- 25 Nisan 2023
- 432
- 728
-
- Konu Sahibi sheeymaacc
Gördüm yorumunuzu. Çok iyi demişsiniz. Sakın sineye çekmeyin. Erkekler için özel günlerden kaçmak çok kolay. Şimdi bunu geçiştirir. Sonra sevgililer gününü. Maddiyatı da bence belirtmeyin. Herkes zaten elinden geleni yapar. Aza tamah etmeyin yani. İnsan sevdiği için kısar yılın bir günü onu mutlu eder yani. Güzelce söylemişsiniz çok iyi yapmışsınız. Tatlı tatlı söyleyin. Kızmayın sakın. Aşkım içimde kaldı bu hafta sonu kutlayalım senden bekliyorum. Bunu benim söylemem bile çok yanlış lütfen bir daha böyle yapma. Deyin.MartiJonathon alıntı yapamadım galiba sizin yorumunuza cevap vermiştim
peki o sana ne yaptı ilişkiniz boyunca ? hediye vs aldı mı?Amin Allah razı olsun. Aynen öyle elin adamı adı üstünde el oluyor.. Bundan sonra bende öyle yapacagım zaten hiçbir özel gün kutlama vs yok bitti benim için yıldönümüzde çicek alıp işyerine göndermiştim mesela hep kadınlara çicek alınır bir kez o alsın hissetsin diye.
Maalesef eşiniz o zaman böyle bir insan olabilir. İnsanlar özel gün dışında bile hediyeleşmeli, öpüşmeli diye düşünüyorum. Tamam uzun evliliklerde bunlar azalabilir tabii ki ama siz henüz gençmişsiniz deEşim zor bir insan. Yatak odası dışında pek ilgili değil malesef..
O zaman açık açık konuşacaksınız. Tavır yapmakla olmaz. Sizin için önemli günleri unutmamamsını söylemelisiniz. Söylediğiniz halde yapmazsa o zaman sıkıntı büyükyani genel anlamda sinirli ama genç biri gibi değil ruhu çekilmiş gibi kendimi 70 yaşında hissediyorum diyor mesela benim heveslerimi anlayamıyor. Romantik değil
Birbirmizi sevdik demissiniz ama sadece siz sevmissiniz belliki adam evlenmek icin evlenmis. Ya zorla yaptircaksiniz ki zorla olana ne kadar mutlu olunabilirse ya da bir beklentiye girmiceksiniz esinizden. Dogum gununuz kutlu olsunEşim zor bir insan. Yatak odası dışında pek ilgili değil malesef..
geçen doğum günümde yüzük almıştı ama onu annesinin zoruyla aldı bunu biliyorum. Onun dışında yıldönümünde ben çicek gönderdikten sonra bana çicek aldı. İşe başladım herkes çicek yağdırdı işyerime 1-2 hafta söylendim sadece sen almadın diye yine almadı.peki o sana ne yaptı ilişkiniz boyunca ? hediye vs aldı mı?
Kesinlikle kalıbı bu deyip kabullenirseniz bu hep böyle gider durur. Zorlaysa zorla yine de yapacak. Siz baktınız böyle burun kıvırarak yapıyor veya size çemkiriyır bu durumu o zaman bir karar verirsiniz ama bence boşanmayı düşünmeden önce bir eğitmeye çalışın bari.O zaman açık açık konuşacaksınız. Tavır yapmakla olmaz. Sizin için önemli günleri unutmamamsını söylemelisiniz. Söylediğiniz halde yapmazsa o zaman sıkıntı büyük
Teşekkür ederim şu yorum biraz gözlerimi doldurdu. Zaman zaman bende böyle hissediyorum. Bu genç yaşımda sevildiğimi hissetmeyeceksem ne zaman hissedeceğim değil mi ? Ama imtihanım buymuş demekki.Birbirmizi sevdik demissiniz ama sadece siz sevmissiniz belliki adam evlenmek icin evlenmis. Ya zorla yaptircaksiniz ki zorla olana ne kadar mutlu olunabilirse ya da bir beklentiye girmiceksiniz esinizden. Dogum gununuz kutlu olsun
dün gece yüz vermedim zaten konuşmadım pek zaten sabah erkenden cıkıyorum evden daha görmedim.Ya evlilik zaten sevmediğin ve ya önem vermediğin şeyleri, yeri gelince gerekirse karşı taraf için yapabilmek değil midir? Doğum günü kutlamak zor bir şey değil küçük bir hediye almak pasta almak sevdiğin insan için yapılabilecek şeyler. Koyun tavrınızı yüz vermeyin
içinden gelmiyorsa sizin onu sevdiğiniz kadarıyla sevmiyor dmeekki sizde bencil olungeçen doğum günümde yüzük almıştı ama onu annesinin zoruyla aldı bunu biliyorum. Onun dışında yıldönümünde ben çicek gönderdikten sonra bana çicek aldı. İşe başladım herkes çicek yağdırdı işyerime 1-2 hafta söylendim sadece sen almadın diye yine almadı.
