İlgisiz Eş Sorunu

Ne yapmalıyım sizce konuşarak bir yere varamadım ayrılmak istedim defalarca tmreddetti tehdit etti
Burası Türkiye, bu ülkede çok çok ciddi bir şey olmadıkça kimse anadan çocuk alamaz, bunu sizde biliyor olmalısınız.
Bakın bu durum klasiktir, evde çocuğun yüzüne bakmayan adam karısı boşanmak isteyince önce evladım, yavrum diye ağlar duygu sömürüsü yapar, sonra çocuğumu alırım sana vermem der. Biz bunları yer miyiz? Hayır.
Çocuğu sizden alıp vermeyecek, bunun için savaşlar verecek bir baba modeli yok karşınızda. O kadar düşkün adam evladı evde yanıbaşındayken ilgilenir, karısını insan yerine koyar.
Cesaretinizi toplayın, böyle yaşanmaz. O minik evlada da yazık anne babanın iletişim kuramadığı mutsuz olduğu bir evde büyüyüp, rol model alacak. Siz annesiniz kararlar alırken her zamankinden daha net ve güçlü olmalısınız

Her adam böyle değil, 5 sene içerisinde yeni değişmediyse siz bu şekilde kabul etmişsiniz. Ancak yaşlanınca değişir o da bakıma muhtaç olduğu için.

Ben gitmeyi denemedim mi saniyorsunuz hemde kaç defa ama yok bırakmıyor peşimi ayrılmamak için yalvarıyor çocuğu almakla tehdit ediyor
Yapmayın rica ederim, 5 yaşındaki çocuk bile 2 yaşındaki çocuğun çok elzem bir durum olmadıkça babaya verilmediğini biliyor.

Bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var daha önce psikiyatriye gittim bunun için o yüzden korkuyorum psikiyatriye gitmem bir sıkıntı teşkil eder mi yani eşim olacak.kisi hep beni burdan vuruyor

Yapmayın rica ederim, 5 yaşındaki çocuk bile 2 yaşındaki çocuğun çok elzem bir durum olmadıkça babaya verilmediğini biliyor.
Sadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorum

Bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var daha önce psikiyatriye gittim bunun için o yüzden korkuyorum psikiyatriye gitmem bir sıkıntı teşkil eder mi yani eşim olacak.kisi hep beni burdan vuruyor
Psikolojik tedavi/terapi görmeyen insan kaldı mı bu ülkede, tek tük. Aldığınız şizofreni gibi geri dönüşü olmayan bir teşhisinizde yok, 10 kişiden 9'unda yaygın anksiyete bozukluğu var zaten. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir avukata danışın, belki burada konuya denk gelen avukat arkadaşlar görürse onlar da yazar.
Ben sizi hiç tanımayan bir hemcinsiniz olarak size bu hayatı layık görmüyorsam siz kendinize hiç layık görmeyin.
Milletin yetiştiremediği, iki güzel söz etmekten aciz adamlara hapsolup kalmayın. Ben kız annesiyim ve inanın her şeyi içimden gelerek söylüyorum, benim kızıma böyle davranacak adamın evinde kızımı 1 saniye tutmam

Sadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorum
İsterse eşinizin kendisi hakim olsun, boşanırken çocuk velayeti alan erkek sayısı 1 falan.
Mahkeme olana kadar o adamların havaları

Acaba çok mu yüz verdin? Biraz kendini geri çek. Mesela haftasonu kalkın çocukla kahvaltıyı yapın. Çocuğu da al çık. Sonra dışarıda ye gel. Seni özledi çocuk deyip ver çocuğu al telefonu sen geç yatak odasına yat. Sabah kalkınca kahvaltı falan hazırlama. Eve geldiğinde halim yok sen al dolaptan ye de. Bir dahaki evde olduğunda çocuğu bırak çık. Mis gibi yemekler yapmışsın burun kıvırmış. Çocuğa 5 dakika ayırmamış. Sana sormamış nasılsın günün nasıl geçti diye. Demek ki güzellikten anlamıyor. Sen de güzel davranma

Bende dahil Ülkenin yarısı psikiyatriste gitmiştir. Şizofreni vb bir hastaliginiz var mı, sanıyorum yok?
Eşinizin ailesinde hakim, savcı olmasi da birşey ifade etmez zira muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Kaldı ki eve geldiğinde bile 2 yaşındaki çocuğunun yüzüne bakmayan adam çocuğu alır mı?

