- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
Ilk baslarda sessiz kalin zamanla tanidikca arkadaslik saglamlastikca emin olun kimse gerçeklerden kaçamıyor ve tükürdüğünü yalıyor o zaman söyledikleriniz ve soylenenler ilk baslardaki gibi kirici algilanmaz cunku ilk zamanlar her zaman daha akilda kalici iz birakir tanistikca samimiyet artar. iletişim psikolojik bir süreç dilin de kemiği yok söylenen kelimelere çok takılmayın, bir katile safi adam öldürdü diye kötü insan diyebilir miyiz ? Belki kazaydı kim bilir ? On yargı hoş bir şey değil. hepimiz insaniz kimse içinde inanılmaz kötü değildir sanmıyorum, herkesin bir yasam mücadelesi verdiğini herkesin geçmişinde yaşadığı bir takım problemler olduğunu hatırınıza hep getirin.Çok haklısınız.İnsanların kendini övmesi tabi ki olağan bir şey. Ben de överim onları. Yeri gelir moral olsun diye pembe yalanlar da söylerim. Ama bir insan kendini övmek için başkalarına hakaretvari cümleler kurunca, başkaları üzerinden egolarını tatmin edince ben bu tarz insanlara saygı duyamıyorum ve bende ipler kopuyor. Tabi bunu da ilk hatada yapmıyorum. üst üste olunca ben de tutamıyorum kendimi. Sussam da sonradan aşırı bir rahatsızlık duyuyorum.
Bu Zamanda öyle işinize gelmeyen insanla gorusmeyin siz kenidinize yetersiniz gibi şeylere girmicem çünkü asosyal bi çağdayız insan seçme şansımız sıfır ya elimizdekini tutmasını bileceğiz ya da hiç bu işlere kalkışmayacağız .
Insan insana lazım