Yalnız değilsiniz.Erkeklerin geneli öyle.Benim babam özel günleri kutlamayı sevmez yinede bugünler dışında hediye alırdı anneme.1 senelik evliyiz görücü usulu evlendik ama birbirimizi sevdik öyle zorla vs olmadı. Dün doğum günümdü eşim gece saat 10a kadar hiçbir şey demedi yapmadı da. Ben moralim bozuk şekilde duruyordum en son sordu neye canın sıkkın diye. Bende doğum günüm bugun gün bitti hediye beklemedim en azından iyiki doğdun deseydin dedim . Unutmuşum iyiki doğdun dedi. Bende artık sitem ettim her şey maddiyat değil bi şarkı açarsın bana ithaf edersin, bir güzel şiir okursun söz söylersin hiç olmadı bir dal çiçek getirirsin dedim. Kendsim de doğum günlerini önemsemiyorum sende bana bir şey yapma dedi. yani böyle bir adam böyle bir eş. Biz genciz 50-60 yaşında değiliz ama öyle hissettiriyorsun dedim. Daha da konuşmadım ne yapmalıyım sizce gerçekten kendimi çok önemsiz hissettim. evet 27 yaşına girdim çocuk değilim artık ama yinede insan bir küçük hediye tatlı söz bekliyor. Çok kırıldım..
aynen o bana nasıl davranıyorsa öyle davranacağım bende artık. Yoksa olan bana oluyor.içinden gelmiyorsa sizin onu sevdiğiniz kadarıyla sevmiyor dmeekki sizde bencil olun
ne güzelYalnız değilsiniz.Erkeklerin geneli öyle.Benim babam özel günleri kutlamayı sevmez yinede bugünler dışında hediye alırdı anneme.
İmtihan değil bu seçimlerimizin sonucu. Kaderineze boyun eğmeyin. İstediklerinizi çekinmeden söyleyin valla. Susup oturanın hiç mutlu olduğunu görmedim. Aksine istediklerini söyleyenler hep mutluTeşekkür ederim şu yorum biraz gözlerimi doldurdu. Zaman zaman bende böyle hissediyorum. Bu genç yaşımda sevildiğimi hissetmeyeceksem ne zaman hissedeceğim değil mi ? Ama imtihanım buymuş demekki.
Erkek 10 yapıyorsa kadın 3 falan yapmalıaynen o bana nasıl davranıyorsa öyle davranacağım bende artık. Yoksa olan bana oluyor.
1 senelik evliyiz görücü usulu evlendik ama birbirimizi sevdik öyle zorla vs olmadı.
yukarıdaki iki alıntı her şeyi anlatıyor aslında ama alttaki alıntıladığım kısma çok üzüldüm. sevilmemek, bir imtihan değil. hayatın doğal durumlarından birisi. öte yandan siz de sevilmediğiniz bir evliliği sürdürmeye mecbur değilsiniz. siz sadece bunu imtihan olarak adlandırarak kendinizi kurban konumuna yerleştiriyorsunuz. böylesi kolayınıza geliyor çünkü bu evliliğin size verdiği konfor alanından çıkarak boşanmak işinize gelmiyor.Eşim zor bir insan. Yatak odası dışında pek ilgili değil malesef..
Ama imtihanım buymuş demekki.
Ya evlilik zaten sevmediğin ve ya önem vermediğin şeyleri, yeri gelince gerekirse karşı taraf için yapabilmek değil midir? Doğum günü kutlamak zor bir şey değil küçük bir hediye almak pasta almak sevdiğin insan için yapılabilecek şeyler. Koyun tavrınızı yüz vermeyin