İlgisiz Eş Sorunu

Kaybetmekten korkuları yok. Ailenize açtınız mı konuyu? Tehdit etti demişsiniz. Ciddi bir durum olabilir. Yardıma ihtiyacınız varsa sakın ötelemeyin.

Ailenize durumu söyleyin. Paşaya bak hem evi otel gibi kullanacak hem de tehdit edecek. Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum ama bi süre uzaklaşmanız gerekiyor. Ailenizin yanında kalın bir süre kendi özlesin ararsın bakalım.

Kaybetmekten korkuları yok. Ailenize açtınız mı konuyu? Tehdit etti demişsiniz. Ciddi bir durum olabilir. Yardıma ihtiyacınız varsa sakın ötelemeyin.
Evet annem biliyor ama babama söyleyemedim. Umredeler şuanda 15 güne gelecekler gelince gidicem yanlarına

Umreden gelecekler 10 gün sonra ben gidicem onlar gelmeden hazırlık yapıcam bana da iyi gelir burdan ayrilmak

Çok üzüldüm. Umarım aileniz destek olur. Bu konuda aileler çok önemli. Eşiniz ciddi boyutlara varan bir şeyler yaparsa da polis, dernekler bir çok şey var. Bizler de destek olmaya çalışırız.

Umreden gelecekler 10 gün sonra ben gidicem onlar gelmeden hazırlık yapıcam bana da iyi gelir burdan ayrilmak

Çok üzüldüm. Umarım aileniz destek olur. Bu konuda aileler çok önemli. Eşiniz ciddi boyutlara varan bir şeyler yaparsa da polis, dernekler bir çok şey var. Bizler de destek olmaya çalışırız.

Kararlı ve güçlü bir duruş sergilerseniz barıştırmaya kalkanları susturursunuz.

Adamın size sevgisi, saygısı hiçbir şeyi kalmamış. Kendinize yetmediğinizi kendi başınıza kalamayacağınızı hakkınızı savunamayacaginizi düşünüyor o yüzden umurunda değilsiniz.

Bu sefer ailenize gittiğinizde dönmeyin, kimseye söylemeyin ama bu amaçla gidin bu kararı da 10 günde sindirirsiniz. Eşiniz çocuğu zorla verseniz almaz inanın, sizi zayıf yerinizden vurmak için kullanıyor sadece.

Burada bir konu vardı, bir türlü boşanmayan her türlü şiddeti gören bir kadını kocası çocuğuyla tehdit ediyordu, kadın "tamam çocuklar sebde kalsın" deyip ailesine gitti ama biliyordu adamın yapamayacağını, nitekim yapamadi çocukları kadına verdi ve anlaşmalı boşanmayı kabul etti.

Yani demek istediğim blöf yaptığını bildiğinizi belli edin, ailenizden dönmeyin bir daha.

Hadi kötü kalpli olayım
Boşanmaya niyeti olan çat diye gider boşar, niyetin yokmuş demek ki.

Lütfen biraz oku, öğren; panik atak ve anksiyete psikolojik rahatsızlıklardır, öyle olmasa psikiyatriye gitmezdin değil mi?

Düşündüğün gibi iyi bir anne de değilsin, o nedenle hiç millete saldırma. Hadi ağzın bu kadar laf yapıyor git önce kocana yap.

Öylesiniz zaten . Çat diye boşar öylemi çocuğunuz olduğu halde bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz rahat bir şekilde. Yazık okuyan cahillerden biri daha aynı eşimin kafası herşey ağzında ama icraat yok

Öylesiniz zaten . Çat diye boşar öylemi çocuğunuz olduğu halde bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz rahat bir şekilde. Yazık okuyan cahillerden biri daha aynı eşimin kafası herşey ağzında ama icraat yok
Millete kötü kalpli, okumuş cahil vs gibi şeyler yazacağına aynaya bak ve ben kendim kaç kuruşluk insanım diye sor...ben senin puanını verdim, konuna da yazmayacağım artık.

Her erkek böyle değil tabiki.Allah göstermesin.Yeni ev aldık taşınıyoruz.Evin her şeyiyle ilgilendi temizliğinden dekoruna mobilyasından yerleşmesine kadar.Dün çıkmıştı kornişleri siliyordu.Valla ben kocama kurban olurum.İlgisiz yardımı dokunmayan kocayı yanımda tutmam.Siz nasıl sabrediyorsunuz?

Bu telefonu ve sosyal medyayı bulanın bin kere belasını versin zaten. Bağımlılık ve iletişim kopukluğu yaratıyor sanırım çoğu çift bundan yakınıyor bazen benim eşimde çok takılıyor ama çok calışıyor zaten kendine alan tanıyamıyor bi telefon var ona da çok laf etmiyorum kendiliğinden bırakır gelir yanıma sıkılınca çok sık boğaz vır vır ettikce daha da uzaklaşıyolar. Bizde cocuk yok cocuk olayı çok farklı ilgilenmesi gerekir yarım saat parka götürse evde biraz beraber etkinlik yapsanız yada cocuklu arkadaş varsa buluşturun çift arkadaşlarınızla çay için cocuklar oynasın trampolin gibi yerlere götürün bilmiyorum eşiniz de dışarı çıksın hava alsın böyle nereye kadar yada bırakın gidin cocuğu alıp hani insanın aklına başka bişey de gelmiyo belki yalnız kalsa bi düşünür

Cok guzel kavga etmiyorsunuz aferin. Cocugunuz icinde bukadar ezilen, herseyi alttan alan, pasif bir rol model anne. Sizce yapmaniz gereken kavga etmemek mi? Basari mi bu? Adam kendi cocuguyla ilgilenmiyor , telefondan basini kaldirip yuzunuze bakmiyor , onune koydugunuz kac cesit yemege burun kiviriyor sizde cocugunuzu bahane ederek kavga etmiyorsunuz.

Burada yorum yapanlara boyle agresif cevaplar vereceginize o telefonu esinizin elinden alip bir kirin bakalim surekli telefonla oynamak neymis gorelim.. kocanizin onune koymayin yemek madem yapabiliyorsaniz.

Cocugunuzu bahane etmeyin, siz pasifsiniz. Vereceginiz en dogru karar bosanmak ama kolay ikna ediliyorsunuz cunku bosanmaya gonlunuz yok.

Tamam abla ben pasifim sen ezdirme kendini

Beni ezebilmek kimsenin haddi degil zatende bana verdigin akli sende kendine kullan, ezdirme kendini. Cocuk icin anne ve baba olarak kotu orneksiniz. Millete de cahil falan diye laf atacagina bunlar neden benim basima geliyor diye dusun..
He abla ben ah aldım ondan geliyordur başıma he. Sensin seni kimse ezemez. Ben kötü biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…