İsterse eşinizin kendisi hakim olsun, boşanırken çocuk velayeti alan erkek sayısı 1 falan.
Mahkeme olana kadar o adamların havaları
İnsanın boşanmaya niyeti olmayabilir anlarım, bir anne olarak hakta veririm ama saçma sapan bahanelerin ardına saklanmakta komik geliyor bana... Boşanmak istemiyorum, kocamı yola getirmek istiyorum desin

İnsanın boşanmaya niyeti olmayabilir anlarım, bir anne olarak hakta veririm ama saçma sapan bahanelerin ardına saklanmakta komik geliyor bana... Boşanmak istemiyorum, kocamı yola getirmek istiyorum desin
Buna bende okeyim, herkesin kendi hayatı. Sonuçta burada yazılanı biliyoruz, ilişki dinamiğini bilmiyoruz, sinirle açılan bir konu mu bilmiyoruz.
Kişi boşanmakta istemeyebilir, düzeltme inancı olabilir. Böyle bir durumda ben istemiyorum der konu kapanır ama bahane duyunca bana da geliyorlar

eşiniz anladığım kadarıyla asker
nöbetli çalışıyor göreve gidiyor vs

herşeyi geçtim velayeti alsa nasıl bakacak çocuğa acaba? annesi filan hayattaysa ve bakarsa ona postalayacak ancak

hakimler de salak değil biliyor bunu.

siz adama çocuk + düzen sunuyorsunuz, anladığım kadarıyla kavga gürültü de etmiyorsunuz şu şartlarda adam için güzel bir evlilik, aradığı buymuş herhalde. o nedenle de boşanmaz
boşanmak istiyorsanız siz gidecek siz yeni düzen kuracaksınız, size kalmış bir durum bu

Aslında hep ilgisi azdı size karşı ama siz tolere edip , ona hizmet edip istediklerini yaparak yanınızda tuttunuz. Ona ilk ihtiyacınız olduğu anda sizi bırakıp gitti. İyi halinizde yanınızda olmak zor değil, kötü zamanda yanınızda olmak marifet. Adam hep böyleydi, hep böyle olacak. Sakın ama sakın asla 2. Çocuğu yapmayın. Hem çocuğa yazık.

Ne olmuş doktora gittiyseniz, zaten kocanız çocuğu istemiyor aslında. Sadece evde hizmetçi var zaten , soyu da yürüdü, bunları kaybetmek istemez. Hastalıkların ardına sığınarak, çocuğunuza berbat bir baba seçmenin sorumluluğundan kurtulamazsınız. Siz buraya fikir almamaya değil, birileri aman boşanma desin diye gelmişsiniz. Siz bilirsiniz boşanmak istemiyorsanız siz çelin adamı bize ne , ben sadece çocuğa acıdım.

Boşanmaya niyetim olmadığını nerden çıkardınız ki Allah aşkına... Sadece soruyu okuyup cevapları okuyup mu buna karar verdiniz. Bu ülkede adelet olmadığını sanırım bilmiyorsunuz haberde izlemiyorsunuz belliki. 2 defa boşanmak için gittim evden 2 farklı avukatla görüştüm ama bir şekilde gene barıştık aileler girdi araya sadece ilgisiz olmasını bahane ediyormusum gibi lanse ettiler vs ama ortalık o kadar kötü ki kendimi ve evladimi nasıl.koruyacagim düşüncesine girdim bı anne olarak . Beni anlamanızı beklemiyordum ama bu denli kötü kalpli düşüncelerinizi kendinize saklayın...

Allah korusun.. ben farketmedim sanırım 20 yaşında evlendim evlilik nasıl birşey bilmeden mecburen evlendim ailelerin baskısı ile

Siz kimsiniz benim çocuğuma acıyorsunuzki haddinizi bilin. Ben çocuğuma gayet iyi bakıyorum elhamdülillah. Sevgi olarak özellikle ben kavga etmiyorum etmiyorsam çocuğum için etmiyorum kavgalarimiza şahit olmasın diye . Ayrıca Panik atak ve anksiyete bir hastalık değildir zaten bilseniz zaten böyle konusmazsinız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…