim diyor.

Ben sana söyleyeyim çözümü, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Evli çiftler bile dönem dönem evliliklerini taze tutmak için uzaklaşırlar. Siz her dakika birlikte takılırsanız heyecanın azalması çok normal. Biraz uzaklaşın birbirinizden. Kendi arkadaşlarınıza da zaman ayırın. Bu ne böyle buldumcuk gibi.

Bir de bu forumun klasik önerisi var. Dantelli gecelik, topuklu terlik ve mum üçlüsü. Cinsellik konusunda anlaşıyoruz ama seks yok demişsin. Garip bir durum var ortada ama bu tavsiye herkese verilir buralarda.

6 ayda adam hızla istediklerini almış cinsellik yüzeysel de olsa sizinle birşeyler yaşamış
ve o heyecanı bitmiş.
durum bu
senden bal aldım sıradaki gelsin diyor yani.

biz aynı şehirdeyiz ama aramızdaki mesafe baya uzak şehrin bir uçunda ben bir uçunda o
haftada bir bazen 15 günde bir bazen abartıyorum 20 günde bir görüşüyoruz ama günde 3 -4 defa konuşuruz
genelde buluşamadığımız günler benim işim olur ve hep özledim özledim diye sayıklar
azcık uzak durun ne öyle vıcık vıcık her gün

6 ayda adam hızla istediklerini almış cinsellik yüzeysel de olsa sizinle birşeyler yaşamış
ve o heyecanı bitmiş.
durum bu
bişey sorcam
forumda okudum yine evlenince işte cinsellikten sıkılır mı soğur mu demişti biri
diğeri de demişti ki cinsellikten soğulur mu hiç her gün olsa bıkılmaz tarzından bişey
ama bu evlenmeden önce olunca niye tam tersi oluyor? cidden meraktan soruyorum
başka kızlar gitme şansım da var hmm diye mi düşünüyor adamlar ???
seven insan gitmez ama yahu demek ki çoğu sevmiyor o zaman heves mi ediyor ki?

heyecan bitmiş derken bence yüzeysel yaptığınız şeyi daha derin yapalım yada bu iş bitsin demek istemiş o,çözüm bul derken,daha ileri gidelim demeni bekliyor ah safım benım

birşey sorcam haftada 5 gün nasıl buluşuyorsunuz
bana haftada 2 bile çok geliyor habire çocuğu iteliyorum bir güne indirtiyorum iş güç sınavlar hayat koşturmacası :KK43:
Biz suan evliyiz. Üniversitede özellikle o Şişli'de ben Sultanahmet tarafında okudum okulu Ekmediğim günlerde gelir alırdı muhakkak bu yerlerde oturur takilirdik. 4 günlüğüne tatile gitti 4. Gün ikimizde mahvolmustuk :) hayatta hiç bir telaşı ikimizin ötesinde tutmadım o da tutmadı hersey de gönlümüzce oldu. Üniversitede dersleri ekim bitmedi mi bitti kpss kursuna yazılıp doğru düzgün gitmedim ama kazandım mi kazandım. İyiki kendimi çok kasmamisim diyorum dönüp bakınca birdaha o günlerim gelmeyecek biliyorum çok da mutluyum değerlendirdiğim için. Şimdi de bu kafadayim ani yaşamaya verdigim onem gelecek kaygımin herzaman 1 tık ötesinde...
Ya olması gerekende o. Önceden hiç uzun ilişkisi olmamış. Seninle bu rekor diyor. Seviyor biliyorum ama birşeyler eksikmiş:KK42:
Ben sana bu is olmaz diyorum başka da bisey demiyorum arkadaşım. 6 ay ya 6. Ne eksıkmis açıkça söylesin. Tamamen cinsel birliktelik mi ne yani.

Ben sana söyleyeyim çözümü, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Evli çiftler bile dönem dönem evliliklerini taze tutmak için uzaklaşırlar. Siz her dakika birlikte takılırsanız heyecanın azalması çok normal. Biraz uzaklaşın birbirinizden. Kendi arkadaşlarınıza da zaman ayırın. Bu ne böyle buldumcuk gibi.

