Onlar için de iyi değil diyorlar, hangi vitamin eksikse ve tek olarak alınmalıymış.Apikobal beni de yamultmuştu. Leş gibi de kokuyo zaten. O yüzden en güzeli multivitamin içinde almak. Her çeşidinden.
Çok oldu, 1.5 yıl falan, bir de ASO yüksek çıkıyordu benim,streptekok enfeksiyonuna karşı oluşan antikor, ona da 2 yıldır baktırmadımBenim b 12 de sikinti yok digerlerini bilmiyorum.. valla folik asidin arti eksisini goremedim.. demir hapi da adetliyken ic dedi. O da oroferon gyno ferro bagirsaklari bozuyo dedigimi rahat icebiliyorum.. kolesterol bir de hafif karaciger yaglanmasi mevcut..
Sen en son ne zmn olcturdun degerlerini?
Ne oldu, ben merak ettim ama dün geceden beri büyük bir sıkıntım vardı.Bakıyorum da sonucu kimse merak etmemiş..
Ne oldu, ben merak ettim ama dün geceden beri büyük bir sıkıntım vardı.
Kendime gelemedim.
Nasıl çıktı sonuç?
Hayırlı haber var inşaallah:)
Olamaz mı ya aşkolsunAhahsh şerefsizim aklıma geldiydi!
Özel laboratuvarda fiyat oldukça yüksekmiş, sonuçlar da çok çabuk çıkmıyor, emin değilim ama 3 hafta falandı galiba,fakültelerde yapılıyor bu testler, şimdilik bu kadar biliyorum:)Hayırdır inşallah ne sıkıntın var kız?
Hcg 7,16'dan 6,69'a düşmüş.
Progesteron 0,48 sanırım bu adet olacam demek ayy inşallah artık!
Doktorum dedi ki, döllenmiş ama tutunamamış. Aşılamada kan sulandırıcı iğne yaparız dedi.
Şimcik bu pıhtılaşmadan şüpheleniyo sanırım ama ben bunun testini yaptırmadan iğnelerle gebelik istemiyorum.
Şimdi bilen arkadaşlara sorularım var:
1. Bu test nerde yapılıyor?
2. İki üç düşükten sonra yapılıyomuş da üni.de yapılıyosa başhekim tanıdık onu araya sokarım.
3. Üni.de devlette ne kadar sürede sonuç çıkıyo?
4. Yanına genetik test ekletsek çıkacağı süre uzuyor mu?
5. Özel lab.lar yapıyosa fiyatı bilen var mı?
6. Özel lab.da sonuç ne kadar sürede çıkıyo?
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar.. :))
Hayırlısı olsun, kimyasal sonrası hemen o ay kolay tutunma oluyor, inşaallah nasib olur.Hayırdır inşallah ne sıkıntın var kız?
Hcg 7,16'dan 6,69'a düşmüş.
Progesteron 0,48 sanırım bu adet olacam demek ayy inşallah artık!
Doktorum dedi ki, döllenmiş ama tutunamamış. Aşılamada kan sulandırıcı iğne yaparız dedi.
Şimcik bu pıhtılaşmadan şüpheleniyo sanırım ama ben bunun testini yaptırmadan iğnelerle gebelik istemiyorum.
Şimdi bilen arkadaşlara sorularım var:
1. Bu test nerde yapılıyor?
2. İki üç düşükten sonra yapılıyomuş da üni.de yapılıyosa başhekim tanıdık onu araya sokarım.
3. Üni.de devlette ne kadar sürede sonuç çıkıyo?
4. Yanına genetik test ekletsek çıkacağı süre uzuyor mu?
5. Özel lab.lar yapıyosa fiyatı bilen var mı?
6. Özel lab.da sonuç ne kadar sürede çıkıyo?
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar.. :))
Canim benim gecmis olsun amma heveslenmistik biz de ... neyse en azindan dollenebiliyor sukur...Anam çok uykum var yaa, her an sızabilirim. Sorularıma cevap bekliyorum, ilgilenin benle.
Kimyasal da olsa gebeyim ben şu an taam mı!
Aaa ne diyosun ya ne ayip kocaman insanlarsiniz.. neyi bolusemediniz acaba. Sen hassas donemdesin o anlamiyor tabi... bir de bebek istememe mevzusu seni iyice soguttu...Hayırlısı olsun, kimyasal sonrası hemen o ay kolay tutunma oluyor, inşaallah nasib olur.
Dün gece eşimle ciddi bir tartışma yaşadık, hiç yoktan üzerime yürüdü hatta kollarıma vurdu.
Büyük oğlum odasından çıktı, olmaz öyle şey bunu kabul edemem dedi
Hamile olmadığıma öyle sevindim ki o an
Bu yaşa gelmişiz hala böyle davranışlar çok seviyesiz
Ciddi bir konuşma yaptım, haksızım falan dedi, ev tutacaksan yakın olsun seni göreyim dedi.
