- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 44
Dur yahu belki hamilesin, kimyasal falan degil. 5'in ustundeki hersey hamile oldugunu gosterir.
Aya benzer yuregim, e dogal olarak takipteyim. Bekliyorum merakla doktor ne diyecek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur yahu belki hamilesin, kimyasal falan degil. 5'in ustundeki hersey hamile oldugunu gosterir.
Yarini bekleriz o vakitFark ettim :) Sonucu yazdım doktora. Uyumuştur, yarın cevaplar zaaaar. :)
Ben yatmaliyim.7ye20kala kalkiyorum da yatamadim bi... bende mi emekliye ayirsam kendimi artik acabaBen de çay koydum yeni, oturuyorum
Değer çok düşük değil mi yav? Totalde daha adetin 23. Günü bugün gerçi. Off bilmiyorum valla. Kimyasala da razıyım. Tüpler açık demek ki derim en azından :))
Gec yumurtlamis olabilirsin. Ya da ikinciye yumurtlamis olabilirsin. Benim o hamile kalmak istemeyip de 40 yasinda hamile kalan kuzenim gec yumurtlamis megerse. Baaaam hamile.
Aksam uyku tutmazsa yaz bana Arada iki saat zaman farki var, yuksek ihtimal ayakta olurum.
Hayırlısı olsun insallah saglıklı bir gebeliktirSonuç 7,16 gençler. Ya iğneden ya da kimyasal. Bakalım doktorum ne diyecek yarın.
Değer çok düşük değil mi yav? Totalde daha adetin 23. Günü bugün gerçi. Off bilmiyorum valla. Kimyasala da razıyım. Tüpler açık demek ki derim en azından :))
Başrol yumurta dışında geriden gelen 2 yumurta daha var ama onlar önemli değil demişti doktorum. Sonrada atağa geçip kafalarına göre çatladılar mı acep? :))
Değer normal çatlamaya göre düşük, ama sonradan ne oldu bilinmez. Yeni yumurta yeni heyecan. En son ilişki tarihinin üstünden kaç gün geçti. 7-8 günse bu değer normal canım. Bakalım neler olacak heyecanlı bekleyişler.
Olabilir belli olmaz. Bugün mu adet olman gerekiyordu. Ve başka ne gibi belirtin var. Uyukluyor musun mesela. Aşırı koku alıyor musun.
Belki de senin yumurtalık duyarlı olduğundan normal siklusunda yumurta gelişmiş bile olabilir.
Ben bugünlerde maşaallah pek rahatım, sabah ben de kalkıyorum tabi ki ama saat 9 veya 10 gibi uyuma imkanım var tekrarBen yatmaliyim.7ye20kala kalkiyorum da yatamadim bi... bende mi emekliye ayirsam kendimi artik acaba
Gördüğün adetten sayarsın çünkü siklus o şekilde oluşmuş oluyor.Yumurtlama tarihinden sonra 15 gün geçti. Son ilişki 5 gün önceydi. 5 gün önceye kadar da gün aşırı devam ettik yani biz boş bırakmadık geriden gelenler tutar belki diye düşündük.
Ben şu an bu değeri 28 günde 1 adet görüyomuş gibi mi düşüneyim, 23 gün olarak mı onu bilemiyorum. Bat 13 Aralık'tı. Ama 13 Aralık önceki adetimden sonraki 23. Gün. İğneden dolayı beklenen Bat 13 Aralık yani. Normal iğnesiz siklusuma göre ise 17 Aralık. Standart hesaplamalara göre düşününce hamileysem 3 haftalık hamileyim ve bu değer normal. Ama ilk yumurtaya göre hesaplarsak normal değil. Ajshsh çok karışık di mi?
Belirtim yok. Uykuyu hep sevdim hala çok seviyorum, zor uyanıyorum ama uyuklamam yok. Dalgınlık var. Sivilcem çıkmadı ki normalde 3 tane çıkması lazımdı. Bugün çok gergindim o da adet olacam heralde ondandır dedim. Koku konusunda fark yok. Memintolarım da klasik adet öncesi devleşme sendromunda. Kasıklarım sabahtan beri ağrıyo.
Yumurtlama tarihinden sonra 15 gün geçti. Son ilişki 5 gün önceydi. 5 gün önceye kadar da gün aşırı devam ettik yani biz boş bırakmadık geriden gelenler tutar belki diye düşündük.
