• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İlaçlar nereden takip ediliyor kuzu, kalbim öyle kırık ki ,şimdi kan tahliliji bekliyorum , bugün kadını görmemek için yanına gitmedim , bana Diyorum yaşama şansı onda 2 , ne bekliyorsun diye,bişey diyemedim , Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Hastanede yapılan işlemlerde olması lazım da oraya nerden girdiğimi hatırlamıyorum.
Giriş yaptığı gün, takılan serum, yapıştırılan bantın ücretine kadar yazan bi yer var.

Çok geçmiş olsun umarım iyi geçmiştir
Sagolasın iyiyim çok şükür. Agrı ve kanama var yavas yavaş gececek insallah. Dr 6 hafta ara ara kanamalar olur dedi. Çok yapısıklık olmus. CD yi izledik rahimde varmış tüpler de yok sanırım. Perde varmış doğustan onuda halletmiş. Perde düşükler in nedenlerinden biri dedi. Yarım saat sürmüş. Cıktıgımda agrısı coktu. Gazide olsaydın oradaki Dr uğrasmazdı alırdı rahmini diyor esim. 50 milyar istese deger dedi eşim. Cok şükür kurtuldum.

gecmis olsun canim nasil gecti peki? tek seferde acilabilecek miydi? kac ay dinlenme onerdi?
Allah razı olsun. İyiyim çok şükür.şimdi 4 hafta sonra sprali çıkırıp balon koyup cıkaracak mış. 6 haftada rahim filmini görmek istiyor. Normal yolla kalabilirsin ancak genetik testle amh testinin sonucuna göre sürec belli olacak. Genetik te sıkıntı olursa amh düşük cıkarsa kesinlikle tüp bebek tedavisi olmalısın dedi. Sıkıntı yoksa normal yolla denersin olmazsa tüp bebek dedi. İçeriyi temizledim hamile kalırsın dedi. Bakalım testler ne cıkacak.

Benim eltim de yıllardır ikinci çocuğu istiyordu,eşi istemediğinden korundular hep.
Sonra beyefendi razı olmuş, hemen hamile kaldı.(Eşimin ailesinin erkeklerinde bi çocuk istememe durumu var sanırım:)
77 doğumlu, hamile kaldığında 38 yaşındaydı galiba, kızı 3 yaşında şimdi, büyük kızı da 16 yaşında
Aslında 38 genç bir yaş ama gebelik açısından bakıldığında doktorlar yaşlı olarak bakıyor.
Hamileliğinde kontrolde doktor demiş ki; ileri yaşta gebelik olan sizdiniz di mi diye:)
Bana anlatmıştı, doktor bana böyle dedi diye:KK48:
Şimdi ben onun hamile kaldığı yaşı geçtim, otomatik olarak ileri yaşta gebe olma hayalimiz var:KK70:
Kızkardeşim de 2004 yılında evlendi. Geçen sene, 37 yaşında doğurdu. 1 yılın sonuda tek kür klomenle gebe kaldı. Bebek baskısına inat 13 yıl direndi. Biraz da eşinin sorumluluk almayacağını, tüm yükün üzerinde kalacağını düşündü, neyseki öyle olmadı. Doğru zaman şimdiymiş demekki. Sanki herkes çocuk istemek zorunda, sinir oluyorum:))

Kızlar enfeksiyon kana karışmış, zaten tekeeletek sandalye deydi.açikyarasi var oradan enfeksiyon kapmış, gitmedi Dr inat etti enfeksiyon 230 Lara çıkmış, sonra nefes alması azaldi o halde bile acile gitmek istemedi ,112 ye bile direndi.sonra yoğun bakım a aldılar acilen şimdi enfeksiyon düştü burnundan mama veriyorlar, boğazında hortumla nefes aliyor ,çıkarınca az aliuormus, için bir yanıyor anlatamam, yoğun bakım Dr çok ağır konuşuyor , perşembe günü yattı ,şekeri yok ,kalbi yok, kanda enfeksiyon da düşüyor ama ya nefes alamazsa o alet çıkınca. Kızlar dua edin nolur.akcigerler dolmuş enfeksiyon la.
Tüh okadar niye gitmedi temizlenir insallah enfeksiyon Hersey yoluna girer insallah..saglıcakla cıkarsınız insallah hastaneden.

