- 18 Mart 2011
- 8.157
- 24.116
- 548
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Burası Türkiye, bu ülkede çok çok ciddi bir şey olmadıkça kimse anadan çocuk alamaz, bunu sizde biliyor olmalısınız.Ne yapmalıyım sizce konuşarak bir yere varamadım ayrılmak istedim defalarca tmreddetti tehdit etti
Her adam böyle değil, 5 sene içerisinde yeni değişmediyse siz bu şekilde kabul etmişsiniz. Ancak yaşlanınca değişir o da bakıma muhtaç olduğu için.Kızlar eşleriniz böyle mi ne yapicam.bu adamla ben 5 senelik evliyim 2 yaşında oğlum var Dün sabah nöbetten geldi geldi akşama kadar elinde telefon asla düşmedi sahibindende dolandı durdu amcası ailesiyle saatlerce telefonu görüşmesi yaptı birşey demedim çocukla hiç ilgilenmedi zaten ilgilenmiyor da TV açtı telefonla oynadı ben yemek vs yaparken diğer Zamanlarda ben oğlumla oynuyorum etkinlik yapıyorum bu arada gurbetteyiz destekçim hiçbir zaman olmadı doğumda dahil akşam çocuğu yıkadım uyuttum tam.oturalim.sohbet edelim.dedim.yok telefonuyla ilgileniyor söylüyorum anlamıyor karışma bana bunaltma beni diyor şanlı napiyorsam bugünde sabah gitti işe biz oğlumla 8. Buçukta kahvaltı yapıyoruz yaptık topladik etrafı oyun oynuyorduk 11de geldi işte. Normalde gelmez kahvaltı ona biseyler hazırla.derken oğluma vakit ayiramadim oda gene oynamadı çocukla balkonda sigara kahve keyfi yaptı gitti 1 buçukta geri ise 5 te geldi iş yeri eve yakın bu arada yemeğini yedi bide açım diye başımda bögurdu kıymalı ıspanak peynirli maydanozlu makarna dünden tavuklu pilav vardı begenmedin yemegin salçası az dedi zıkkım yiyesice çayın yanina portakallı limonlu kek yapmıştım Oğlum uyuduktan Sonra yeriz TV izleriz dedm saat 7 buçukta ben sigara icmeeye gitti sandım baktım yarım saat oldu gelmedi bakmaya gittim yatak odasında uyumuş telefonunu şarja takmış cocukla gram ilgilenmedi açıyor TV yi ben iş yaparken telefonla oynuyo gerçekten sinir krizi geçiricem ya çocukla.oturduk kekimizi yedik 9da uyutuyom zaten yazık çocuk.aksama.kadar baba baba diyor bu adam.niye böyle ya her adam böyle mi
Yapmayın rica ederim, 5 yaşındaki çocuk bile 2 yaşındaki çocuğun çok elzem bir durum olmadıkça babaya verilmediğini biliyor.Ben gitmeyi denemedim mi saniyorsunuz hemde kaç defa ama yok bırakmıyor peşimi ayrılmamak için yalvarıyor çocuğu almakla tehdit ediyor
Bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var daha önce psikiyatriye gittim bunun için o yüzden korkuyorum psikiyatriye gitmem bir sıkıntı teşkil eder mi yani eşim olacak.kisi hep beni burdan vuruyorBurası Türkiye, bu ülkede çok çok ciddi bir şey olmadıkça kimse anadan çocuk alamaz, bunu sizde biliyor olmalısınız.
Bakın bu durum klasiktir, evde çocuğun yüzüne bakmayan adam karısı boşanmak isteyince önce evladım, yavrum diye ağlar duygu sömürüsü yapar, sonra çocuğumu alırım sana vermem der. Biz bunları yer miyiz? Hayır.
Çocuğu sizden alıp vermeyecek, bunun için savaşlar verecek bir baba modeli yok karşınızda. O kadar düşkün adam evladı evde yanıbaşındayken ilgilenir, karısını insan yerine koyar.
Cesaretinizi toplayın, böyle yaşanmaz. O minik evlada da yazık anne babanın iletişim kuramadığı mutsuz olduğu bir evde büyüyüp, rol model alacak. Siz annesiniz kararlar alırken her zamankinden daha net ve güçlü olmalısınız
Sadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorumYapmayın rica ederim, 5 yaşındaki çocuk bile 2 yaşındaki çocuğun çok elzem bir durum olmadıkça babaya verilmediğini biliyor.
Psikolojik tedavi/terapi görmeyen insan kaldı mı bu ülkede, tek tük. Aldığınız şizofreni gibi geri dönüşü olmayan bir teşhisinizde yok, 10 kişiden 9'unda yaygın anksiyete bozukluğu var zaten. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız bir avukata danışın, belki burada konuya denk gelen avukat arkadaşlar görürse onlar da yazar.Bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var daha önce psikiyatriye gittim bunun için o yüzden korkuyorum psikiyatriye gitmem bir sıkıntı teşkil eder mi yani eşim olacak.kisi hep beni burdan vuruyor
İsterse eşinizin kendisi hakim olsun, boşanırken çocuk velayeti alan erkek sayısı 1 falan.Sadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorum
Bende dahil Ülkenin yarısı psikiyatriste gitmiştir. Şizofreni vb bir hastaliginiz var mı, sanıyorum yok?Sadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorum
Çocukla tehdit edip çirkinleşen adamla imadına boşanır insanBen gitmeyi denemedim mi saniyorsunuz hemde kaç defa ama yok bırakmıyor peşimi ayrılmamak için yalvarıyor çocuğu almakla tehdit ediyor
İnsanın boşanmaya niyeti olmayabilir anlarım, bir anne olarak hakta veririm ama saçma sapan bahanelerin ardına saklanmakta komik geliyor bana... Boşanmak istemiyorum, kocamı yola getirmek istiyorum desinİsterse eşinizin kendisi hakim olsun, boşanırken çocuk velayeti alan erkek sayısı 1 falan.