Bir de bu forumun klasik önerisi var. Dantelli gecelik, topuklu terlik ve mum üçlüsü. Cinsellik konusunda anlaşıyoruz ama seks yok demişsin. Garip bir durum var ortada ama bu tavsiye herkese verilir buralarda.

Ya canım zaten benden 1,30 saat uzaklıkta bi yerde oturuyor. Haftada 1 gün onlarda kalıyorum. Ayrıca bir gün daha da dışarda takılıyoruz falan. O gezmeyi seven biri yani izinli olduğu her gün dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmeyi seven biri. Bende geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum. Yani sürekli takılmıyoruz. Ya cinsellik konusuna da gelince kızlık zarına dokunmadan yapıyoruz bişiler:KK51::KK33:

ve o heyecanı bitmiş.
durum bu

Yapmayın allah aşkına cinsellik yaşayınca sıkılmaz insanlar. Bu mantıkla hareket edersek evli insanların birbirinden 6 ayda sıkılıyor olması gerekirdi.
Cinsellik insanları uzaklaştırmaz aksine yakınlaştırır.

Biz suan evliyiz. Üniversitede özellikle o Şişli'de ben Sultanahmet tarafında okudum okulu Ekmediğim günlerde gelir alırdı muhakkak bu yerlerde oturur takilirdik. 4 günlüğüne tatile gitti 4. Gün ikimizde mahvolmustuk :) hayatta hiç bir telaşı ikimizin ötesinde tutmadım o da tutmadı hersey de gönlümüzce oldu. Üniversitede dersleri ekim bitmedi mi bitti kpss kursuna yazılıp doğru düzgün gitmedim ama kazandım mi kazandım. İyiki kendimi çok kasmamisim diyorum dönüp bakınca birdaha o günlerim gelmeyecek biliyorum çok da mutluyum değerlendirdiğim için. Şimdi de bu kafadayim ani yaşamaya verdigim onem gelecek kaygımin herzaman 1 tık ötesinde...

Ben sana bu is olmaz diyorum başka da bisey demiyorum arkadaşım. 6 ay ya 6. Ne eksıkmis açıkça söylesin. Tamamen cinsel birliktelik mi ne yani.
çok güzel :) inşallah hep böyle mutlu olursunuz ^_^

bişey sorcam
forumda okudum yine evlenince işte cinsellikten sıkılır mı soğur mu demişti biri
diğeri de demişti ki cinsellikten soğulur mu hiç her gün olsa bıkılmaz tarzından bişey
ama bu evlenmeden önce olunca niye tam tersi oluyor? cidden meraktan soruyorum
başka kızlar gitme şansım da var hmm diye mi düşünüyor adamlar ???
seven insan gitmez ama yahu demek ki çoğu sevmiyor o zaman heves mi ediyor ki?

Evlilikten önce cinsellik göreceli bir konu aslında.
Evet ateş barut yan yana durmaz ama burdan ve çevremden gördüğüm şu ; kimi erkekler birşeyleri elde edene dek ,heveslerini alana dek ilişkileri sürdürüyor. Seviyor mu belki de sevmiyor. Çünkü sevse o iki kişinin yaşadığı cinsellik ona özel gelir zaten.
Bir de bazı türler de var ki kendilerinin yaptığı ahlak olgusu gibi kız yapınca demek benle bunları yaptıysan diğer erkeklerle de yapmışsındır namussuz yaftası yapıştıranlar.
Allah böylelerinden uzak tutsun herkesi.

Bence 6 ay gibi kısa sürede ilişkiyi çok sık yaşamaları ve dipdibe olmaları monotonlaştırmış olabilir.
Bir de en uzun ilişkim sensin demesi de sevgilisinin soru işareti bıraktı bende.

