İlgisi var mı? Yok mu?

Hergun skype yükleyip silecek değildir herhalde

ben eşimle sevgiliyken o swarm kullanırdı ben kullanmazdım kardeşimin arkadaşlarından birinden istek attım(erkek) cocuğun şifresini de aldım. hergün kontrol ederdim oradan. hergğn de görüşürdük. günde 5 kere silip yüklediğim olmuştur.
gerçi ben kadınım erkekler böyle biley yapar mı bilmiyorum.
aklınızı bulandırmak gibi oldu ama yazmadan edemedim

Aslında yapacak olan her türlü yapar ama bu kadar tesadüf ve kızın yılışıklığına artık sabrım kalmadı. Kaysın istiyorum ayağı. Yada varsa bişey çıksın ortaya alsın tepe tepe kullansın. Düşününce bir insan bişey yapmak istiyorsa siledebilir yükleyedebilir. Hergun.

Öncelikle bu kız şirkette kaç yıldır çalışıyor? Bir anda kızın ilgisinin olması tuhaf başlangıç zamanını hatırlıyorsanız eğer tekrar bir düşünün mutlaka sizin veya erkek arkadaşınız tarafından olan bir şeyler vardır ki kimsede kaç yıl ilişkisi olan bir adama yürümez diye düşünüyorum ( kendi fikrim). Ilginç gelen şey ise erkek arkadaşınız işim olmaz dediği halde neden iş için bile mesafe koyamıyor istese çok rahat yapabilir tabi hoşuna gidiyorsa orası ayrı.. Biraz uzak durun iş veya izin günü de dahil mutlaka bir şey varsa açık verir. Tabi diğer yorumlara bakınca da gizli bir iletişim aracı benimde aklıma geldi.

Bu kız kaba tabirle sevgilinize alenen yürüyor, beyefendi de durumdan haberdar ve hoşnut. Dünden beri düşünüyorum ne yapılabilir diye, konuyu takipteyim dahiyane bir fikir gelirse paylaşacağım :)

Şu izin değiştirme olayınıza kadar kızın yürüdüğünü düşündüm sevgilinize ama yanlış anlamadıysam kızın izin günlerinde sevgiliniz de ortalıktan kayboluyormuş sanırım işte orda bi sıkıntı var.

Bu kadar tesadüfün ard arda gelmesi bence saçma Ikı sey bile üst üste gelse şüphelenirim ben

Google gecmısı full dolu standart günlük haberler oyunlar ve fotoğraf mk. Ivır zıvır ve mobilyalar.

Google gecmısı full dolu standart günlük haberler oyunlar ve fotoğraf mk. Ivır zıvır ve mobilyalar.
İyi bari. Benim aklıma şöyle bir fikir geldi. Sevgilinizin dikkatini size karşı canlı tutacak şeyler mi yapsanız, mesela yeni hobiler yeni fikirler, sürprizler falan. N'oluyo bu kadına desin. Hobileri de onunla birlikte yapabileceğiniz şeyler seçin. Heyecan yaratın

Ata binin, model uçak ya da gemi yapın, poligonda ateş edin, doğa yürüyüşü de olur. Sizden beklenmedik absürt hobiler olsun. O sizinle gelmese bile bunları yapın hem yeni macera belki size de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…