Bebek oldu kız, kucağına almayacaksın diyorumdan sonrasını okumadım
Yeni moda bu sanırım yeğeni kuzeni yeni doğan bebeği kıskanan çok...
Tam yorum yapacağım sırada olumsuz yorum yapmayın demişsin en son cümlede
Peki
Kendini onun yerine koy öyleyse
Yeğenin olsaydı erkek kucağına alma deseydi?
Veya diğerleri???
Ciddi bir ilişki ki 2 yıl olmuş ancak bir uzmandan yardım almaya çalışın diyeyim bari sadece.
Yazdıklarını okuyunca bile bunların seni ne kadar yorduğunu ve yıprattığını tahmin etmek mümkün. Ben de sevgilimi inanılmaz kıskanıyorum ama bu derece bir kıskançlık beni ne kadar yorardı düşünmek bile istemiyorum. Bence asıl mesele burada sevgilin değil. Bu sorunun kaynağı tahmin ettiğinden çok daha derinde olabilir bu nedenle sana tavsiyem mümkünse psikolojik yardım alman. Bu yardım hem senin kendi kendini yıpratmanı engeller, hem de madem ciddi düşünüyorsunuz geleceğiniz için daha sağlıklı adımlar atabilirsin.
evet gerçekten çok yıprandım. geceleri uyku uyumuyorum. herkes uyurken sabahın 4ünde bunların düşünüp ağlayan bi insan oldum. psikoloğa gitmeyi düşünüyorum aslında ama bir türlü fırsat olmadı. kendim çözmeye çalışıyorum. ama senin dediğini ben de düşündüm. yani sorun çok derinlerde olabilir.
Bu kıskançlığın cinslerle bir alakası var mı peki?
Bir erkek dostundan da aynı şiddetle kıskanıyor musunuz beyefendiyi?
aslında sadece onlara karşı değil, ama onlar hayatında olmak zorunda. başka kız yok hayatında. hiçbir kızla muhabbet etmesini istemiyorum tabki. mesela işyerinde çalışırken de birlikte pasta yemelerini kıskanıyordum. ama eğer kıyaslarsak, yoldaki bir kıza baksın, kızarım. ama kuzenleriyle vakit geçirince deliriyorum. mesela telefonla konuşsun o kadar kıskanmam. ama ben yokken karşılıklı oturup muhabbet edip gülmesin istiyorum. bir de benim sevgilim böyle durumlarda bana hiç mesaj atmaz, 1 saat 2 saat cevap yazmadığı olur. bunlar da tetikliyor olabilir. o da hiç çaba göstermiyor yani.
diger sayfadaki yorumunu buraya aldım burdan cevap vercem
ama bu kdr kıskanclık iyi degilki peki ne anlamda kıskanıyorsun karsı cins manasında bakıp aralarında ya birsey olursa gibimi yoksa onlara ilgi gosterip seni aksattıgı icinmi
aslında sadece onlara karşı değil, ama onlar hayatında olmak zorunda. başka kız yok hayatında. hiçbir kızla muhabbet etmesini istemiyorum tabki. mesela işyerinde çalışırken de birlikte pasta yemelerini kıskanıyordum. ama eğer kıyaslarsak, yoldaki bir kıza baksın, kızarım. ama kuzenleriyle vakit geçirince deliriyorum. mesela telefonla konuşsun o kadar kıskanmam. ama ben yokken karşılıklı oturup muhabbet edip gülmesin istiyorum. bir de benim sevgilim böyle durumlarda bana hiç mesaj atmaz, 1 saat 2 saat cevap yazmadığı olur. bunlar da tetikliyor olabilir. o da hiç çaba göstermiyor yani.
diger sayfadaki yorumunu buraya aldım burdan cevap vercem
ama bu kdr kıskanclık iyi degilki peki ne anlamda kıskanıyorsun karsı cins manasında bakıp aralarında ya birsey olursa gibimi yoksa onlara ilgi gosterip seni aksattıgı icinmi
bence
onlara fazlasıyla ilgili olup, konu sahibine ilgisiz olmasından kaynaklıyor bu durumu
ve hastalığa doğru ilerliyor.
aynı sınıfta okuduğumuz için bütün gün zaten yanındayıp deyip akşamları benimle konuşmak istemiyor mesela. biraz zor bi insan kendisi. bu da benim kıskançlık oranımı arttırıyor.
aralarında bişey olacağından değil canım, olmayacağına eminim zaten hiç o gözle bakmıyorum. ama rahatsız oluyorum, paylaşamıyorum sanırım onu kimseyle. illa ben de yanında olcm o zaman paylaşabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?