Ben sana bu is olmaz diyorum başka da bisey demiyorum arkadaşım. 6 ay ya 6. Ne eksıkmis açıkça söylesin. Tamamen cinsel birliktelik mi ne yani.[/QUOTE]

Oda eksiğin ne olduğunu bilmiyormuş işte. Bi sefer ara vermiştik 1 hafta yine bu durumlar olmuştu. Sonra birbirimize daha çok bağlandık yine böyle oldu. Cinselliğe gelince de üstte cevap verdim:KK15:

Yapmayın allah aşkına cinsellik yaşayınca sıkılmaz insanlar. Bu mantıkla hareket edersek evli insanların birbirinden 6 ayda sıkılıyor olması gerekirdi.
Cinsellik insanları uzaklaştırmaz aksine yakınlaştırır.

bu konudaki yorumumu aşağıda yaptım :KK52:
bence de cinsellik 2 kişiyi birbirine özel kılar.
ama en uzun ilişkim bile sensin sıkıldım demesi sevgilisinin acaba getirdi aklımda.:KK51:

Oda eksiğin ne olduğunu bilmiyormuş işte. Bi sefer ara vermiştik 1 hafta yine bu durumlar olmuştu. Sonra birbirimize daha çok bağlandık yine böyle oldu. Cinselliğe gelince de üstte cevap verdim:KK15:

bence kendini geri çek biraz
şu an senden çözüm bekliyor ama sorun onda çözümü de kendisi aramalı
önceden de dediğim gibi sen çözüm ararsan kaçacak bence
ayrıcaaa sen kendin de değerlendir böyle adam ne kadar güvenilir??

bu konudaki yorumumu aşağıda yaptım :KK52:
bence de cinsellik 2 kişiyi birbirine özel kılar.
ama en uzun ilişkim bile sensin sıkıldım demesi sevgilisinin acaba getirdi aklımda.:KK51:

Daha önce uzun süreli bir ilişki yaşamamışsa bu durumda bocalıyor olması normal. Yani herinsanın hayatında bir "ilk en uzun ilişki" vardır sonuçta. Adam sürekli aynı insanla birlikte olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor. Bu onu kötü biri yapmaz ya da bu kızcağızı sevmiyor anlamına gelmez bence. Sadece ilişkilerin başında yaşanan o heyecanın sürekli olacağını sanıyor. Bunun olmayacağını birinin anlatması ayaklarını yere bastırması lazım.

Ya canım zaten benden 1,30 saat uzaklıkta bi yerde oturuyor. Haftada 1 gün onlarda kalıyorum. Ayrıca bir gün daha da dışarda takılıyoruz falan. O gezmeyi seven biri yani izinli olduğu her gün dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmeyi seven biri. Bende geziyorum arkadaşlarımla takılıyorum. Yani sürekli takılmıyoruz. Ya cinsellik konusuna da gelince kızlık zarına dokunmadan yapıyoruz bişiler:KK51::KK33:

Şu kızlık zarına dokunmama olayı da çok tuhaf ya neyse girmeyeyim o konulara...
Bilemedim ne yorum yapacağımı şu an. Ne yazsam boş gibi geliyor.

heyecan bitmiş derken bence yüzeysel yaptığınız şeyi daha derin yapalım yada bu iş bitsin demek istemiş o,çözüm bul derken,daha ileri gidelim demeni bekliyor ah safım benım

Ya hayır canım olur mu öyle şey. Sen istesende yapmam diyor. Bence cinsellik aşkı iyice artırıyor. Hatta evlenmeyi düşünüyor benimle o müsait ama ben değilim. O yüzden nereye gidiyoruz böyle sana belli etmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor diyor. Bu kadar sürede de böyle olması beni üzdü diyor

türkiye ve dünya gündeminden yazmanız :KK70::KK70: bu da benim dünyam ,benim gündemim diyorsunuz yani :p
haklı , dünya herkesın kendı dunyası , kızın problemıde b napsın yavrucak :KK51:

İşte oda arkadaşlarına sormuş çözüm bulamamış. Bu konuda önemliymiş çözüm istiyormuş beraber çözelim diyor.
arkadasına mı sormus. bıze anlattıgın gbıde anlatmısmı pess artık yavrucagım yaa..

yavrum o sana dıyorkı ;
6 aydır bırlıkteyız. haftada bırde bende kalıyon madem. ucundan göster çek olmuyor.. artık asalım bunu.:KK50:
yahu yaş kaç Allah askına ? ne iş yaparsınız sizler.
6 ayda nolmuşta sıkılmış. o sana dıyokı gosterıp elletmemenden sıkıldım ver 6 ayda boyle gtsın. amaan valla bence uzaklas. evlensen nolcak acaba :KK25:

X