İlgisi var mı? Yok mu?

Kendinize döndürmeden’den kastım, kızı kışkırtın bir şekilde.
Onun size yaptığını siz ona yapın.

Normalde ben de öyle düşünüyorum ama buradan bakınca eşek çoktan harekete geçmiş en azından durumdan memnun görünüyor.
Bu işi kendinize döndürmeden çözün.
Eğer şirkette güvendiğiniz derdinizi açtığınız yakın arkadaşınız varsa o gitsin sevgilinize desin.

Kız geldi yaren e bir şeyler ima eder gibi konuştu, yaren renk vermedi ama canı sıkıldı. Sen izin veriyorsun resmen buna, falan desin.
Siz de her şeyden habersizmiş gibi o gün biraz mood düşürün. Çaktırmadan da izleyin bakalım.

Bu kez kıza gidip çıkışırsa arkadasım zor durumda kalabilir:KK70:

Kendinize döndürmeden’den kastım, kızı kışkırtın bir şekilde.
Onun size yaptığını siz ona yapın.

Neler neler yapıyorum.
Erkek arkadaşıma bakarken yalandan gidip kendimi öptürmeler.
Tam soru soracağı sırada destek istemeler.
Sinir oluyor.
Bazen diyorum bişey yapsın da döveyim tek kelime söylesin

Bu kez kıza gidip çıkışırsa arkadasım zor durumda kalabilir:KK70:

Çıkışmaz merak etme. İş ortamı orası okul sırası değil. Yaşı da 20 degil.
Şimdi uykum açıldıkça kendime geliyorum, yaptığının altı boş olmasın madem
Kızı kışkırtmaya bak.
Onun sana yaptığını sen ona yap.
Yanında yüksek sesle ona imalı şeyler şöyle.

Mesela tayt örneği vermişsin, ben olsam bulunduğu ortamda başkası ile konuşurken,

Millet giyinmeyi bilmiyor resmen ezberlemiş bir tayt üstüne geçirip geliyor, zevk sahibi olmayınca olmuyor işte, der dalgasını geçerdim.

Daha güzel fırsatların olur gün içinde.

Hiç değilse için soğur bir nebze.

Sonunda patlarsa ne ala.
Hem sevgiline laf taşıyıp taşımadığını da görürsün.

He bana sorsan, ben gunah dahi alıyor olsam, erkek arkadaşımdan rahatsız olduğum bir şey konusunda duyarlı olmasını beklerdim.
Uykularımı kaçıracak kadar rahatsızım ve erkek arkadaşımın umrunda değil bana rağmen yüz vermeye devam ediyorsa kendi bilir.
Gider açık açık ben seninle uğraşamayacağım, benden değerli değilsin. Kendime zararı oluyor artık bu ilişkinin.
Sana rahatsızlığımı dile getirdim, neye ne kadar kıymet verdiğin ortada, hadi eyvallah derdim.

Bunu yerli yersiz kıskançlık yapan, özgüveni düşük bir kadın olmadığınızı varsayarak yazıyorum.
Öncesinde gereksiz kıskançlık problemleri yaşıyorduysanız ciddiye alınmıyorsanız onu bilemem :)

Çıkışmaz merak etme. İş ortamı orası okul sırası değil. Yaşı da 20 degil.
Şimdi uykum açıldıkça kendime geliyorum, yaptığının altı boş olmasın madem
Kızı kışkırtmaya bak.
Onun sana yaptığını sen ona yap.
Yanında yüksek sesle ona imalı şeyler şöyle.

Mesela tayt örneği vermişsin, ben olsam bulunduğu ortamda başkası ile konuşurken,

Millet giyinmeyi bilmiyor resmen ezberlemiş bir tayt üstüne geçirip geliyor, zevk sahibi olmayınca olmuyor işte, der dalgasını geçerdim.

Daha güzel fırsatların olur gün içinde.

Hiç değilse için soğur bir nebze.

Sonunda patlarsa ne ala.
Hem sevgiline laf taşıyıp taşımadığını da görürsün.

Tayt olayında dinlenme yada sigara odasında yakalarsam diyecegım ;
X sen ne kadar şanslışın Y Benım tayt giymemi istemiyor. Sen rahat rahat dolaşıyorsun.
Adam artık nasıl kalça gördüyse tayt giyende midem bulanıyor tayt giyeni görünce diyor diyecegım :KK48:

He bana sorsan, ben gunah dahi alıyor olsam, erkek arkadaşımdan rahatsız olduğum bir şey konusunda duyarlı olmasını beklerdim.
Uykularımı kaçıracak kadar rahatsızım ve erkek arkadaşımın umrunda değil bana rağmen yüz vermeye devam ediyorsa kendi bilir.
Gider açık açık ben seninle uğraşamayacağım, benden değerli değilsin. Kendime zararı oluyor artık bu ilişkinin.
Sana rahatsızlığımı dile getirdim, neye ne kadar kıymet verdiğin ortada, hadi eyvallah derdim.

