Nazar etmeGeldi şirkete hayret bugun hiç sesi soluğu çıkmıyor kızın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar etmeGeldi şirkete hayret bugun hiç sesi soluğu çıkmıyor kızın
Sana mı sevgiline miEttim bile başladı soru sormaya
Sen sevgiline yönel seninle ilgilensin kudurukta kudursun dursunKeske bana olsa
Ben de seni merak etmiştim naptın acaba diyeEttim bile başladı soru sormaya
Ben de seni merak etmiştim naptın acaba diye
Kız sen de mi tayt neyin giyip gitsen sksksn
Bir de uyuz olduğunu katiyen belli etme kıza, önemsendiğini anlar, totosu kalkar iyice
Hiç o yokmuş ya da zararsızmış gibi davran
yok kız tayt giymiş de yok parfüm sıkmış da, devam et aynen bu şekilde.
Ansjsnsns zeka seviyesi beni etkiledi.Bugun erkek arkadasım almış çiçeği getirdi ofise mesai başlangıcında.
30 dakıka önce X mutfağa cay almaya gidince arkadaşıma dedim çiçeği mutfağa götürüp sularmısın diye.
Anlaşmalı tabi.
X mutfakta iken götürdü ona demiş çiçeğin çok güzel diye oda Benım degıl Hifa 'nın Y almış demiş.
A öyle mi dur koklayayım, çok zevkliymiş nerden almış acaba demiş.
Ben geldim yine ara ara uğradığım aradayım:))
8-9 Aydır kendine boşuna zindan ediyorsun sanki dünyayı.
Yani başta bir kızdım sevgiline mesafesini koysun vs diye de ortada harbiden bir şey yok sanki :)
Kız gıcık o kadar.
Bugun erkek arkadasım almış çiçeği getirdi ofise mesai başlangıcında.
30 dakıka önce X mutfağa cay almaya gidince arkadaşıma dedim çiçeği mutfağa götürüp sularmısın diye.
Anlaşmalı tabi.
X mutfakta iken götürdü ona demiş çiçeğin çok güzel diye oda Benım degıl Hifa 'nın Y almış demiş.
A öyle mi dur koklayayım, çok zevkliymiş nerden almış acaba demiş.
takıntılısın ya da bunu fena halde takıntı yapmışsın. önemli olan senin erkek arkadaşının hisleri. erkek arkadaşın kıza karşı boşsa başka birinin senin erkek arkadaşına ilgi duyması seni hiç ilgilendirmez. kız kendi kendine platonik aşık oldu belki, ne yapacaksınız? kimsenin hissine de karışamazsınız ki. çok istiyorsan işinden ayrıl diyeceğim ama kendinize yazık edersin.Var mı Bi fikrin?