İlgisi var mı? Yok mu?

Acaba ikinci bir telefonu olabilir mi senin bilgin dışında.Şüpheleniyorsanız kesin altından bişey çıkar.

Yarın kızın mesaisi var akşam. Ne yaparsa izleyip izleyip yazıcam taktik alıp yapıştıracağım

Acaba ikinci bir telefonu olabilir mi senin bilgin dışında.Şüpheleniyorsanız kesin altından bişey çıkar.
Varsa şirkette olamaz o tel illaki elinde görürdüm . Evede sabah 8 de gidiyor aksam 6 da cıkıyor yemek Mi duş mu mesajlaşma mı 10 saat içinde. Aslında yapan yapar. İsim soyısım Türkiye'de cok hat taraması yapardım yoksa

Benim şüphelerim doğru çıkmıştı maalesef. Sizin gibi, ilk önce birşey dikkatimi çekti ama aynen dedim ki "o kadar da art niyetli olma ya, paranoya yapıyorsun boşuna" dedimm vee.... O şühpelendiğim kızla yakında evleniyor. Konudan anladıpım sizde de gerçekten ilginç durumlar var ama inşaallah sevgiliniz pas vermiyordur ve vermez.

Ya uzun olmazsa Nasıl olmustu olay?

Ya aralarında bir şey olsa o kız sana söyler ayrılman için ve sevgiline kavuşur. Evli değilsiniz boşanma gibi bi prosedür yok pat pat söyler. Bence ilişki yok ya
Kız plan yapıyo bence sen ondan süphelen aranız bozulsun aklın kurcalansın diye sonra da kendi teselli verecek yakınlaşacaklar bence planı bu
E devletten adına başka hattı var mı bakabilirsin ama sanmıyorum
Tek cevap bulamadıgım parfüm konusu onu da sorsaydınız keşke. Sandalyeye montunu falan astı da üstüne mi sıktı acaba kız hani masasına oturup her yere parfüm sıktı demiştinizya?

Parfüm belki de bana öyle geldi. Biraz takip edip belki yumuşatıcı kokusudur tekrar tekrar aynı koku ise o degıldır.
E devletten şifresi bende olsa bakabilirmiyim adına hattı?

Bana söylemese bile hiç mi bilerek denk getirmez aynı mekana yada arkadaşı ile haber uçurmaz.

Parfüm belki de bana öyle geldi. Biraz takip edip belki yumuşatıcı kokusudur tekrar tekrar aynı koku ise o degıldır.
E devletten şifresi bende olsa bakabilirmiyim adına hattı?
Evet e devlette telefon numaraları görünüyo hatta bi ara haberlerde çıkıyodu adınıza olan hatları kontrol edin sizin adınıza hat alabilirler falan diye. Şifresini verir mi
Veya yanınızda edevlete girsin çıkmadan alın bir şeye bakar gibi bakın
Girdikten sonra nereye tıklamak gerekiyo bilniyorum ama bakılıyo yani bilen biri yazsın kızlaaarrr :)

B

Verir verir şifre sıkıntısı yok

2.500 TL maaş alan Adam para biriktirdim gecen aydan deyip 2000 tllik kredimi kapatmış. Ben aldatsam Bi onla Bi benle yerdim.

B

Verir verir şifre sıkıntısı yok
Online işlemlerden de bakabilirsiniz
Birde whatsapta son kullandıgı emojilere bakın size göndermediği kalp malp bir şey varsa son gönderilen kime göndermiş diye sorarsınız
Kopyaladıklarından bakın telefonda
Whatsap aramalarına bakın
Bunları kimsenin silmek aklına gelmez
İnsta facede numarasını sorgulatın kız hani emin misin demiş ya
Veya üzerine kayıtlı no çıkarsa onu da sorgulatırsınız zaten öyle bir şey varsa belli ne oldugu ama ben hiç ihtimal vermiyorum o kızla birlikte olsa siz gidip o varken öptürüyomuşşunuz kız görüştüklerinde sorun yapar diye size uzak bile davranır hem kızı anlattıklarınızdam gözümde canlandırdım da arada bir şey olsa hiç susacak bi tip değil. Erkek arkadaşınız survivor meselesinde falan hiç cevap da vermemiş tlftan kafasını kaldırmamış
Ben sanmıyorum bazı konuları okuyunca o hissi alıyorum ama bu konuda hiç aldatma hissi alamadım umarım yanılmam

İnstagram ve Facebook aktif olarak bende acık rehberleri karşılaştırıyorum çıkmıyor kızın nosundan bişey. Erkek arkadaşımın Adınada baktım aynı sekılde.telden falan. Mail gercekten 4 yıldır aradıgı seylerle dolu. Yaptığını temızleyen bir tip degıl ilk yıllarımızda 2013 -2014 falandı 2010 yılındakı eski kız arkadaşı ile olan konuşmasını yakalatmıştı cinsel içerikli

Yok ya temiz bence ben hiç şüphelenemedim yinede içiniz rahat etsin son olarak e devlete bakarsınız
Ama kız boş değilll

Oyy kıyamam ya bu adam aldatmaz bence
Kız boş değil ama adamın hiç umru değil bence
Kredı kartından 3 gun önce kardesıme de tel cektırdı tek cekım. Benımde aklım almıyor hem bakırını hem kredi kartını bana sarfedip baska kıza ne yedirecek diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…