- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 44
En olmadı, mümkün olduğu kadar gün aşırı birliktelik ile yakalamış olmayı ümit edebilirsin
Ya benim derdim ne biliyor musun? Ben bu gun asiri birlikteligi gerceklestirebilecek durumda degilim. Evde iki kucuk cocuk var, evde yardimci yok, temizlige kimse gelmiyor, yemek, temizlik, camasir vs hersey bende. Ailemin yarisi Turkiye'de yarisi Kanada'da. Kayinvalidem yasli, yardimci olamiyor. Yani aksama dogru cilkim cikiyor. Elimi kaldiracak hal bazen bulamiyorum.
Ovulasyon testi ile pozitifi yakaladin mi, o zaman emin oluyorsun. Bugun ve yarin ve belki ondan sonraki gun bu is olmali diyorsun. Misal bu aksam yapmak istedigim tek sey, cocuklari yatirip, batanniye alitina girip ya biraz okumak ya da bir film izleyip kafami bosaltmak. Pozitif test olmayinca surekli tetikte oluyorsun, bugun de yapmam lazim yarin da yapmam lazim vs diye. Biliyorum ki bu aksam kendimi zorlayacagim.
Bir de bu "yapmamiz lazim" kismi hic cekici gelmiyor. Biz gecen ay cok daha az ama cok daha guzel birliktelikler yasadik. Zorunluluk yoktu cunku. Seks hic seksi olmuyor yani senin anlayacagin.
Seni de boyle derdinin arasinda kendi derdimle bogdum ama...