- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SiZi azıcık sevse bunların hiç birini soylemezdı.Merhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
çok haklısınSabretmeye devam et aman diyim kacirma elinden siki siki tut malum kitlik var. Boylelerini bulunca hic birakmayin ki baskalarina zarar vermesinler aman diyim.
Bulunmaz hint kumaşıysa demekMerhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
SabretmeMerhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Sana bir şey söyleyim mi seni Allah kurtarmış bacım. Yaşı 15 falan mı bu ne salak salak tavırlar. Ay aşırı irrite oldum. Koş kız koş boşver sen bunu.Arkadaşlar, birçoğunuz kızmış, birçoğunuz da beni teselli etmiş teşekkür ederim. Dün itibari ile arayıp yanıma çağırdım ve bana kızıp en son '' hastayım seninle mi uğraşacağım? '' dedi. Ben de bunun üzerine instadan sildim, numarasını da sildim. Arkadaşlarını da sildim. Arkadaşının birtanesi yazmış beni niye sildin gibilerinden. Sonra bu benim gerizekalı beni arayıp '' sen bizim tayfadan kiminle konuşuyorsun? '' dedi. Bende durumu açıkladım. Tamam deyip suratıma kapattı ve dünden beri ne ben yazıyorum ne o. Sanırım böylelikle tamamen bitmiş oldu.
Niye Malatya ahahahahhaMalatyaspor'da mı oynuyor bu iyi aile çocuğu,pırlanta damat adayı ?
Arkadaşlar, birçoğunuz kızmış, birçoğunuz da beni teselli etmiş teşekkür ederim. Dün itibari ile arayıp yanıma çağırdım ve bana kızıp en son '' hastayım seninle mi uğraşacağım? '' dedi. Ben de bunun üzerine instadan sildim, numarasını da sildim. Arkadaşlarını da sildim. Arkadaşının birtanesi yazmış beni niye sildin gibilerinden. Sonra bu benim gerizekalı beni arayıp '' sen bizim tayfadan kiminle konuşuyorsun? '' dedi. Bende durumu açıkladım. Tamam deyip suratıma kapattı ve dünden beri ne ben yazıyorum ne o. Sanırım böylelikle tamamen bitmiş oldu.
Konu sahibi Malatyada yaşıyormuş ordan çıkarım yaptımNiye Malatya ahahahahha
Sanırım bitmiş olsun diyorsun bir de ya bittiğine inanman için küfretmesi mi gerek.Yapmayın böyle çocuk çok çirkin davranmış sen hala yanına çağırmışsınArkadaşlar, birçoğunuz kızmış, birçoğunuz da beni teselli etmiş teşekkür ederim. Dün itibari ile arayıp yanıma çağırdım ve bana kızıp en son '' hastayım seninle mi uğraşacağım? '' dedi. Ben de bunun üzerine instadan sildim, numarasını da sildim. Arkadaşlarını da sildim. Arkadaşının birtanesi yazmış beni niye sildin gibilerinden. Sonra bu benim gerizekalı beni arayıp '' sen bizim tayfadan kiminle konuşuyorsun? '' dedi. Bende durumu açıkladım. Tamam deyip suratıma kapattı ve dünden beri ne ben yazıyorum ne o. Sanırım böylelikle tamamen bitmiş oldu.
Adam gideli çok olmuştu da, sen bilmiyordun. Neyse. Selametle.Arkadaşlar, birçoğunuz kızmış, birçoğunuz da beni teselli etmiş teşekkür ederim. Dün itibari ile arayıp yanıma çağırdım ve bana kızıp en son '' hastayım seninle mi uğraşacağım? '' dedi. Ben de bunun üzerine instadan sildim, numarasını da sildim. Arkadaşlarını da sildim. Arkadaşının birtanesi yazmış beni niye sildin gibilerinden. Sonra bu benim gerizekalı beni arayıp '' sen bizim tayfadan kiminle konuşuyorsun? '' dedi. Bende durumu açıkladım. Tamam deyip suratıma kapattı ve dünden beri ne ben yazıyorum ne o. Sanırım böylelikle tamamen bitmiş oldu.
Böyle düşünmeniz beni üzdü. Aynısını o yapsa ve özür dileyip benim için uğraşmış olsaydı ben affederdim.E kaprisi yaptın mis gibi,hatta sevgilin telefonu almak istedi atarlandın çekilin uleynnn dedin. Okey,ben buyum dedin resti çektin. E sonra özür dilemek nedir ? Kendi kendini yalanlıyosun sırf oğlan elinden gitmesin diye. Böyle birine o ilgisiz oğlan pabuç bırakırmı zannettin! Tabi ki yenileriyle yola devam ediyor napacak atarlı giderli sonrada kendini yalanlayan kızı..