Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlgisiz erkeğe ne yapmalı?
- Konu Sahibi Dmlaaydn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
İlk okuyuşta yanlış anlayıp kahkaha atmam...Sabretmeye devam et aman diyim kacirma elinden siki siki tut malum kitlik var. Boylelerini bulunca hic birakmayin ki baskalarina zarar vermesinler aman diyim.
- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- 8 Nisan 2017
- 500
- 2.200
- 113
- 34
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 31
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
BildiğinMerhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi.
Sana bu cümleleri kurduktan sonra arkana bakmadan gitmeliydin. Kimse sana bu kadar değersiz davranmamalı, buna izin verme. Bu ilişki nasıl olacak o, gel dediğinde geleceksin git dediğinde gidecek misin?
Sana bu cümleleri kurduktan sonra arkana bakmadan gitmeliydin. Kimse sana bu kadar değersiz davranmamalı, buna izin verme. Bu ilişki nasıl olacak o, gel dediğinde geleceksin git dediğinde gidecek misin?