Bunu yerli yersiz kıskançlık yapan, özgüveni düşük bir kadın olmadığınızı varsayarak yazıyorum.
Öncesinde gereksiz kıskançlık problemleri yaşıyorduysanız ciddiye alınmıyorsanız onu bilemem :)

Kızla konuşurken yüzüne bile bakmıyorum ( bakmıyorda)
Hafif meşrepli Benım yapabilecegım baska ne var diyor.

Tayt olayında dinlenme yada sigara odasında yakalarsam diyecegım ;
X sen ne kadar şanslışın Y Benım tayt giymemi istemiyor. Sen rahat rahat dolaşıyorsun.
Adam artık nasıl kalça gördüyse tayt giyende midem bulanıyor tayt giyeni görünce diyor diyecegım :KK48:

Ya işte direkt muhatap olmak bana göre değil.
Bir de ona ne yani su dediğinden? Onun yerine yüksek sesle dikkat çekici ofis muhabbeti döndürürken sok lafını sus pus kalsın orada.
Valla tarz meselesi biraz
Önceden çok fenaydım, şimdi epey törpülendim :) her cümleden karşındakine aşağılayıcı laf sokma potansiyelim vardır.
İnsanların sinirleri ile oynamasını iyi bilirim. Ama yapmıyorum :)
Böylelerine saklıyorum :KK70:

Ya işte direkt muhatap olmak bana göre değil.
Bir de ona ne yani su dediğinden? Onun yerine yüksek sesle dikkat çekici ofis muhabbeti döndürürken sok lafını sus pus kalsın orada.
Valla tarz meselesi biraz
Önceden çok fenaydım, şimdi epey törpülendim :) her cümleden karşındakine aşağılayıcı laf sokma potansiyelim vardır.
İnsanların sinirleri ile oynamasını iyi bilirim. Ama yapmıyorum :)
Böylelerine saklıyorum :KK70:

Valla fıtratınızda var o belli.:KK50:
Şanslısınız.
Dolaylı yoldan sinir bozmayı deneyecegım illaki oluşuyor ortam:dondurma:

Valla fıtratınızda var o belli.:KK50:
Şanslısınız.
Dolaylı yoldan sinir bozmayı deneyecegım illaki oluşuyor ortam:dondurma:

Aşırı kıskanç biriyim.
Eşimin haberi yok diyeyim sen anla :)
İyice ölçüp tartmadan, kendime gerçekten bir sebep bulmadan bir şey söylemem.
O kadar ki 5i evli 11 yılımız bitti.
Kıskançlık muhabbeti aramızda 5-6 kere dönmüştür.
Onda da somut bir şey yapmasını beklerim.
Yapmasaydı zaten karakter olarak kendimle zor bir savaş veriyorum bir de onunla uğraşamazdım.

O yüzden dedim, ben bunlarla ugraşamam, kendime çok ciddi zarar veririm farkında olmadan. Hiç o topa girmem

Eğer, e iyide x hanım ben burada sizin her sorunuzun muhatabı değilim, demek yerine, kendine vazife bilip kızın yanaşmasına fırsat veriyorsa bu bir seçimdir bana göre.
Zaten kuyruğu kıstırıp, gururumu hiç edip gelmişim söylemişim rahatsızım diye. Yeterince zor bu bana. Bir de üstüne kayıtsız kalınmaya katlanabileceğimi sanmıyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Aşırı kıskanç biriyim.
Eşimin haberi yok diyeyim sen anla :)
İyice ölçüp tartmadan, kendime gerçekten bir sebep bulmadan bir şey söylemem.
O kadar ki 5i evli 11 yılımız bitti.
Kıskançlık muhabbeti aramızda 5-6 kere dönmüştür.
Onda da somut bir şey yapmasını beklerim.
Yapmasaydı zaten karakter olarak kendimle zor bir savaş veriyorum bir de onunla uğraşamazdım.

O yüzden dedim, ben bunlarla ugraşamam, kendime çok ciddi zarar veririm farkında olmadan. Hiç o topa girmem

Eğer, e iyide x hanım ben burada sizin her sorunuzun muhatabı değilim, demek yerine, kendine vazife bilip kızın yanaşmasına fırsat veriyorsa bu bir seçimdir bana göre.
Zaten kuyruğu kıstırıp, gururumu hiç edip gelmişim söylemişim rahatsızım diye. Yeterince zor bu bana. Bir de üstüne kayıtsız kalınmaya katlanabileceğimi sanmıyorum.

