İlgisi var mı? Yok mu?

Ettim bile başladı soru sormaya
Ben de seni merak etmiştim naptın acaba diye
Kız sen de mi tayt neyin giyip gitsen sksksn
Bir de uyuz olduğunu katiyen belli etme kıza, önemsendiğini anlar, totosu kalkar iyice
Hiç o yokmuş ya da zararsızmış gibi davran

Ben de seni merak etmiştim naptın acaba diye
Kız sen de mi tayt neyin giyip gitsen sksksn
Bir de uyuz olduğunu katiyen belli etme kıza, önemsendiğini anlar, totosu kalkar iyice
Hiç o yokmuş ya da zararsızmış gibi davran

Tayt için squat programı yapıp onu mors etmeyi düşünüyorum. Şimdide iyi ama bişeyi yapacaksan en iyi şekilde yap düşüncesindeyim

yok kız tayt giymiş de yok parfüm sıkmış da, devam et aynen bu şekilde.

Bugun erkek arkadasım almış çiçeği getirdi ofise mesai başlangıcında.
30 dakıka önce X mutfağa cay almaya gidince arkadaşıma dedim çiçeği mutfağa götürüp sularmısın diye.
Anlaşmalı tabi.
X mutfakta iken götürdü ona demiş çiçeğin çok güzel diye oda Benım degıl Hifa 'nın Y almış demiş.
A öyle mi dur koklayayım, çok zevkliymiş nerden almış acaba demiş.

30 dakıka önce X mutfağa cay almaya gidince arkadaşıma dedim çiçeği mutfağa götürüp sularmısın diye.
Anlaşmalı tabi.
X mutfakta iken götürdü ona demiş çiçeğin çok güzel diye oda Benım degıl Hifa 'nın Y almış demiş.
Ansjsnsns zeka seviyesi beni etkiledi.
“Nereden almış acaba”
Çiçek nereden alınacak Allah aşkına :olamaz:
Kız sen bu kızı boşuna takıyorsun. sksksmsm

Ben geldim yine ara ara uğradığım aradayım:))
8-9 Aydır kendine boşuna zindan ediyorsun sanki dünyayı.
Yani başta bir kızdım sevgiline mesafesini koysun vs diye de ortada harbiden bir şey yok sanki :)
Kız gıcık o kadar.

Ben geldim yine ara ara uğradığım aradayım:))
8-9 Aydır kendine boşuna zindan ediyorsun sanki dünyayı.
Yani başta bir kızdım sevgiline mesafesini koysun vs diye de ortada harbiden bir şey yok sanki :)
Kız gıcık o kadar.

Bende kıza uyuzum zaten. Şimdi çıkarken 3 kere masasındaki çöpleri 5 metre mesafe olan sevgilimin yanındaki çöp kovasına attı. Erinmiyorda gitti gitti attı deli diyorum artık yolunun üstündeki çöp kovası hem daha yakın, hem boş hem tersinde degıl.

Anlaşmalı tabi.

Telefonu sürekli ortada diyorsunuz bence bir şey yok boşuna kendinizi doldurmayın. Kız da farklı bir niyette olsa çiçeği koklamazdı sanki.

Var mı Bi fikrin?
takıntılısın ya da bunu fena halde takıntı yapmışsın. önemli olan senin erkek arkadaşının hisleri. erkek arkadaşın kıza karşı boşsa başka birinin senin erkek arkadaşına ilgi duyması seni hiç ilgilendirmez. kız kendi kendine platonik aşık oldu belki, ne yapacaksınız? kimsenin hissine de karışamazsınız ki. çok istiyorsan işinden ayrıl diyeceğim ama kendinize yazık edersin.

X