Iletme 3. Sınıf yardıım

duuyguu

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
389
2
296
37
Kocaeli
Arkadaşlar kocaeli üni. Mezun olduktan sonra dikey geçiş yaptım a.ö.f ye işletme 3. Sınıfa bu sene bana ders çalışma hakkında yardımcı olacak var mı aranızda. Nasıl çalışılır? Yardımcı kitaba ihtiyaç var mı? Nasıl çalışırsam dersleri verebilirim.anlatabilir mısınız?

canımöncelikle hayırlısı olsun bende halkla ilişkiler son sınıfım seneye geçiş yapmayı planlıyorum allah izin verirse ...
sana muratın yardımcı kitabını öneririm orda çıkacak özet bilgiler sorular hepsi mevcut.

teşekkürler

3. sınıfım murat yayınlarının kitaplarından yararlanıyorum
geçtim bakalım bu senede bu şekil devam etcem

ben bu sene işletme son sınıf öğrencisi oldum. size tavsiyem mutlaka yardımcı kitap edinin ve geçmiş yıl sorularını bilgisayarınıza indirin tabi bu arada verilen kitaplarda ünite sonlarında yer alan soru kısımlarınıda gözden geçirin yani anlıyacağınız çalışmadan olmuyor :))

cnm işletmenin en zor dersleri finans ve maliyet muh. onlr için mutlaka yardımcı kitap şart

murat yayınlarından hangı kıtapları alacaz butun ders kıtaplarını fılan mı yoksa hepsı bır ıkı kıtapdakı toplu test seklınde yardım beklıyorum kıslar almak ıstıyorum bende

ben açıköğretim iktisat a bağlı çal.ekonomisi endüstr. ilişk. mezunuyum.çok şükür 2005 te bitti.ben nacizane bilgimi paylaşayım.murat yayınları derslerin ve soruların olduğu yardımcı kitaplarını almıştım.son senelerde egem yayınları sırf soru bankası vardı ekstra onu da almıştım.ayrıca açıköğretim kitabının (üniverste verdikleri) sorularını çözdüm.özetleri ve tanımlarına çalıştım

ayrıva ilkumutun cdlerindende faydalanabilirsin.faydalanan arkadaşım var.kitaplardan da çalışarak çalıştığı dersten geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…