Oynarız o zaman cıldırtırım da. Ben 8-9 ayı uzaktan emın olmakla gecırdım boş yere suçlamayayım diye. Hemen hemen herkes kızın boş kapı olmadığına emin. Bu aksam g Mail'i kurcalayacağım. Yarında kıza ufaktan alttan Odun veririm. :KK54:

Selam,

Neredeyse yıl oldu buraya yazmayalı, bu konuyu görünce dayanamadım:KK14:

İlişkilerde insanların ayrı ayrı vakit geçirmeye de ihtiyacı var bence. Aynı ofiste olduğunuz için izin gününü yalnız (uyuyarak vs.) geçirmek istemesi normal bana kalırsa. Ben de kolay kolay yanlış anlamam bir şeyleri ama burada yazdıklarınız bana da acayip geldi. Önerim, evde uyuyacağım dediği bir izin gününde evi bir ziyaret edin. Bakalım ne yapıyor.

Selam,

Neredeyse yıl oldu buraya yazmayalı, bu konuyu görünce dayanamadım:KK14:

İlişkilerde insanların ayrı ayrı vakit geçirmeye de ihtiyacı var bence. Aynı ofiste olduğunuz için izin gününü yalnız (uyuyarak vs.) geçirmek istemesi normal bana kalırsa. Ben de kolay kolay yanlış anlamam bir şeyleri ama burada yazdıklarınız bana da acayip geldi. Önerim, evde uyuyacağım dediği bir izin gününde evi bir ziyaret edin. Bakalım ne yapıyor.

Yalnız yaşamıyor ailesi ile yasıyor bunu gerxeklestiremem:KK43:
Tesekkur ederım yorumunuz için.

günaydıııın.

biri sormuş güzel misin diye. hemen googledan baktım. eğer çıkan foto sen isen konu sahibi güzel kadınmışsın maaşallah :KK49:
keşke adınla hesap açmasaydın ama. neyse olan olmuş.

konuya gelecek olursak bence de erkek arkadaşın kıza ayar vermeli. vermiyosa demek ki rahatsız olmuyo. ne yapardım bilmiyorum. belki bişey yapmazdım ama ciddi anlamda sinir olurdum her ikisine. gözlemlemeye devam dicem galiba

Gelişmeler oldukça yaz buraya :KK14:

Kadın hissediyorsa altından muhakkak bir şey çıkıyor:KK51:
Sizin kuruntu yaptığınızı düşünmedim nedense
Kızın ilgisi/niyeti belli gibi de, erkek arkadaşınıza pek anlam veremedim. Aralarında bir şey yoksa da kızın ilgisinden pek memnun belli ki.
İlginizin üstlerinde olduğunu belli etmeden takip edin
Sonunda iç açıcı şeyler çıkmayacak gibi :KK14:

Ayni sekilde dusunuyorum
Kiza karsi net adim attigini/atacagini sanmam ama kiza ilgisi var/flort hosuna gidiyor

Ailesiyel yaşıyorsa izin gününde yaptığı yapacağı şeylerden de süpheleniyorsanız uyuyacam bugün dinleneyim dediği zaman çıkın gidin evine süpriz şekilde aşağı in sana iyi geceler öpücüğü vermeye geldim diyin sevdiği bir şey götürün bahaneniz olsun arada yapmışlığım vardı eski sevgililerime tabi arabam vardı kolaydı ama

günaydıııın.

biri sormuş güzel misin diye. hemen googledan baktım. eğer çıkan foto sen isen konu sahibi güzel kadınmışsın maaşallah :KK49:
keşke adınla hesap açmasaydın ama. neyse olan olmuş.

konuya gelecek olursak bence de erkek arkadaşın kıza ayar vermeli. vermiyosa demek ki rahatsız olmuyo. ne yapardım bilmiyorum. belki bişey yapmazdım ama ciddi anlamda sinir olurdum her ikisine. gözlemlemeye devam dicem galiba

Tesekkur ederım daha fazla açık vermeyelim:halay:

Kızı bi seferınde mesaisi bittiği için çalışma ortamından mutfağa yollatmıştım zorla erkek arkadaşıma.
O günden sonra mesaisi bitince daha kalmamıştı.
Ben Nasıl davranıyorum bana bakmalısın ilgim var mı yok iş dışında konuşmuyorum onda bile evet hayır diyorum diyor.
Tersle diye söyleyınce de tartışma oluyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Ailesiyel yaşıyorsa izin gününde yaptığı yapacağı şeylerden de süpheleniyorsanız uyuyacam bugün dinleneyim dediği zaman çıkın gidin evine süpriz şekilde aşağı in sana iyi geceler öpücüğü vermeye geldim diyin sevdiği bir şey götürün bahaneniz olsun arada yapmışlığım vardı eski sevgililerime tabi arabam vardı kolaydı ama

Bu hafta için plan yaptık haftaya deneyeceğim bunu tesekkur ederim.

X