Seni artık sevmiyorum ve beni en azından duygusal olarak kaybettin dedim.
Çocukların etkilenmemesi için şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum falan dedim
Hala şoktayım
Onun haberi yok ki zaten canım hassas dönemden falan, test yaptığımı da bilmiyordu.Aaa ne diyosun ya ne ayip kocaman insanlarsiniz.. neyi bolusemediniz acaba. Sen hassas donemdesin o anlamiyor tabi... bir de bebek istememe mevzusu seni iyice soguttu...
Cocuklardan da utanmamis..
Kusura bakma aile arasinda olur oyle seyler diyemicem.. kendine gelsin..
Sen yine de gorun bir bakilsin eksiklere... bebek olsun olmasin.:/Çok oldu, 1.5 yıl falan, bir de ASO yüksek çıkıyordu benim,streptekok enfeksiyonuna karşı oluşan antikor, ona da 2 yıldır baktırmadım
Aynen oyle iyi ki dogurmusuz kisss.. benim kuzum da yedirmez daha bu yasinda...Onun haberi yok ki zaten canım hassas dönemden falan, test yaptığımı da bilmiyordu.
Adetin geciktiğini de bilmiyor yani hiç haberi yok bunlardan
Sağol canım, aynen.
Büyük oğluma da hayret ettim,normalde çok sakindir, zaten ufak yapılı ama baba napıyosun da demedi, "yok öyle şey , böyle birşey olamaz ya" diye koştu hemen.
Allah herkese kalbinin karşılığını versin canım, diyecek başka birşey yok
Senin gonlunu sevdim ben canim onda sikinti yok..İletişime çok açık, aklı başında, konuşmadan düşünen, kalp kırmayı asla istemeyen biriyimdir.
Benimle herşeyi konuşabilirsiniz ve hem mantıklı hem vicdanlı cevaplar alabilirsiniz.
Ama terzi kendi söküğünü dikemez gibi bazı insanlarla iletişime geçmek imkansız
Merhaba katılıyorum cok dogru söylüyorsunuz. D vitamini düşüklüğü hamile kalmayı zorlaştırıyor. Ayrıca ablam söylemişti ben sedef hastasıyım ( ciltte pullanmalar oluyor) bana katıldığı kongrede d vitamini dşüklüğünün bir cok hastalığın ilerlemesine daha kötüye gitmesine sebep oldugunu,bagısıklık sistemini ciddi anlamda zayıflattıgının kanıtlandığını söylemişti.ama iğnesi acayip kilo aldırıyor malasef. Damla kullanacağım. Hatta tanıdığım biri depresyon hastası onu arayıp özellikle d vitamini yükseltmeden ilacları hiçbir faydasının olmayacağını söyledi..bu kadar önemli olduğunu ben bilmiyordum. Sizinle paylaşmak istedimProgestan hapı kullandım ya şu an olcturecegin şüpheli çıkar gerçek değeri yansıtmaz. Kullanmadığın ay yumurtlamanin 7.günü olcturuyorsun 10 üstü çıkarsa yumurtladigini iceriyormus. Ben bir ay olcturdum 0.1 cıktı. Ovu testinde de köyü görmüştüm galiba tam hatırlamıyorum. Benim progesteron değerim yerlerde progesteronum düşük hamile değilim diye karalar bağlamıştım. O ay gerçekten yumurtlamamis olacağım ki 52 gün sonra adet oldum.
Eskiler güneşi almışlar vaktinde. Köy de çalışanlar tarlada, şehirde olanlar işlerine yürüyerek haftasonu piknik yaparak aldılar d vitaminini. Şimdi evden cik kapalı otolardan arabana bin işine git arabadan in ofisine gir, nerde güneş. Haftasonu aktivitesi kapalı avm, kapalı restaurantlar nerde güneş görmek. Benim d vitamini 7 lerde sürünüyor.
Sana da nasil oldugunu sormustum ama gormedin sanirimMerhaba katılıyorum cok dogru söylüyorsunuz. D vitamini düşüklüğü hamile kalmayı zorlaştırıyor. Ayrıca ablam söylemişti ben sedef hastasıyım ( ciltte pullanmalar oluyor) bana katıldığı kongrede d vitamini dşüklüğünün bir cok hastalığın ilerlemesine daha kötüye gitmesine sebep oldugunu,bagısıklık sistemini ciddi anlamda zayıflattıgının kanıtlandığını söylemişti.ama iğnesi acayip kilo aldırıyor malasef. Damla kullanacağım. Hatta tanıdığım biri depresyon hastası onu arayıp özellikle d vitamini yükseltmeden ilacları hiçbir faydasının olmayacağını söyledi..bu kadar önemli olduğunu ben bilmiyordum. Sizinle paylaşmak istedim
Dursun sikinti yok ne zman istersen kaldirirsinBu gebelik takvimini de regl olduğum gün kaldırıcam