Yok ya temiz bence ben hiç şüphelenemedimyinede içiniz rahat etsin son olarak e devlete bakarsınız
Ama kız boş değilll
Ayyy ben bittim suan buna :):) bence de dayagi hakediyor ama sakinnnnnn kavgaya girme.. sonra hakliyken haksiz oluyorsun erkek gozunde ustune bide karsi taraf masum kiz rolune girip kac dudak bukmelerle isi halediyorArtık kızı dövmenin hayallerini kuruyorum
Ay birde naif ki sormayın
Tesekkur ederimler rica ederimler
İngiliz kraliyet ailesinde bile bu kadar terbiyeli, elit,düzgün kız modeli takılan birini bulamazsınız
Ayyy ben bittim suan buna :):) bence de dayagi hakediyor ama sakinnnnnn kavgaya girme.. sonra hakliyken haksiz oluyorsun erkek gozunde ustune bide karsi taraf masum kiz rolune girip kac dudak bukmelerle isi halediyor
Hahhaahahaha bu iyiymis.. iyiymis de sahsen bensuan senin adina gerildim... boyle o saclardan tutupppp 360 derece cevirmem lazim baska icim rahatlamaz. Boyle giciklarinda elalemin adamina bakmasini anlamiyorum ki. Yani tamam dunya da erkek kitligi var diye elaleminkinede asilmazki insan tovbe yarabbiiBu sebepten ötürü yapamıyorum bişey.
Yarın saksıda güzel bir Çiçek alıp güvenliğe bırakıcam. Askım gelirken getirir misin yoruldum çıkartamadım yukarı Dicem. Sinir olsun iyice kız.
Gecen hafta aldı daha bu hafta almaz bizimki
Yani var ya da yok diyemicem ama sıkıntılı bi durum gibi duruyo burdan bence konulmalısın sevgilinle ciddi ciddi[/QUOTE
Konuşmayı cok yaptık ama ben yöneticiyim bir hafif meşrebli kız için senelerin emeğinden olamam o konuşurken yüzüne bile bakmıyorum diyor bakıyorum evet öyle de. Numarası bile yok bende diyor.Bende dahada yenıden yenıden konuyu açarak kızı onun aklına sokmak istemiyorum.Erkek beyin farklı algılıyo yasakları.
Pembe fili düşünme gibi
Hahhaahahaha bu iyiymis.. iyiymis de sahsen bensuan senin adina gerildim... boyle o saclardan tutupppp 360 derece cevirmem lazim baska icim rahatlamaz. Boyle giciklarinda elalemin adamina bakmasini anlamiyorum ki. Yani tamam dunya da erkek kitligi var diye elaleminkinede asilmazki insan tovbe yarabbii
yani bence cok takma kizi sen herzaman ki cool havanla ise git gel arada bir sakalas gul eglen sevdiceginle.. kizda bu sevdadan vazgecsin yoksa KK ustune saldiricazBirde sevgilisi var haberi çıkarttı kendisi için yalan külliyen yalan
yani bence cok takma kizi sen herzaman ki cool havanla ise git gel arada bir sakalas gul eglen sevdiceginle.. kizda bu sevdadan vazgecsin yoksa KK ustune saldiricaz
Erkke arkadasina bir dedikodudan bahset kizda herpes virusu varmis. Vajinal su arkadasina söylemiş agrisi çokmus felan de boyle caktirmadan. Ayni klozete oturmamaya ozen gosteriyorim de. Ogrenc birsey yaaaa nasil kapmissa artik de. :)))Biraz dikkat mi çeksem fiziken acaba?
Erkke arkadasina bir dedikodudan bahset kizda herpes virusu varmis. Vajinal su arkadasina söylemiş agrisi çokmus felan de boyle caktirmadan. Ayni klozete oturmamaya ozen gosteriyorim de. Ogrenc birsey yaaaa nasil kapmissa artik de. :)))
Tiksinir kizdan.
Bence sevgiliniz aldatmıyor sizi ama kız tam bi neyse işte size ilgi gösteriyor ortam farketmeksizin,Kızı dikkate almıyor ilgisi açısından. Siz erkek arkadaşınızın dilini bilirsiniz sıkmadan kendinize daha çok çekin kız da kudursun kalitesiz şey bu arada da hep dikkatli ve temkinli olursunuz çaktırmadan
Bencede unuttur eşşegin aklına karpuz kabuğu misali olur hiç bi şey yok gibi davranıp alttan takip en iyisi olur :)Diken üstündeyim kız varken. Kız gelip bişey sorduğunda kafamı cevırıp bakmıyorum bile anlamasın bizimki kıskandığımı artık diye.
Birkaç kez konusunu açmıştım unutturuyorum artık
Bencede unuttur eşşegin aklına karpuz kabuğu misali olur hiç bi şey yok gibi davranıp alttan takip en iyisi olur :)
Şüphe yorucu ve öldürmeyen bi zehir.İnsanı ciddi manada zehirleyen birşeyimi şüphe.
Belki tecrübe olur diye soğukkanlı davranıyorum bende