İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım
Sonuçların nasıl çıktı? Her şey yolunda mı?
Tedavilerden sonra Ağustosta yaklaşık 82 olmuştum. Kasımda 65 e düştüm :) Ev taşıma,yılbaşı derken biraz düzenimi bozuldu. Yeme içmem kötüydü ve spor yapamadım. Fakat bu hafta sahalara döndüm tekrar. Şimdilik 66,5 yakında yeniden 65 olurum. Daha altına gitmek istiyordum çünkü ne kadar düşükten tedaviye başlarsam o kadar iyi. ama son bir ay hiç vermedim koşturmacadan. Bundan sonra devamı gelecektir. 65 i görünce ilk hedefim 62 olacak bakalım :)))

maşallah sana kızzz, helal olsun azimlisin valla, 62 yi de kolaylıkla göreceğine eminim canım

hamılelık oncesı kılo vermeye mı calısıyorsunuz ya da calısıyor burdakı tum arkadaslar ?

kusura bakmayın konuya pat diye daldım sanırım

ben erken menopozluyum 10 senedır. su an 36 yasındayım.. 60,5 kıloyum 1,57 boy

kılo mu vereyım yani ?

kilon fazla değil ama bişey duydum onu soylıım yanlıs anlamazsan, hemıle kalmak ıcın vucudu sasırtmak lazımmıs, bagırskaların aclıgı gormesı gerekırmıs ve genellıkle dıyet zamanlarından sonra dogal yolla hamıle kalma daha fazla oluyormus, degerlendırmek gerek dıye dusunuyorum, senın katı bır dıyete ıhtıyacın yok ama bı dene bakalım

Kızlar ilk tüp bebek tedavime başladım. Hayırlısı olsun. Ruhumu yıpratıyor. İnşallah ilk denemede tutar

hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla ilk denemede gelecek bebeğin sana, dualarım sana ve tüm kucağı dolsun dıye bekleyen arkadaslarımızda Allah kabul ederse.

kilon fazla değil ama bişey duydum onu soylıım yanlıs anlamazsan, hemıle kalmak ıcın vucudu sasırtmak lazımmıs, bagırskaların aclıgı gormesı gerekırmıs ve genellıkle dıyet zamanlarından sonra dogal yolla hamıle kalma daha fazla oluyormus, degerlendırmek gerek dıye dusunuyorum, senın katı bır dıyete ıhtıyacın yok ama bı dene bakalım

ben bıraz daha vermek ıstıyorum hem erken menopozdan dolayı zaten kolay kılo alan bırıyım

hem tedavıler olacak bebek ıcın. daha ıdeal bır kıloda olmak ıyı olur dıye dusundum

G5 ve drenaj basladım

bı de spor salonuna yenıden yazıldım bakalım

zaten az yıyorum dıyete gerek yok mıde amelıyatlı oldugum ıcın.

ben evlı degılım, evlıydım 3 sene once bosandım yenıden evlenmeyı dusunuyorum bu sene. ve kendımı hem bedenen hem bılgı olarak hazırlamaya calısıyorum dıyeyım

Selam hatunlar bugun kalp atisini gorduk cok sukur. Bir asama daha gecti simdi sira nifty testinse sanirim ama ona daha var. 6+3 bugun. Hep dularimdasiniz Allah cok aratmasin saglikla versin insallah bebislerinizi, bizlere de kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insallah. Operim hepinizi💕

Selam hatunlar bugun kalp atisini gorduk cok sukur. Bir asama daha gecti simdi sira nifty testinse sanirim ama ona daha var. 6+3 bugun. Hep dularimdasiniz Allah cok aratmasin saglikla versin insallah bebislerinizi, bizlere de kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insallah. Operim hepinizi💕
Selam. Gözün aydın olsun. Sağlıkşa gelsinler inşallah.

Kizlar fsh her ay değişiyormuş bazen stresten de yüksek cikabiliyormus herşey beyinde .düşüncede...