Mahkeme olana kadar o adamların havaları
Buna bende okeyim, herkesin kendi hayatı. Sonuçta burada yazılanı biliyoruz, ilişki dinamiğini bilmiyoruz, sinirle açılan bir konu mu bilmiyoruz.İnsanın boşanmaya niyeti olmayabilir anlarım, bir anne olarak hakta veririm ama saçma sapan bahanelerin ardına saklanmakta komik geliyor bana... Boşanmak istemiyorum, kocamı yola getirmek istiyorum desin
eşiniz anladığım kadarıyla askerSadece biliyoruz dimi benim dayım amcam yok.malesef adliye koridorlarında eşimin akrabalarında savcı hakim var bu yüzden endişem ayrıca psikiyatriye gittim daha önce bu yüzden de korkuyorum
Aslında hep ilgisi azdı size karşı ama siz tolere edip , ona hizmet edip istediklerini yaparak yanınızda tuttunuz. Ona ilk ihtiyacınız olduğu anda sizi bırakıp gitti. İyi halinizde yanınızda olmak zor değil, kötü zamanda yanınızda olmak marifet. Adam hep böyleydi, hep böyle olacak. Sakın ama sakın asla 2. Çocuğu yapmayın. Hem çocuğa yazık.3 senede boyle değildi hamileliğimin son haftası gerçek yüzünü gördüm diyebilirim birde doğumdan sonra beni bırakıp komutsni bekarlar gitsin zorla gitme demelerine rağmen lohusa halimle 1 haftalık çocukla tek başına beni bırakıp göreve gittiğinde anladim
Ne olmuş doktora gittiyseniz, zaten kocanız çocuğu istemiyor aslında. Sadece evde hizmetçi var zaten , soyu da yürüdü, bunları kaybetmek istemez. Hastalıkların ardına sığınarak, çocuğunuza berbat bir baba seçmenin sorumluluğundan kurtulamazsınız. Siz buraya fikir almamaya değil, birileri aman boşanma desin diye gelmişsiniz. Siz bilirsiniz boşanmak istemiyorsanız siz çelin adamı bize ne , ben sadece çocuğa acıdım.Bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var daha önce psikiyatriye gittim bunun için o yüzden korkuyorum psikiyatriye gitmem bir sıkıntı teşkil eder mi yani eşim olacak.kisi hep beni burdan vuruyor
Boşanmaya niyetim olmadığını nerden çıkardınız ki Allah aşkına... Sadece soruyu okuyup cevapları okuyup mu buna karar verdiniz. Bu ülkede adelet olmadığını sanırım bilmiyorsunuz haberde izlemiyorsunuz belliki. 2 defa boşanmak için gittim evden 2 farklı avukatla görüştüm ama bir şekilde gene barıştık aileler girdi araya sadece ilgisiz olmasını bahane ediyormusum gibi lanse ettiler vs ama ortalık o kadar kötü ki kendimi ve evladimi nasıl.koruyacagim düşüncesine girdim bı anne olarak . Beni anlamanızı beklemiyordum ama bu denli kötü kalpli düşüncelerinizi kendinize saklayın...İnsanın boşanmaya niyeti olmayabilir anlarım, bir anne olarak hakta veririm ama saçma sapan bahanelerin ardına saklanmakta komik geliyor bana... Boşanmak istemiyorum, kocamı yola getirmek istiyorum desin
Allah korusun..Aslında hep ilgisi azdı size karşı ama siz tolere edip , ona hizmet edip istediklerini yaparak yanınızda tuttunuz. Ona ilk ihtiyacınız olduğu anda sizi bırakıp gitti. İyi halinizde yanınızda olmak zor değil, kötü zamanda yanınızda olmak marifet. Adam hep böyleydi, hep böyle olacak. Sakın ama sakın asla 2. Çocuğu yapmayın. Hem çocuğa yazık.
Siz kimsiniz benim çocuğuma acıyorsunuzki haddinizi bilin. Ben çocuğuma gayet iyi bakıyorum elhamdülillah. Sevgi olarak özellikle ben kavga etmiyorum etmiyorsam çocuğum için etmiyorum kavgalarimiza şahit olmasın diye . Ayrıca Panik atak ve anksiyete bir hastalık değildir zaten bilseniz zaten böyle konusmazsinızNe olmuş doktora gittiyseniz, zaten kocanız çocuğu istemiyor aslında. Sadece evde hizmetçi var zaten , soyu da yürüdü, bunları kaybetmek istemez. Hastalıkların ardına sığınarak, çocuğunuza berbat bir baba seçmenin sorumluluğundan kurtulamazsınız. Siz buraya fikir almamaya değil, birileri aman boşanma desin diye gelmişsiniz. Siz bilirsiniz boşanmak istemiyorsanız siz çelin adamı bize ne , ben sadece çocuğa acıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?