burcu ve senın burcun nedir?
kıskanç olmanın sebebi; sevgilinin zorluğu değil
ilgisizliği bence.
"küçücük bebekten kıskanma" konusan takılan arkadaşlarım, zaten neden bu halde olduğumu bilsem, burda size danışıyor olmazdım. ben de zor durumdayım. siz hislerinizi kontrol edebilir misiniz? ben edemiyorum çünkü ve çok zor durumda kalıyorum.
Bunu bizim cevaplarımızla aşamazsın arkadaşım.Normal bir kıskançlık değil çünkü...
Ne söylesek sana fayda etmez.Sizin yapıcağınız ya bir psikologla görüşmek ya da biraz sosyalleşmek.Bence asosyal olduğunuzdan sevgilinize bu kadar sarmışsınız.Canınız sıkılıyor o yanınızda olmayınca bu sıkıntıyı gidermek için her dk size mesaj atsın,size odaklansın istiyorsunuz ama bu çok yanlış.
O bebek erkek olsa kıskanmazdım belki demişsiniz bence sorun asıl burada,bu yüzden uzman desteği almanız lazım.
"küçücük bebekten kıskanma" konusan takılan arkadaşlarım, zaten neden bu halde olduğumu bilsem, burda size danışıyor olmazdım. ben de zor durumdayım. siz hislerinizi kontrol edebilir misiniz? ben edemiyorum çünkü ve çok zor durumda kalıyorum.
Ben zaten tavsiyemi yaptım, bir psikoloğa görünün dedim.
Bana gerçekten çok garip geliyor, eşim sokaktaki bebeği sevse bile benim hoşuma gidiyor.
Bu onun babalık duygularının olduğunu, çocukları sevebileceğini gösteriyor bana.
Hislerimizi kontrol edemeyiz ama kendi kendimize durumu sorgulayabiliriz bence.
sosyalleşmek için yurtta bir sürü kapı çaldım ama insanların işi gücü var, yeni arkadaş edinmek gibi bir tasaları yok işte
aynı sınıfta okuduğumuz için bütün gün zaten yanındayıp deyip akşamları benimle konuşmak istemiyor mesela. biraz zor bi insan kendisi. bu da benim kıskançlık oranımı arttırıyor.
benim burcum aslan, hep ilgi odağı olmak isterim :)
onun burcu yay, hep özgür olmak ister.
bunların da etkisi vardır tabi. çünkü buradaki ççoğu kızın yazdıklarını okuyorum da sevgilileri hep onları el üstünde tutuyor aşkımlar canımlar tatlısınlar.
ama benim sevgilim hiç öyle biri değildir, bense hep ilgi beklerim ondan.
bebeği çok tatlı bulduğunu söyledi, resimlerini çekmiş. bana hiç böyle ilgi göstermediği için kıskanmış olabilirim.
Sadece yurda bağlı kalma o zaman canım,sınıfındaki insanlarla diyalog kur.Anladığım kadarıyla sevgilinle aynı sınıftasın bu yüzden sınıftakilerle muabbet etmiyorsun sanırım ama diğerleriyle de konuş,iletişim kur.
Ve sosyalleşmek illa arkadaşla olmaz.Kendini geliştirecek etkinliklere katıl.Tiyatro,dans,fotoğrafçılık vs. bir sürü kurslar var.
garip olan şu arkadaşım
''bebek erkek olsa kıskanmam '' diyorsun.
burada olay kuzenınin bebegini sevmesi değil, cinsiyeti kız olan bir bebeği sevmesi.
burada olay ; kuzenlerden nefret edıyorsun diye
bebeği sevmemesini istiyorsun sandım.
ama keşke durum böyle olsaydı
durumun vahim.
yani kendi cinsinden olan herkesi kıskanıyor sevgilisinden hayatında sevecegi tek dişi ben olmalıyım gibi bir dusunce ama buda mumkun degilki :26: bana kalırsada bir uzmandan yardım almalı
hmm, aslan burcu hep kendı sözü geçsin ister
yay burcunun özelliklerini pek bilmiyorum.
bence konuyu farklı yöne çekme
''kız olmasaydı kıskanmazdım'' dedin canım.
yani o bir varsayım, belki de kıskanırdım. ama kız olması daha bir sinir ediyor beni. çünkü bu kız büyüyecek ve yaşı kaç olursa olsun sevdiğim insanın benden daha tatlı bulduğu bir kız olacak. :S
yani o bir varsayım, belki de kıskanırdım. ama kız olması daha bir sinir ediyor beni. çünkü bu kız büyüyecek ve yaşı kaç olursa olsun sevdiğim insanın benden daha tatlı bulduğu bir kız olacak. :S
canım ben zaten hastalık olduğumu bildiğim için, burdan fikir istedim. belki daha farklı bir açıdan bakmamı sağlarsanız, en azından azalır bu duygular. çünkü eskiden bu kadar kafaya takmıyordum.
durumumu anlatsam da kimse anlamaz ki. bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum, sevgilim ve ben ikimiz de sınıftaki bir kişiyle bile anlaşamıyoruz. çünkü biz gezmeyi gülmeyi eğlenmeyi seviyoruz, ama onlar sırf ders çalışıyor, bu nedenle sınıfa da sonradan katıldığımız için yıldızımız barışmadı. ve o kadar yoğunuz ki benim kendime ayıracak vaktim. boş vakitlerimde de kıskançlık yapıp ağlıyorum, gerçekten vahim durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?