ıkı ay ust uste cokyuksek cıkarsa, bu menopoz ya da erken menopozdur bunu da dedı mı doktorlar acaba .

bu bılınen bır gercek maalesef.

kaldı kı bızzat ben ve bır cok kısı yasıyor bunu.

evet her konuda oldugu gıbı bu konuda da psıkolojı ve stres cok onemlı ama ana etken degıldır ya da sakın olunca cozum olmuyor sadece bır tık daha ıyı sonuc cıkar.

ben bıraz daha vermek ıstıyorum hem erken menopozdan dolayı zaten kolay kılo alan bırıyım

hem tedavıler olacak bebek ıcın. daha ıdeal bır kıloda olmak ıyı olur dıye dusundum

G5 ve drenaj basladım

bı de spor salonuna yenıden yazıldım bakalım

zaten az yıyorum dıyete gerek yok mıde amelıyatlı oldugum ıcın.

ben evlı degılım, evlıydım 3 sene once bosandım yenıden evlenmeyı dusunuyorum bu sene. ve kendımı hem bedenen hem bılgı olarak hazırlamaya calısıyorum dıyeyım

hayırlısıyla hıcbır cabaya gerek kalmadan hamıle kalırsın umarım, saglıkla da alırsın yavrunu kucagına canım

maşallah maşallah maşallah ne kadar güzel bir haber nasıl için rahatlamıltır tahmin edebiliyorum, kalp atışı gerçekten çok güzel bir müjde canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

maşallah maşallah maşallah ne kadar güzel bir haber nasıl için rahatlamıltır tahmin edebiliyorum, kalp atışı gerçekten çok güzel bir müjde canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Amin canım, tüm isteyenlere ama en çok da bizim gibi 40 lıklara tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum:)

ıkı ay ust uste cokyuksek cıkarsa, bu menopoz ya da erken menopozdur bunu da dedı mı doktorlar acaba .

bu bılınen bır gercek maalesef.

kaldı kı bızzat ben ve bır cok kısı yasıyor bunu.

evet her konuda oldugu gıbı bu konuda da psıkolojı ve stres cok onemlı ama ana etken degıldır ya da sakın olunca cozum olmuyor sadece bır tık daha ıyı sonuc cıkar.
Cnm ben gonal f kullandım geçen ay opu yapıldı bu ay fsh yuksek cıktı. Gonal f içinde fsh hormonu varyaziyo omu artırdı acaba

doktor emın olmadan kulaktan dolma hurafelerle bılgı vermek ıstemıyordur, benım ılk cocugumda doktorum cınsıyetı bıldıgı halde bıze 2 hafta sonra soyledı ve kesın bılgı olmadıkca asla agızmdan alamazsınız olasılık %90 bıle olsa soylemem demıstı. ama doktorum hala aradıgım ve tercıh ettıgım doktorumdur, onemlı olan amelıyatta dogumda sana katacagı sey bence, kalp atıs hızına gore cınsıyet tahmınını senınle paylasması, bızım burda kk dakı paylasımlarımız gıbı abuk olmaz mı sence ?
Dogru diyorsun da ne bileyim. Gidiyorum elinde telefon. Neyse ben gidince birakiyor tabi telefonu ama 5 dakka muayene. Haydi gule gule. Cikarken de hemen telefona sariliyor. Ne bileyim. Bi degisik geldi bana genel olarak

uzun süredir giriyorum, ileride yazılanları da henüz okumadım ancak çok güzel ve ümit verici bir haber, hele de doğal yoldan gelmesi muhteşem, ben gelirsem böyle gelirim demiş bebiş, tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almanı diliyorum, bu topicteki belki en karamsar olanlardan biriydin aslında ama bak gördün mü mucizeni Allah sana pat diye beklemediğin anda verdi, maşallah, ümit kaybetmemek lazım ama yapamıyoruz işte. tekrar tebrikler
Cok tesekkur ederim. Baya karamsardim.evet. hergun isyanim var benim.kadere modundaydim. Minik mucize beni yeniden hayata döndürdü. Sukurler olsun bin kere. Bugun cinsiyeti de ogrendik. Hissettigim gibi allah nasip ederse bir paşa geliyor

X