Olsa çıkardı testte canım ya bugün dışarı da çıktım, valla test almadım bileInsallah sen hamilesindir cnm alnindan opucem vallaha :))
Hayirlisi bakalim ben de merakla bekliyorum sendeki durumu..Olsa çıkardı testte canım ya bugün dışarı da çıktım, valla test almadım bile
Artık cidden çok geçerse ki sanmıyorum o zaman alıcam
Benim de şaşmazdı, 28. Gün olurdu, bugün 29 bitti ama stresten heraldeInsallah sen hamilesindir cnm alnindan opucem vallaha :))
Kız vallahi vizyona girecek filmin fragmanı gibi oldum, dört gözle bekliyorum ben deHayirlisi bakalim ben de merakla bekliyorum sendeki durumu..
Agustos annelerini takipten de vaz gectim... orda bi arkadas vardi.. senin testlerden sonra bi yorum yazdi vay efendim burasi gebelerin topigi degil mi? Gebelik bekleyenlerin testlerin paylasildigi topikler var.. var mi yok mu diye soranlar oluyor ben gebelikle ilgili seyleri kaciriyorum falan yazmisti sen gormedin sanirim... ben de yazdim ona sonunda da gebe degilsek de takipten cikicaz ne var yani diyerekKız vallahi vizyona girecek filmin fragmanı gibi oldum, dört gözle bekliyorum ben de
Yalnız iyi veri çıktı benden
Yalancı pozitif testler, değişik belirtiler, umutlar, heyecan, üzüntü, stres ne arasan var
Regl gelmediği sürece , o nazlı kızın geliyor olduğuna inanmanın bir zararı yokNazlı bir kız geliyore
Aa görmedim, bakayım bi, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz yazar çıkarız hayret bişeyAgustos annelerini takipten de vaz gectim... orda bi arkadas vardi.. senin testlerden sonra bi yorum yazdi vay efendim burasi gebelerin topigi degil mi? Gebelik bekleyenlerin testlerin paylasildigi topikler var.. var mi yok mu diye soranlar oluyor ben gebelikle ilgili seyleri kaciriyorum falan yazmisti sen gormedin sanirim... ben de yazdim ona sonunda da gebe degilsek de takipten cikicaz ne var yani diyerek
Alinganligim tuttu iste
Bosver yaa orayi takipten vaz gectigimi belirttim sadeceAa görmedim, bakayım bi, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz yazar çıkarız hayret bişey
Ama zaten ağustos ayında doğum yapacak olan bütün hamilelerin daha belli olmadı kiBosver yaa orayi takipten vaz gectigimi belirttim sadece
Hani sana sormustum oraya bakiyor musun diye. O siralarda. Sadece sen degilki baskalari da eklemisti eklenir sorulur yani... bende gebe degildim ya ustume aldim iste.:)
Aynen oyle daha belli degil bisey degil tey Allahim.. neyseAma zaten ağustos ayında doğum yapacak olan bütün hamilelerin daha belli olmadı ki
Bizim bile yeni regl günümüz geldi ki bizim 22 Ağustos gösteriyordu, 31'ine kadar olanlardan şüphelenen, bekleyen yazar yani
Aman zaten soğudum ordan, burdaki aklı başında muhabbet hiçbiyerde yok
Ne de olsa aşağı yukarı yaşıtız
Burdaki genel herkesi kasdettim canım seninle yaşıtız tam yaşıt:)Aynen oyle daha belli degil bisey degil tey Allahim.. neyse
Nerdeyse yasitiz derken cnm yasitiz bal gibi
Sen daha gül bana bak hamilesin işte maşaallah diyelim şimdidenEki Görüntüle 2215232
Üstte olan test az önce yaptığım erken gebelik testi. Alttaki test sabah yaptığım normal gebelik testi. Sabahkini 5 dakika sonra bıraktım çıktım, döndüğümde silik çizgi vardı. Az önce yaptığım testteki de 10 dakika sonra çıktı, geçerliliği yarım saattir diyo. İğnenin etkisi 15 gündür benimle galiba. Kafayı yicem. Gebelik olsa koyulaşma olur. Kimyasal mı nedir anlamadım ki ben. Yemekten sonra kan testine mi gitsem acep, değer kaç olunca bünyem silik çizgı çıkarıyo öğrenmiş olurum. Özelin acilinde yaparlar mı ki?
Bazı yerlerde yapıyormuşlar,düşüklerim zamanında devletin acilinde bana yapmamışlardı ama özeli denemedimEki Görüntüle 2215232
Üstte olan test az önce yaptığım erken gebelik testi. Alttaki test sabah yaptığım normal gebelik testi. Sabahkini 5 dakika sonra bıraktım çıktım, döndüğümde silik çizgi vardı. Az önce yaptığım testteki de 10 dakika sonra çıktı, geçerliliği yarım saattir diyo. İğnenin etkisi 15 gündür benimle galiba. Kafayı yicem. Gebelik olsa koyulaşma olur. Kimyasal mı nedir anlamadım ki ben. Yemekten sonra kan testine mi gitsem acep, değer kaç olunca bünyem silik çizgı çıkarıyo öğrenmiş olurum. Özelin acilinde yaparlar mı ki?
Dur ben de bakiyim bulursam yapistiririmBurdaki genel herkesi kasdettim canım seninle yaşıtız tam yaşıt:)
Aradım sayfa sayfa okumaya çalıştım sıkıldım bıraktım
Aman zaten buraya bakmaya başladığımdan beri oraya pek girmiyordum ki zaten
Selam hanımlar. Yazılanları henüz okumadım ama test sonucu söyleyeyim hemen: Negatif :) Beklenen adet tarihinde yapılan bi test vardı ondan aldım. Silik pozitif bile çıkmadı. Hala adet de olmadım. Ama gecikmesi normalmiş, bazen progestan geciktirirmiş.
Daha 2. Takipli ay diye üzülmüyorum açıkçası ama bu ayki plan rahim filmi ya, o geriyo beni. Ya ciddi bi şey çıkarsa diye endişeleniyorum. Doktorum bi şey çıkacağını sanmıyorum diyo ama bayıltmayaydı iyidi :)
Ben burdan goremedim siligini de ama ozelde bakarlar heralde.. insallah hamilesindir..Eki Görüntüle 2215232
Çok aradım, sen nerelerde olduğunu biliyorsundurDur ben de bakiyim bulursam yapistiririm
Eki Görüntüle 2215232
Ben burdan goremedim siligini de ama ozelde bakarlar heralde.. insallah hamilesindir..