Bütün yorumları okuyamamışsın canım en büyük benim sanırım (43 yaş) Amin inşallah tüm dualarımız kabul olsun.
çok büyük bi farkımız yok canım, ben de sana yetişirim seneye :) tabi inşallah yavrularımıza kavuşmuş olarak :) herbiriniz için ayrı dua ediyorum gönlünüze göre versin Allahım inşallah kızlar.

neden istemedi bilmiyorum sonucta iki kisi bebek istiyoruz dediginde her ikisine de bakiliyor. zaten erkek bir spermiyogram veriyor ve hersey yolundaysa devreden cikiyor. o nedenle ilk ona bakmayi tercih ediyorlar diye biliyordum.
aynen ben onu soyledım ama, senin tahlılleınde sıkıntı yok stres de yapma zaten ben sana cok guvenıyorum dedı bır de o anda baktıgı tahlıllerımde sekreterıyle konusurken "bu degerı bız sadece hamılelerde goruyoruz" dedı sanırım hamıle kaldıgımı dusundu, nasılsa kalmıs olarak donecek dıye ıstemedı sanırım ama adetım 5 gun gectı ve adet gordum :( tutunamamıs olabılır mı dıye dusunuyorum canım, bı yumurtaya sahıp cıkamadım belkı de

İlaçlar nereden takip ediliyor kuzu, kalbim öyle kırık ki ,şimdi kan tahliliji bekliyorum , bugün kadını görmemek için yanına gitmedim , bana Diyorum yaşama şansı onda 2 , ne bekliyorsun diye,bişey diyemedim , Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
bu nasıl insanlık dışı bir konuşma ya, hele de bir hekime hiç yakışıyor mu, neyin kafasıyla çalışıyor bunlar anlamadım. İnşallah dualarla Allah yardım edecek ve babanız o haddini bilmez doktoru konuştuklarına utandıracak.

Bendede aynı fibroadenom yoktu. Fibroadenom 20-30 lu yaşlarda olurmuş genelde ben 43 yaşındayım. daha önce vardıda farkedilmedimi acaba bilmiyorum. Oyüzden fibroadenommu başka birşey mi diye emar istedi birde meme yapım çok yoğun muş. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bende çok korkuyorum.
Evet doktor da bana daha genç yaşlarda olur normalde dedi, genetik yaşım küçük ondan mı acaba:) %90 fibroadenom dedi ama 3 ay sonra gel dedi, Aşılama geçsin de gideceğim. Aslında cumartesi aşılama öncesi mi gitsem. Benim de memede yağ dokusu fazlaymış, ondan net göremiyorlar.

Kızlar enfeksiyon kana karışmış, zaten tekeeletek sandalye deydi.açikyarasi var oradan enfeksiyon kapmış, gitmedi Dr inat etti enfeksiyon 230 Lara çıkmış, sonra nefes alması azaldi o halde bile acile gitmek istemedi ,112 ye bile direndi.sonra yoğun bakım a aldılar acilen şimdi enfeksiyon düştü burnundan mama veriyorlar, boğazında hortumla nefes aliyor ,çıkarınca az aliuormus, için bir yanıyor anlatamam, yoğun bakım Dr çok ağır konuşuyor , perşembe günü yattı ,şekeri yok ,kalbi yok, kanda enfeksiyon da düşüyor ama ya nefes alamazsa o alet çıkınca. Kızlar dua edin nolur.akcigerler dolmuş enfeksiyon la.
Çook çok geçmiş olsun babacığına, sakin olmaya çalış, iyileşecek ve eve dönecek. Okumuş doktor olmuş ama eğitim almamış. İnsanlık, merhamet başka birşey. Neyse düşünme şimdi bunları, iyi düşünmeye çalış.

Sagolasın iyiyim çok şükür. Agrı ve kanama var yavas yavaş gececek insallah. Dr 6 hafta ara ara kanamalar olur dedi. Çok yapısıklık olmus. CD yi izledik rahimde varmış tüpler de yok sanırım. Perde varmış doğustan onuda halletmiş. Perde düşükler in nedenlerinden biri dedi. Yarım saat sürmüş. Cıktıgımda agrısı coktu. Gazide olsaydın oradaki Dr uğrasmazdı alırdı rahmini diyor esim. 50 milyar istese deger dedi eşim. Cok şükür kurtuldum.
Ay aman iyi bari çabuk iyileşirsin inşallah

Back
X