İlgisi var mı? Yok mu?

O bir aylık süreçte ne olmuş olabilir ki? Fazla düşünmeyin derim sakin olun.

Sakinim neden panik olayım.
Yani üzerinden uzun zaman gecti.
Erkek arkadasım ayrıldığımız için pişmandı.
Kendisi geri dönmek istedi hatta o Zaman
Net hatırlayabileceğim bişey yok malesef.

Başkasının erkek arkadaşıma ilgisi olmasının beni hiç ilgilendirmemesi konusunda hak veremedım.
yapacak bir şey olmadığı için öyle söyledim ben, ilgilendirmez diye. uzak tutulabilir ama ilgisini tamamen kesmek için çok daha radikal kararlar almak lazım, mesela sevgilin ve senin o işten ayrılması hatta şehirden falan ayrılması gibi, ortam değişikliği anlamında yani. sevgilisi olan insana ilgi duymak etik ya da doğru bir şey mi? bence de hayır, etik değil doğru da değil. ben ilişkisi olan birine ilgi duysam bu belli olmasın diye elimden geleni yapardım. ama herkesin ahlak anlayışı, doğru yanlış anlayışı farklı. yani bu durumda başka bir kadının sevgiline duyduğu teorik anlamda seni ilgilendirse de pratik anlamda ilgilendirmiyor çünkü buna engel olamazsın. olabilmen için senin bişeyleri değiştirmen lazım, iş değişikliği, ortam değişikliği gibi. düzenini bozması gereken sen olursun bu durumda.

Hiç erinmeden hem postunuzu, hemde tüm yorumlarınızı okudumhala şaşkınım kendime nasl erinmedim diye. Ama çok akıcıydı ben napıym. Acaba nolmuş nolmuş diye sona geldim. Şahsen ben sevgilinden şüphelenmedim.Lakin kıza uyuz oldum. Bu ne azim, bu ne hırs. Hiç bıkmadan 9 ay kendi çapında flörtleşmeye çalışmış sevgiliniz temiz bence. Zira sizin kart borcunuzu felan yatırmadısı bana çok masumca geldi. Seni aldatan ve duyulursa senin onu terkedeceğini bilen bi erkek o kadr parayı hava parası yapmazdı. Ayrıca çok şanslısınız istedğiniz zaman telefonu sizde, şifrelerinş biliyosnz. Kişiye özel kalmsı gereken edevlet şifresini bile sorgusuz verebiliyoraa korkmayn bu adamdan. Ayrıca çok güzel akıcı yazmşssnz. Muhtelemelen normal hayattada böyle konuşuyorsnz diye tahmn ediorm. Böyle konuşan bi kadını, taytlı bi ucubeye değişen erkeğin aklnda sorun ararm

Yorumunuzdaki incelikleriniz ve okumaya zaman ayırdığınız için tesekkur ederim.
Konuyu açmamdaki ilk amaç acaba kızdan şüphem gereksiz mi diye düşünmemdi. (Hani günahını alıyorum diye)
Sonrasında yazdığım o maddeler doğrultusunda aralarında bişey var mı?Olabilir mi?Gibi sorulara olaylara dış gözle bakılması adına kk üyelerinin desteğini istememdi.

Taytını tahtını geçtim. Karakter yoksunudur bu tarz insanlar. Arsızlar.
Gırtlaklayasım geliyor. Ama sakin oluyorum. Olmak zorundayım işyeri burası diyorum kendi kendime.

Varsa sevgisi ilgisi ben değil o işini değiştirmek zorunda yaptığı sey doğru olmadığı için.
Gözünün görmeyeceği kadar uzakta olmalı ki aklından çıksın.
Olaki bir gun ayrılırsak o zaman görebilecegı uygun ortak mekan arayışına girmeli.
Bu kadar uzun sure sessiz sakin kalıp bu flörtöz durumları izleyebilmek gercekten kolay değil.
Emin değildim madde madde yazdım bir çok insan olaya dışarıdan baktıklarında benımle aynı kanıda oldular.
Bugüne kadar bunları yapanın yarınlarda olayı farklı boyuta getirip ilişkime zarar vermesinden korkuyorum.
Ben ne kadar ses etmemeye azimliysem o da pes etmemeye azimli.

Kiza yeşil bir işik yansaydi durmazdi sizinlede yüzsüzce konuşurdu aralarinda doğru düzgün bir ileşim olabilse zaten havasindan durulmaz ama yok .Sosyal medyadan veya baska turevlerinden ulasmis olabilir ve yuz bulamamis olma ihtimali var bence .Bu devamli olan bir iletisim degil muhtemelen eskiden net bir adim atti oda ters tepti.
Bu arada erkek arkadasinizin yaninda bu kizdan bahsetmeyin. Esegin aklina karpuz kabugu dusurmemek lazim tabi
Rahatsiz olmaniza hak veriyorum ama kizin davranis seklini bitirmesi icin ya kendisi o isten ayrilmali ya da sevgili bulmali bu durumlarda henuz gümdem de degil ama hayat bu her sey bir an da degisir ...

Bende artık bu kanaatteyim erkek arkadasım her ne kadar bana anlatmasada benimle ayrı oldugu süreçte bişey oldu ve konuştular bence.

Benımle ayrı oldugu dönem ki hat benim üzerime kimlikten çıkartsam hattı olur mu kullanılamıyor diyor ama sms falan çıkar mı acaba. 2016 ocak ayından itibaren kullanılmıyor

Bende artık bu kanaatteyim erkek arkadasım her ne kadar bana anlatmasada benimle ayrı oldugu süreçte bişey oldu ve konuştular bence.
Çok takilma kurcaladiğina değmez kendi iç huzurunu bozma boşuna
Illaki hayatta böyle tarz durumlar başimiza gelebiliyor beteri olmasin yeterki sen ilişkini güçlendirmeye odaklan.Kulaklarini tika demiyorum ama bir seyden şüphe duyarsan yeniden bakarsin
Parfüm olayinda da kizin sıktığini düşünüyorum.

Ben olsam kızla konuşurdum direk..davranışlarından rahatsız olduğumu dile getirirdim..neden aylardır huzurunuzu kaçırıyosunuz ki..

Ben olsam kızla konuşurdum direk..davranışlarından rahatsız olduğumu dile getirirdim..neden aylardır huzurunuzu kaçırıyosunuz ki..

Kim kabul eder ki? Suçladığımı düşünecek belki de ben zor durumda kalayım diye erkek arkadaşımın kulağına gitmesini sağlayacak.Dedikodu kazanı gibi şirket. Bire nin ekleyip etrafa yayabilir. Erkek arkadaşım ondan hoşlanıyormuş gibi bir algıda yaratabilir. 80 kişilik vardiyalı ofisteyiz. Uzun süre çalıştığımız için gruplar halınde aile gibi takılıyoruz.
Kendini mağdur gösterme potansiyeli çok çok yüksek. Yengeç burcu birde dokunsam ağlar.

Yanında pc güncellerken falan yapmış olabilir.
Zaten gece ikide vardiyadan çıkıp eve giderken bile eyeliner çeken birinden beklerim.

Rica ederim. Bence hiç muhattap olmayın derim. Kendini önemsemesine, hatta ortaya çıktı nasıl olsa deyip sevgilinize açılma fırsatına nail olmuş olur. Sevgilinizde bu durum karşısında hoşnut olup ikilemde kalabilir. Siz sevgilnzle daha fazla ilgilenin. Onun yannda daha fazla kur yapın. Sevdiğinizi dile sıkca getirin. Ama aklına bu durumu düşürmeyin

Böyle bi iş arkadaşından ben çok çektim Allah yardımcınız olsun bazıları çok karaktersiz yaa evli,nişanlı,sevgilisi var hiç fark etmiyor timsah gibi “ayrılsalarda ben kapsam” diye bi kenarda bekliyorlar.Bu arada da boş durmuyorlar tabi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…