- 1 Nisan 2022
- 11.506
- 11.995
- 248
- 31
- Konu Sahibi senvarsindiye
Bir süre sonra ne kadar seversen sev insanı sinir basıyor söyleyeyim.benim de bu tarz ten uyumumuzun şahane olduğu, o içten sevgiyi iliklerime kadar hissettiğim bir ilişkim var.2,3 günde bir görüşüyoruz.öyle ki daha fazla sevginin, uyumun olduğu bir birliktelik olma ihtimali aklımdan bile geçemez.gelelim sadede.yeri geliyor hasta oluyorsun diyelim.özel hastaneye gidiyorsun.ilaçlar, tetkikler falan derken ona göre bir ücret çıkıyor tanı.canın ciğerin sevgilini çağırıyorsun tabii desteğe.adam geliyor öpüş, koklaş buraya kadar çok iyi ama.git hadi işlemleri yaptır da sıcacık evimize gidelim diyemiyorsun.o hasta yatağında hesabı ödeyebilecek mi ödeyemeyecek mi onu düşünmek zorundasın.o günlük ödese 3,5 gün sonra sıkıntıya girip girmeyeceğini düşünmek zorundasın.sıkıntıya girerse en ufak bir yemeğe çıkma durumunda bile hayatım bu ay çok açıldım senden olsun mu tarzı erkeği benim gözümde bitiren muameleleri maruz kalmak durumundasın.gece içkili mekana gitsen o daha sıkıntı.istediğin gibi içemezsin bile.özel günlerde istediğin skalada hediyeler bekleyemezsin.keza aldı diyelim bu sefer gez.e tozmak parası sende kalmak zorunda olacak.demek o ki bu tarz kişiler insanı sinir hastası yapar.ya ona patlarsın ya kendine.ben birlikte yaşam olmamasına rağmen bu tarz sorunlar yaşıyorum.aynı evde hiç tahammül edemem bu sevgiye rağmen.sürekli kendinden öte onun maddi durumunu düşünmek zorunda kalıyorsun bu da seni gergin ve stresli yapıyor.zamanla saygıyı da kaybedip, kavgalar çıkmaya başlar bence.evlenecek insanın en az memur maaşı olmalı bence.yoksa bu devran dönmüyor.sağlam maddiyat lazım evlilik için.yoksa benim gibi2,3 günde bir görüşmek daha iyi bence.Terfi alıp yükselebileceği bir iş değil malesef
Son düzenleme: