- 16 Şubat 2011
- 6.601
- 54
Bir kitap da benden :
Koku - Patrick Suskind
bunu filmi var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kitap da benden :
Koku - Patrick Suskind
biz psikoloji dersi almamıştık ama kendi imkanlarımla suçlu profilleri araştırmıştım
dış görünüş olarak zaten seri katiller çok sıradan olurlar yada en azından öyle görünürler, bu sıradanlık korkutuyor beni zaten
hatta bazıları örnek vatandaştırlar
ben çok araştırdım bulamadım ama
evet, o benide çok etkiledi
bu arada ted bundy filmlerinden izledim, 2 tane sanırım, hoşuma gitmedi
güzel yansıtmamışlar gerçekteri
ted bundy yi basit bi elizabetçi gibi göstermişer bi filmde
diğeride çok basitti zaten
beğenmedim
Bir kitap da benden :
Koku - Patrick Suskind
nefsi müdafa değil anlatılan,bu testi geçtin iyiye doğru gidiyor.
ikincisi duygularına hakim olamazlar,otokontrolleri yoktur...bu konuda nasılsın?duygularına hakim olabiliyormusun yoksa en basit bir sinirli anında karşındakine bıçakla saldırabilirmisin ya da içeceğine hiç tereddüt etmeden zehir katabilirmisin?
Mantımla arama kimse giremez :)
.
biraz ciddi biraz şaka diyeyim
ilk yorumumdada yazmıştım bende bu tarz şeyleri okurum veya ölülere rahatlıkla bakarım korkmam demiştim carrie arkadaşımızda benden sadece meraktan ilgimizi çekiyordur
ama bazı insanlar bu tarz şiddet tarzı olaylardan cinayetlerden zevk alabiliyorlar işte bu noktada sorun vardır demek istedim
o kadar okudum ama ben hala bi anlam vermiş değilim böyle şeylere
yani benim aklım almıyor
yinede herşey saldırganın çocukluğuna dayanan birşeydir
herşey çocuklukta başlıyor
peki o fritzl olayına ne diyosunuz?
Bir de Carrie Criminal Mind dizisini ilk sezondan itibaren izlemelisiniz.
Eminim çok seveceksiniz :)
Bir kitap da benden :
Koku - Patrick Suskind
yok, şiddete karşıyım ama beni birisi çok kızdırırsa bıçakla saldırmam ama okkalı bi osmanlı tokadı atarım diye düşünüyorum
ben annemle mantının arasına girdim ama
çok sıkı fıkılar ama girdim
eğer gerçekten duyguları hissediyorsan, taklit etmek ya da olması gereken tepkiyi vermek değil, sosyopatlar bunu yapıyormuş işte, seri katillerde sanıldığının aksine psikopatlardan değil sosyopatlardan çıkıyormuş onlar çok iyi sıradan olabilirler ama kendine ben psikopat mıyım diyen bir insan kendinde bir şeylerin yanlış olduğuna dair kafasında bir ampul yanmış kişidir, gerçek psikopat bunları sorgulamaz;
''psikopat ve sosyopatın ortak bir özelliği vardır. psikopat da sosyopat da sadece kendi ihtyaçlarına önem veren, hareketlerinin başkaları üzerindeki etkilerini asla düşünmeyen bireylerdir. öte yandan psikopat, yakıp yıkan bir öfkeye sahiptir, mutlaka onu tanıyan birileri vardır. sosyopat ise genelde içinde büyüyen öfkesini ustaca saklar, toplumla aynı kafada olmasa da nazik, ağırbaşlı, hitap yeteneği kuvvetlidir, böylece insanları kolaylıkla etkileyebilir, elbette bu da kendi emellerini gerçekleştirme arzusundan dolayıdır. ancak belli bir süreç boyunca yaralar, zarar verir hatta öldürürken evli ve çocuk sahibi olması, çevresince saygı görmesi muhtemeldir. suçlarından dolayı yakalandığında çoğu kişi hakkında ' bunu yaptığına inanamıyorum, o karıncayı bile incitemez ' der."
buldum ama ingilizce kendim icin almancasini aricam
özelden yolluyorum linki
bunu filmi var sanırım
bunun filmini izledim ben
hani o kızları öldürüp parfüm yapan seri katil değil mi
sonra o kokuyu kafasına döküyo millet onu parçalıyo
sonu biraz saçma oldu
O da son derece mide bulandırıcı..son zamanlarda çok yaygınlaştı ama bunun bir benzeri de bizim doğudan çıktı.öz babası kızını hamile bırakıyor annesi de biliyor ama konuşamıyorlar. Çocuk doğuyor büyüyünce gerçeği öğreniyor lisedeydi sanırım. Ve tabi arkasından bir dizi bunalım geliyor. Adam babası mı dedesi mi? Kadın annesi mi ablası mı? Çok kötü gerçekten. Ama o kız da 18 yıl kalmış sanırım yani hiç mi kaçamamış bir şekilde? Koca 18 yıl bir odada
farketmez
inglizcede biliyorum ben