• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz erkeğe ne yapmalı?

Merhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?

Bu olayi gozumde canlandirdimda nekadar yorucu bir iliski. Daha 1 aydir tanisiyorsunuz. Birden telefonunuzu aliyorsunuz. Arkadasimla bulusacgm deyip cekip gidiyorsunuz. Sonra arayip tekrar ozur diliyorsunuz. Bu nedir yani 😁 Neyse sizi sevdigni dusunmuyorum.

Bu olayi gozumde canlandirdimda nekadar yorucu bir iliski. Daha 1 aydir tanisiyorsunuz. Birden telefonunuzu aliyorsunuz. Arkadasimla bulusacgm deyip cekip gidiyorsunuz. Sonra arayip tekrar ozur diliyorsunuz. Bu nedir yani 😁 Neyse sizi sevdigni dusunmuyorum.
Ben her zaman böyle davranmıyordum

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama büyümeniz lazım. Zerre kadar sevmiyor sizi. Gönül eğlendiriyor canı istediğinde o kadar. Bu tiplerden çok fazla var ve genelde onlarla birlikte olan kızlar "ilişkiye girdik sonra beni terk etti, çok pişmanım keşke yapmasaydım" diye ağlıyorlar. Kendinize bu saygısızlığı yapmayın.

Kaynar kazana atmalı. Yandım hanım dedikçe altına odun atmalı.

Bir aylık adamın niye peşinden kosuyorsunuz? Daha paylaşımınız bile pek yok. Bosverin gitsin. Başından dönmek daha kolay.

Ilgisizlik degil bu degersizlik
Ama fikrim uzun sureli ılişkilerde:
Kısasa kısas.. ilgisiz olunmalı...
Aman hatun elden kaçıyor, düşüncesiyle ilgilenmeye başlayacaktir. %70 ihtimalle.
%30 ile de durumu farkedip size b.k atip kendi ilgisizligini asla kabul etmeyip uzun suren tartismali gunlerden sonra kadinin alttan alip gormezden gelmeleri ile ilgili gunler kisa sureligine de olsa geri gelecektir...
Ama seninki daha flort donemi.
Bence basbaya gununu geçiriyor seninle terbiyesiz topcu.
Sen değerlisin.. bunu kendine hatırlat.. kimse sana boyle degersiz davranamaz.
allah kolaylik versin..

Son düzenleme:
Adam haklı. Demek ki 1 saatte olsa seni görmek istemiş. Hemen kompleksli davranıp telefona sarılıp arkadaş aramak ne mana? Sana ihtiyacım yok der gibi, sen olmasan da ben yerini dolduracak birilerini bulurum der gibi, sen bana bir saati layık gör ben bana saatlerini ayıracak insanları bulurum der gibi. Adam sonuna kadar haklı...

Merhaba, Bir aylık bir sevgilim var ve futbolcu. Ben biraz kaprisli biriyim ve o buna bildiğim kadarıyla alışkın değil. 1 hafta önce dışarıda buluştuk ve yanında arkadaşı vardı. Biraz İlgisiz davrandı ve '' idmana gideceğim 1 saatimiz var. '' dedi. Bende niye çağırdın bilsem gelmezdim deyip arkadaşlarımdan birini aramak istedim telefonu elimden çekti karşı çıktı. Bende en son '' arkadaşlarım ile takılacağım. '' deyip aradım ve masadan kalkıp gittim. Sonra bunu arayıp sinirlendiğimi söyledim. Sonra özür diledim. '' Bana niye böyle soğuk davranıyorsun?'' dedim. Bana '' Seni bir süre istemiyorum. Yaptığın hareketten sonra soğudum, gıcık alıyorum senden, uyuz oldum. Soğuk davranıyorum bunu hakediyorsun. Zamanla düzelir mi bilmiyorum bakacağız artık.'' dedi. 1 haftadır ben yazmadan yazmıyor, aramıyor, umursamıyor ve instadan durumları bana gizlemiş ama ben görüyorum ve il dışında şu anda. Gelince konuşuruz diyor. Ben sabrediyorum ama zorlanmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Bir ayda böyle yapan üç ayda bir yılda (o kadar sürer mi bilmem) neler yapmaz beee...Boşverr

Sabretmeye devam et aman diyim kacirma elinden siki siki tut malum kitlik var. Boylelerini bulunca hic birakmayin ki baskalarina zarar vermesinler aman diyim.
Qjwgwuwywıwyqıwtrtqeq ya :KK53:
Hayır madem kaprislenip atarlanıp kalkıp gittin , niye sonradan pişman oluyorsun ?

Arka tamponunu bi haftadır kaldırmışsın , iplememiş gelmiş ne yapmalıyım diyorsun ?

Basit bir şekilde bir şeylerin bitmesini kabul edememe hastalığı var çoğunlukta yemin ediyorum ya .

Baya baya sahibin olduğunu sanıyor herhalde. Üzerine düşme, daha kötü oluyor. O beklesin dönüp de seninle konuşmak için.

1 aylık insana 5 yıllık sevgiliymiş gibi davranmışsın
Rahatsız olduysan buluşma sırasında eve gidersin bi daha aramazsın olur biter
Buluşmaya arkadaşını getirmesi de nasıl bir kafa

Back