Ben şu an bu değeri 28 günde 1 adet görüyomuş gibi mi düşüneyim, 23 gün olarak mı onu bilemiyorum. Bat 13 Aralık'tı. Ama 13 Aralık önceki adetimden sonraki 23. Gün. İğneden dolayı beklenen Bat 13 Aralık yani. Normal iğnesiz siklusuma göre ise 17 Aralık. Standart hesaplamalara göre düşününce hamileysem 3 haftalık hamileyim ve bu değer normal. Ama ilk yumurtaya göre hesaplarsak normal değil. Ajshsh çok karışık di mi?
Belirtim yok. Uykuyu hep sevdim hala çok seviyorum, zor uyanıyorum ama uyuklamam yok. Dalgınlık var. Sivilcem çıkmadı ki normalde 3 tane çıkması lazımdı. Bugün çok gergindim o da adet olacam heralde ondandır dedim. Koku konusunda fark yok. Memintolarım da klasik adet öncesi devleşme sendromunda. Kasıklarım sabahtan beri ağrıyo.
Iste bu tür durumlarda ovulasyon testini her gün yapmak lazım. Benim böyle çok kafam karıştı. Ovulasyonu bildin mi gerisi kolay. Sen yarın test yapmaya devam et. Koyulaşmayi takip ediceksin artık. Çatlamaya göre adet olman lazımdı. Ama olmadın kimyasalda olabilir testlerin koyulasmazsa. Süpriz yumurtaysa şayet bu bir mucize o zaman. :)
Ben catlatma iğnesinden sonra test yapsak hcg kaç çıkıyor merak ediyorum. Çünkü o gün test çizgisi 3 katı koyulukta oluyor. Ve o hcg zamanla azalıyor.
Gördüğün adetten sayarsın çünkü siklus o şekilde oluşmuş oluyor.
Yani reglden itibaren yeni bir döngüye girilir.
Ovulasyon sonrası evet sabit 14 gün sonra adet olunduğu kabul edilir.Hayır onu biliyorum da, iğne kullanınca yumurtam adetin 8. Günü oluşuyo 9. Günü çatlıyo benim işte normaldeki 14. Gün değil benim yumurtlama :)
Yumurtlanan günün yani 9'un üstüne 14 gün ekleyince de 23.günde adet oluyorum. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunur çünkü.
İğneli siklusum 23 gün yani. Erkenden yumurta oluşuyor ve çatlıyor.
Normalde iğnesizken 27 gündü.
14. Gün çatlama olacak diye bir kural yok zaten, herkes kendi ovulayon tarihinin üzerine 14 gün sayar.
En çok görülen siklus 28 olduğu için 14. Gün ovulasyon olur, üzerine de zaten 14 sayarsın, 28 olur.
Normal siklus 21 ile 35 gün arasıdır.
Yani bu aralıktaki her regl düzenli sayılır.
21 günlük siklusta -14 =7 olur yani 7. Gün ovulasyon olsa da düzenli regl görüyorsun sayılır.
35-14=21 21. Gün ovulasyon olsa da düzenli bir döngüye sahipsin demektir.
Önemli olan bu aralıkta ve aşağı yukarı aynı sayıda bir döngüye sahip olman
Çatlamanın esas alınması gerek az önce de yazmıştım.21 de olsa 35 de olsa normal onu biliyorum aynı şeylerden bahsediyoruz ben genel kurallardan bahsetmiyorum. Sorumu anlatamadım. İğneye rağmen başına buyruk eski siklusuma dönmüş olabilir mi acaba bünye diyorum.
Doktoruma göre kesinlikle iğneye göre çatlama olacak diyor ve buna göre benim iğneden 14 gün sonra adet olmam gerekiyor. Geçen ay aynen öyle dediği gibi oldu zaten ama şu an iğneden sonraki 16. Gündeyim. İğneden bağımsız düzenime göre mi hareket ediyor acaba bu ay bünyem diyorum. Olabiliyo mu böyle bi şey? Sen kimsin lan iğne de neymiş diyo mu? Gözlenen yumurta çatladı ve döllenmedi ama arkadan gelen yumurta büyüdü ve döllendi mi acaba diyorum. Öyle bişi oluyo mu acaba? Oluyosa çatlayıp döllenmeyen noluyo evrende boşluğa mı karışıyo 23den 27ye eski düzene dönmek üzere şu an çünkü iğneye rağmen aajshshs sinirlerim bozuldu ayy çok acıktım