İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Insallah sen hamilesindir cnm alnindan opucem vallaha :))
Benim de şaşmazdı, 28. Gün olurdu, bugün 29 bitti ama stresten heralde
Belki de ikinciye mi yumurtladım nedir tavuk gibi
Bileydim o zaman da takılırdım biraz adama
Sanki yeni yeni regle bir hafta var da belirtileri yeni başlamış gibi, göğüsler dünden beri şiş

Kız vallahi vizyona girecek filmin fragmanı gibi oldum, dört gözle bekliyorum ben de
Yalnız iyi veri çıktı benden
Yalancı pozitif testler, değişik belirtiler, umutlar, heyecan, üzüntü, stres ne arasan var
Agustos annelerini takipten de vaz gectim... orda bi arkadas vardi.. senin testlerden sonra bi yorum yazdi vay efendim burasi gebelerin topigi degil mi? Gebelik bekleyenlerin testlerin paylasildigi topikler var.. var mi yok mu diye soranlar oluyor ben gebelikle ilgili seyleri kaciriyorum falan yazmisti sen gormedin sanirim... ben de yazdim ona sonunda da gebe degilsek de takipten cikicaz ne var yani diyerek
Alinganligim tuttu iste

Aa görmedim, bakayım bi, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz yazar çıkarız hayret bişey

Aa görmedim, bakayım bi, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz yazar çıkarız hayret bişey
Bosver yaa orayi takipten vaz gectigimi belirttim sadece
Hani sana sormustum oraya bakiyor musun diye. O siralarda. Sadece sen degilki baskalari da eklemisti eklenir sorulur yani... bende gebe degildim ya ustume aldim iste.:)

Bosver yaa orayi takipten vaz gectigimi belirttim sadece
Hani sana sormustum oraya bakiyor musun diye. O siralarda. Sadece sen degilki baskalari da eklemisti eklenir sorulur yani... bende gebe degildim ya ustume aldim iste.:)
Ama zaten ağustos ayında doğum yapacak olan bütün hamilelerin daha belli olmadı ki
Bizim bile yeni regl günümüz geldi ki bizim 22 Ağustos gösteriyordu, 31'ine kadar olanlardan şüphelenen, bekleyen yazar yani
Aman zaten soğudum ordan, burdaki aklı başında muhabbet hiçbiyerde yok
Ne de olsa aşağı yukarı yaşıtız

Aynen oyle daha belli degil bisey degil tey Allahim.. neyse
Nerdeyse yasitiz derken cnm yasitiz bal gibi

Üstte olan test az önce yaptığım erken gebelik testi. Alttaki test sabah yaptığım normal gebelik testi. Sabahkini 5 dakika sonra bıraktım çıktım, döndüğümde silik çizgi vardı. Az önce yaptığım testteki de 10 dakika sonra çıktı, geçerliliği yarım saattir diyo. İğnenin etkisi 15 gündür benimle galiba. Kafayı yicem. Gebelik olsa koyulaşma olur. Kimyasal mı nedir anlamadım ki ben. Yemekten sonra kan testine mi gitsem acep, değer kaç olunca bünyem silik çizgı çıkarıyo öğrenmiş olurum. Özelin acilinde yaparlar mı ki?

Eklentiler

• DSC_0098.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 31
Aynen oyle daha belli degil bisey degil tey Allahim.. neyse
Nerdeyse yasitiz derken cnm yasitiz bal gibi
Burdaki genel herkesi kasdettim canım seninle yaşıtız tam yaşıt:)
Aradım sayfa sayfa okumaya çalıştım sıkıldım bıraktım
Aman zaten buraya bakmaya başladığımdan beri oraya pek girmiyordum ki zaten

Sen daha gül bana bak hamilesin işte maşaallah diyelim şimdiden

Bazı yerlerde yapıyormuşlar,düşüklerim zamanında devletin acilinde bana yapmamışlardı ama özeli denemedim

Ya yazının tamamını görmeden beğene bastım, sanki negatifi beğeniyor gibi oldum kusura bakma canım.

Bir dahaki ay bende doktor çekicem dedi ve o da bayiltiyormus ben opudan sonra narkoz u zor attım. Kendime gelmem 1 hafta sürdü. Bayitlmayan yerde çektirsek.

Ben burdan goremedim siligini de ama ozelde bakarlar heralde.. insallah hamilesindir..

Git bir klinikte yaptır canım. Acile gerek yok parasıyla değil mi? 30 35 lira bişey.

Valla senin durum biraz karışık. Geçen attığın test daha koyuydu sanki. Catlatma iğnesi hcg içerdiğinden testler koyu çıkıyor. Bu siliklikle 5 altı kan değeri ancak çıkar. Ve kanda 5 altı da çıksa idrarda silik çizgi birkaç gün devam ediyor. Benim değerim <5 altı çıkmasına rağmen idrarda bundan koyuydu. Idrardan geç atılıyor bence. Adet günü testinin daha köyü olması lazım sağlıklı bir gebelik için. Eğer kimyasalsa o koliyi kaldırdığın için pişman olacaksın.

Aslında catlatma iğnesinden sonra hergün gebelik testi yapsaydın daha emin olurdun. Yükseliş düşüşler belli olurdu. Gerçi bir arkadaşım vardı. Silik test görmüştü sonra 14 mu 15 mu bayağı belirgin çizgi çıktı sonra 2 gün sonra adet oldu. @arminch nasıldı senin şu pozitif durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…